Den Haag expert sinds 1996
Eerlijk en persoonlijk advies

Geprezen voor prijs/kwaliteit
door honderden zakelijke klanten

Snel en goed geregeld
1 contactpersoon, 1 draaiboek, 1 factuur

Uitje is succesvol opgeslagen in je favorieten!

CSI Den Haag

Kruip in de huid van een forensisch onderzoeker en los de moord op tijdens CSI in Den Haag
CSI Den Haag
CSI Den Haag
CSI Den Haag
CSI Den Haag
CSI Den Haag
CSI Den Haag
CSI Den Haag

Waarom is CSI Den Haag zo goed?

Er is een lijk gevonden, achtergelaten recht onder de ogen van de politici en bewoners van Den Haag. Vermoedelijke doodsoorzaak: moord. De gemeente probeert de pers weg te houden zodat het forensisch team ongestoord aan de slag kan met lijkschouwing en bloedsporenonderzoek. Aan jou om het onderzoek te leiden! Hoe lang ligt het lichaam er al? Wat is de doodsoorzaak en naar welke verdachten leiden de sporen? Dit bloedstollende real-time moordspel laat je de stad ontdekken en zorgt voor samenwerking, focus en plezier! Welk team weet deze Haagse moord op te lossen?

Waar kun je je op verheugen tijdens dit uitje?

Het spel start op het hoofdbureau in hartje Den Haag. Hier word je ontvangen door onze spelmaker, ook wel bekend als de hoofdrechercheur. Spits je oren, want je ontvangt direct informatie omtrent de doodsoorzaak, het slachtoffer en de verdachten. Dan worden de teams gemaakt en ga je de stad in. Tijd om te speuren naar bewijs. Banktransacties natrekken, dreigbrieven onderscheppen, de actualiteiten goed in de gaten houden: er is veel meer te vinden dan je denkt. Wanneer er nieuwe informatie vrijkomt, ontvang je bericht. Zo kun je snel anticiperen en de tactiek omgooien! Wie kruipt het beste in de huid van de moordenaar om zijn motieven te achterhalen? Eenmaal terug op het hoofdkwartier verwacht de hoofdrechercheur antwoord op de grote vraag: wie is verantwoordelijk voor dit gruwelijke misdrijf?

Sidebar

Informatie Like!

  • Prijs en details
  • vanaf 15 personen
  • 03:00 uur
  • vanaf 19,50 p.p. excl. btw
  • Ontvangst op een gezellige locatie in Den Haag
  • Enthousiaste spelbegeleiding in de rol van Rechercheur
  • Spelmaterialen en een GPS voor ieder team
  • Ontknoping van de zaak én prijsuitreiking met prijsbeker voor de winnaars

Beoordeling van onze klanten

Afgelopen donderdag met ons team het CSI spel gespeeld. Na de speluitleg moesten we even op gang komen. Met bloedfanatieke ... Lees verdercollega''s die allemaal voor de winst gingen werd al snel heel spannend. Ondanks ons mooie slotpleidooi was de winst voor het andere team. Aanrader als je een stukje teambuilding wilt combineren met een leuke dag.
Deze review kreeg als cijfer een 4
- Daan Amerongen

Het was een geweldige dag om een CSI moord op te lossen. Iedereen was enorm enthousiast en onder weg moesten ... Lees verderwe met het koffertje voor wildvreemde mensen nog op de foto. Alles was door jullie goed geregeld mijn complimenten.
Deze review kreeg als cijfer een 4
- Wil Jansen

Gemeente

We hebben een hele leuke middag gehad waarin wij vragen moesten oplossen om tot een oplossing te komen wie de ... Lees verdermoord had gepleegd. Dit is echt aan te raden voor groepen die een uitje willen doen!
Deze review kreeg als cijfer een 4
- Ron Pijpers | Gemeente

Het was top afgelopen zaterdag! We hebben inderdaad ontzettend gelachen en Andrea deed het erg leuk! Helaas hadden beide groepen ... Lees verderde oplossing niet juist, het blijkt toch lastiger voor ons dan gedacht... ;-) Voor de volgende keer weet ik hem in ieder geval!
Deze review kreeg als cijfer een 4
- Anouk

Ondanks het koude weer hebben we een erg leuk uitje gehad. we hebben goed samengewerkt en veel rondgelopen. Iedereen deed ... Lees verderactief mee en het was leuk te zien hoe iedereen met aanwijzingen andere daders aanwees. We vonden alleen de groepen net iets te groot (7 personen). Hierdoor werd het soms lastig om goed te kijken naar de aanwijzingen. Verder vonden we het op een super leuke manier georganiseerd en de mooie trofee staat trots te pronken op ons kantoor  Bedankt voor de leuke dag!
Deze review kreeg als cijfer een 3.5
- Limor
Bekijk Herken de Mol
vanaf €19,50 p.p. excl BTW

Herken de Mol

Een actief en spannend spelletje Herken de Mol in Den Haag. Spot jij de Mol in je team?
Bekijk Herken de Mol
Bekijk The Great Escape
vanaf €24,50 p.p. excl BTW

The Great Escape

Ontsnap met je team uit bezet Den Haag in 1940. Een spannend en uniek stadsspelletje The Great Escape in Den Haag.
Bekijk The Great Escape
Bekijk Citygame de Erfenis
vanaf €24,50 p.p. excl BTW

Citygame de Erfenis

Beleef Citygame de Erfenis in Den Haag in een wereld vol GPS uitdagingen en leuke fotomomenten!
Bekijk Citygame de Erfenis