Den Haag expert sinds 1996
Eerlijk en persoonlijk advies

Geprezen voor prijs/kwaliteit
door honderden zakelijke klanten

Snel en goed geregeld
1 contactpersoon, 1 draaiboek, 1 factuur

Uitje is succesvol opgeslagen in je favorieten!

Bedrijfsuitjes Avondarrangementen in Den Haag

’s Avonds komt Den Haag echt tot leven. De drukte op de Grote Markt, cafés vol gezelligheid en spectaculair verlichte monumenten. Avonturen liggen op de loer. Wij zorgen dat jij hier onderdeel van wordt. Beleef de Hofstad onder leiding van één van onze bevlogen gidsen tijdens een heerlijk walking dinner. Of kies je voor spanning en hilariteit tijdens het moordspel diner in een gezellig restaurant? Kies wat bij jouw gezelschap past en beleef een heerlijk avondje Den Haag!
Bekijk Walking & Floating Dinner
Walking & Floating Dinner

Walking & Floating Dinner

  • vanaf 15 personen
  • 04:30 uur
  • vanaf 64,50 p.p. excl. btw
Op zoek naar een gezellig uitje & diner? Kies dan voor de uitgebreide walking & floating dinner. Een bevlogen gids toont je de geheimen van de Hofstad, de schipper vaart zijn mooiste route en je geniet van een 3-gangen menu in drie verschillende restaurants.
Bekijk Walking Dinner
Walking Dinner

Walking Dinner

  • vanaf 15 personen
  • 04:30 uur
  • vanaf 59,50 p.p. excl. btw
De Haagse walking dinner is een fijne genietwandeling langs de mooiste plekjes van de stad in combinatie met heerlijk eten. Drie verschillende restaurants, drie verschillende beelden van de stad, drie verschillende tafelpartners. De Hofstad op haar best!
Bekijk Floating Dinner
Floating Dinner

Floating Dinner

  • vanaf 15 personen
  • 04:30 uur
  • vanaf 69,50 p.p. excl. btw
Het floating dinner brengt je per boot naar drie verschillende restaurants in Den Haag voor voorgerecht, hoofdgerecht en dessert. Wisselende tafelsamenstellingen, een heerlijk gevarieerd menu en tussen de gangen door een prachtig uitzicht vanaf de boot.

Avondarrangementen in Den Haag

Onze avondarrangementen in Den Haag bieden precies wat je zoekt. Een goed samengestelde proeverij? Een traditionele avond in Den Haag? Of misschien een cocktailworkshop? Ervaar Den Haag op een manier die je nog nooit hebt beleefd. Deze avondprogramma’s in Den Haag zijn bewezen succesvolle concepten die je avond tot een onvergetelijk evenement maken. Ontdek Den Haag zoals het hoort en boek nu!

Walking- of floating avondarrangementen

Dineren in Den Haag? Wij bieden unieke opties zoals Walking Dinners of Floating Dinners. Te voet of op het water, van het ene restaurant naar het andere, van gerecht naar gerecht. Dineren in Den Haag was nog nooit zo veelzijdig en leuk! Of je nu met collega’s bent of gewoon met vrienden, laat je verrassen door de beste gidsen in Den Haag. Op zoek naar een op maat gemaakt (bedrijfs)uitje? Neem contact op met onze evenementexperts.

Vrijblijvend advies?

Wij staan voor je klaar

Wij begrijpen dat je bedrijfsuitje in Den Haag méér dan geweldig moet zijn. Bij organiseren gaat het om gevoel, beleving en strakke planning. Jij vertelt ons wat voor effect je graag wilt. Wij kijken verder dan het internet en onze neus lang is. Met ervaring en inlevingsvermogen. Wij zorgen voor een vrijblijvende offerte in je mailbox, frisse blik en strenge budgetbewaking. Wij helpen je graag verder. Daarom zijn we hier!

Bel ons op: 070-7770017
Op dit moment zijn we gesloten.
Stuur ons een bericht
Ga naar contactformulier
Chat met ons
Chat met ons