Den Haag expert sinds 1996
Eerlijk en persoonlijk advies

Geprezen voor prijs/kwaliteit
door honderden zakelijke klanten

Snel en goed geregeld
1 contactpersoon, 1 draaiboek, 1 factuur

Uitje is succesvol opgeslagen in je favorieten!

Reviews

Talma school - Rotterdam

Het was ontzettend leuk. De collega’s waren heel fanatiek en hebben veel gelachen. Ook het weer zat gelukkig mee. ... Lees verderPeter, de begeleider, deed het ook enthousiast en het was leuk dat hij het team nog complimenteerde.  
Deze review kreeg als cijfer een 4.5
- Leonie | Talma school - Rotterdam

Nearfield Instruments

De Strijd was super geslaagd en ontzettend leuk om te doen. Voordat we begonnen eerst een drankje gedaan en na ... Lees verderde teambuilding activiteit op deze zelfde locatie geborreld en gedineerd. Iedereen heeft het super naar hun zin gehad. Zeker een aanrader!
Deze review kreeg als cijfer een 5
- Sharita Nandpersad | Nearfield Instruments

We hebben een prima uitje gehad en lekker staan vliegeren. Aardige jongen die ons hielp.
Deze review kreeg als cijfer een 4
- Martijn

Brandweer Amsterdam

Hoi Nadieh, We hebben een super leuke dag gehad.
Deze review kreeg als cijfer een 4
- Romina | Brandweer Amsterdam

Pubquiz

Geweldige pubquiz gehad! Goed georganiseerd, prima locatie en leuke presentatrice! Erg goed gedaan!
Deze review kreeg als cijfer een 5
- Roel Pot | Pubquiz

Hartelijk dank voor jullie goede service! Voor een bedrijfsuitje van 70 mensen zochten we naar een leuke activiteit en Puur heeft ... Lees verderheel goed met ons meegedacht. Het was een geslaagde ochtend met een heerlijke lunch als afsluiting! Ik kan Puur* zeker aanraden!
Deze review kreeg als cijfer een 5
- Ardine van den Ende

Met een groep collega´s hebben we The Great Escape gespeeld. Het regelen zelf ging erg soepel en het uitje ... Lees verderzelf was ontzettend leuk! We hebben er van genoten.
Deze review kreeg als cijfer een 5
- Dennis & Anne van Hoorn

Super geregeld met lekkere tapas en drankjes! De salonboot was erg gezellig.
Deze review kreeg als cijfer een 4.5
- Jacco Bleijenberg

Hartelijk dank voor de organisatie van ons personeelsfeest! Alles tot in de puntjes geregeld. Jullie namen ons alles uit handen ... Lees verderzodat wij konden genieten van heerlijk eten en drinken op een mooie locatie. TOP!
Deze review kreeg als cijfer een 5
- Willem

Familie uitje

Zowel de familie en vrienden, als mijn echtgenote en ik hebben, voor wat betreft het arrangement, genoten van het afwisselende ... Lees verderspel en het spelleiderschap van Lotte en voor wat betreft PAVLOV van de locatie (vrije 1-ste verdieping), de hapjes en de diners met de aardige bediening van Pavlov. Het met klein verschil winnende team is trots op de gewonnen beker en de Mon Chéri. Aan de foto’s is goed te zien, dat het voor Lotte geen straf was met ons samen. Hartelijk dank voor uw voorbereiding en het vertrouwen in mij gesteld. Ook de nazorg van u stel ik op prijs.
Deze review kreeg als cijfer een 4.5
- | Familie uitje

Zuiderstrandtheater

Met het héle bedrijf brainstormen over de prachtige nieuwbouwlocatie die we over 3 jaar mogen gaan bewonen... Daar dan de ... Lees verdercommercials voor op nemen, recht tegenover de bouwput! Het was een creatieve, drukke dag met enthousiaste en geduldige workshopleiders. We waren misschien met nét teveel mensen, maar dat mocht de pret niet drukken!
Deze review kreeg als cijfer een 4.5
- Aimée van der Kwaak | Zuiderstrandtheater

Arriva

Hoi Edward, ik had best wat noten op mijn zang, wilde er een echt leuke dag van maken. Alles was ... Lees verderbespreekbaar en ook uitvoerbaar. Door de super service van Puur* hebben we een geweldige dag gehad. En weet je wat zo leuk was? We hebben allemaal genoten, ook degene die in de organisatie zaten!
Deze review kreeg als cijfer een 4.5
- | Arriva

SMD

Het was erg geslaagd en gezellig. Wij vonden Sharon erg leuk! Ze deed het goed en zocht veel interactie met ... Lees verderhet publiek. Goed gedaan :)
Deze review kreeg als cijfer een 4.5
- | SMD

Signwise

Wat een gezellige avond hebben wij gehad, alles was perfect georganiseerd. Wij hadden een mooie rondvaart ondersteund door de verhalen ... Lees verdervan een fijne gids, ook de stadswandeling tussen de heerlijke gerechten door is echt een aanrader!
Deze review kreeg als cijfer een 5
- Nicola Brugge | Signwise

Ontzettende leuke activiteiten gedaan. (Varen+lipdub) De activiteiten zijn goed georganiseerd en begeleid door de aanwezige dames. Het eind filmpje ... Lees verdervan de lipdub was professioneel en super snel aangeleverd. Het contact vooraf met Puur verliep zeer soepel. Nogmaals bedankt voor het organiseren van deze mooie dag!
Deze review kreeg als cijfer een 5
- Laura Meertens

Het was een zeer geslaagde avond. Het was voor onze gasten een volledige verrassing; in verschillende restaurants eten d.m.... Lees verderv. een rondvaart. Bedankt voor de goede organisatie en planning. Nogmaals hartelijk bedankt voor de leuke opzet.
Deze review kreeg als cijfer een 4.5
-

Beste Hanneke, Bedankt voor de uitstekende organisatie van het floating diner ter gelegenheid van onze gezamenlijke 120 jarige verjaardag. De inzet ... Lees verdervan alle betrokkenen om het ons en onze gasten naar de zin te maken was formidabel. De busreis, het eten en de vaartochten met, onderhoudende, gids door de grachten waren buitengewoon. Zonder meer een aanrader.
Deze review kreeg als cijfer een 5
- Peter Koppert

SEIN

De training was erg leuk, iedereen was na afloop erg enthousiast. De trainster gaf de training ook erg leuk. Al ... Lees verdermet al dus zeer geslaagd.
Deze review kreeg als cijfer een 4.5
- Marielle | SEIN

Vwx

Onze wijnproeverij was geweldig leuk, aanrader! Goede adviezen, vlot contact en fijne tips. Handig meegedacht ook.
Deze review kreeg als cijfer een 5
- S. | Vwx

Philips

Hoi Monique, het boottochtje was geslaagd! Ik heb allemaal positieve reacties ontvangen. De bemanning was erg aardig en dienstverlenend. Lekker ... Lees verdereten, goed drankje, mooi uitzicht; helemaal goed!
Deze review kreeg als cijfer een 5
- Philips | Philips

Eetvilla van den Brink

We hebben het super gehad. Bedankt voor de service en leuke medewerkers. Graag tot een volgende keer.
Deze review kreeg als cijfer een 5
- Eetvilla van den Brink | Eetvilla van den Brink

Vrijgezellenfeestje

De lipdub is echt heel leuk geworden! :) Alles was zeker naar wens, bedankt voor de organisatie!
Deze review kreeg als cijfer een 4
- Annemarie | Vrijgezellenfeestje

Nooit gedacht dat we zo mooi konden schilderen. Iedereen was achteraf heel tevreden met zijn schilderij en had het enorm ... Lees verdernaar ze zin. Onze instructeur liet ons stap voor stap zien hoe we technieken konden toepassen. Voor ons was dit een hartstikke leuke en leerzame workshop!
Deze review kreeg als cijfer een 5
- Patrick van Kleef

Nestlé

Bedankt voor de foto’s. Iedereen vond het personeelsuitje erg leuk, bedankt voor de goede organisatie.
Deze review kreeg als cijfer een 4
- Marjolein | Nestlé

Het was een geslaagde middag en we hebben genoten! We hadden het weer ook wel mee natuurlijk.. Klein minpuntje was ... Lees verderwel dat er in het boekje van de speurtocht stond dat we bij Barera (was het geloof ik) een kopje koffie konden krijgen maar daar wisten ze van niets… Nu kan het zijn dat dit verkeerd in het boekje zat…. Maar dit zorgde wel voor de nodige verwarring zowel bij het cafeetje als bij ons.
Deze review kreeg als cijfer een 3.5
- Anneke

Sigma Coatings

Gek op Holland dinerspel gespeeld met teamuitje; veel gelachen met de leuke vragen en opdrachten, mooie locatie met lekker eten ... Lees verderen een goede presentatrice .. aanrader dus!
Deze review kreeg als cijfer een 4.5
- Sander van Hooft | Sigma Coatings

RVO

De workshop was geweldig! We hebben het écht naar onze zin gehad en iedereen heeft genoten. Was een geslaagd workshop. ... Lees verderBedankt ervoor en wellicht tot een volgende keer!
Deze review kreeg als cijfer een 4.5
- Bea | RVO

We hebben een super leuke dag gehad! Het weer zat ook lekker mee! Alles was goed geregeld en het eten ... Lees verderwas heerlijk. Dank voor de goede zorgen!
Deze review kreeg als cijfer een 5
- Ilse

Samen met het hele team deze breakout sessie gedaan. Het was super leuk om te doen en ook fijn om ... Lees verderiets anders te doen dan de hele dag zitten. Spanning, samenwerken en natuurlijk winnen! Echt helemaal leuk!
Deze review kreeg als cijfer een 4,5
- Pieter Zwart

Donderdag 12 December hadden we een teamuitje. PuurEvent had voor ons een Walkinglunch georganiseerd. Ondanks dat het heel koud was, hebben ... Lees verderwe het heel erg naar ons zin gehad. Lekker gegeten en veel gelachen. Ook onze gids Gerrit Jan deed ook heel leuk met ons mee. Heel erg bedankt PuurEvent met name Jenny.
Deze review kreeg als cijfer een
- Gilda Pergolese

IDEXX

Thank you so much! We had a great day and the event was fantastic.
Deze review kreeg als cijfer een 5
- David | IDEXX

Thomson Reuters

Hi Edward, we hebben thuis nog even zitten praten en waren het over eens dat een geslaagd feest was. De ... Lees verdermensen vonden het top…. Veel complimentjes omtrent de locatie en het eten. Goede bediening. Ik wil jullie weer heel hartelijk bedanken voor de fijne samenwerking, dit houden we er in hoor voor volgend jaar!!!
Deze review kreeg als cijfer een 4
- | Thomson Reuters

Het was echt heel leuk. Enthousiaste trainer, locatie was prima, hoe verder naar de middag wel wat rumoeriger. Door zijn ... Lees verderflexibiliteit hebben we er uit enthousiasme nog 45 minuten aan vast kunnen plakken. De hele workshop absoluut naar tevredenheid.
Deze review kreeg als cijfer een 4.5
- Brechtje

Het was een geweldige dag om een CSI moord op te lossen. Iedereen was enorm enthousiast en onder weg moesten ... Lees verderwe met het koffertje voor wildvreemde mensen nog op de foto. Alles was door jullie goed geregeld mijn complimenten.
Deze review kreeg als cijfer een 4
- Wil Jansen

Het uitje was zeer geslaagd, vooral de rondvaart in het donker was een groot succes. Hartelijk bedankt voor de organisatie!
Deze review kreeg als cijfer een 3.5
-

Herken de Mol

Een uitdagend spel met afwisselende opdrachten die zorgen voor teambuilding. Een leuke activiteit die je kunt doen in (meerdere) groepjes ... Lees verdervan circa 8 personen. Wij hebben een super gezellige dag gehad!
Deze review kreeg als cijfer een 4
- Marijke Bokdam | Gemeente Soest | Herken de Mol

Movimento

Intake goed, goed meegedacht over programma. Iedereen erg vriendelijk, netjes en belelegd. Alles strak geregeld en op tijd. Iedereen bereid ... Lees verdertot overleg, extra rondje hier of daar''. Gids was enorm enthousiast, alleen van naar hem luisteren werd je al enthousiast. Maar tevens goed verhaal. Dank, top geregeld!
Deze review kreeg als cijfer een 4
- Astrid Booijliewers | Movimento

BOAA BV

Goed voor de teambuilding! Echt super leuk georganiseerd en leuke locatie! iedereen was super enthousiast. Ook het contact met puur ... Lees verderevents verliep super! AANRADER!
Deze review kreeg als cijfer een 5
- samantha kok | BOAA BV

Facility Service B.V.

Hoi Nadieh, Het weer was top, Hans was super, de Ondeugd had op 22 personen gerekend (en door ziekte en een ... Lees verderprivezaak bleek dat ook het aantal dat we hadden) en schoot even in de stress omdat er één voorgerecht niet klopte, Hetty (de verteller) en Henk de kapitein van de boot waren geweldig, bij Hemels was het eten ook heerlijk, en het nagerecht was ook uitstekend. Omdat vrijwel iedereen van onze organisatie vanuit verschillende delen van het land komt waren we allemaal met de auto en hadden we wellicht beter een nagerecht in de binnenstad kunnen eten, dan had Hans nog meer geweldige verhalen kunnen vertellen. Nu had iedereen zijn auto in de parkeergarages in de stad geparkeerd en zijn we eigenlijk voor het nagerecht naar het restaurant buiten de stad gewandeld (en daarna weer terug :-) Maar ik krijg alleen maar positieve en leuke berichten: iedereen heeft echt een superavond gehad!
Deze review kreeg als cijfer een 4.5
- Chris | Facility Service B.V.

Leuk opgezette moordlunch gehad op een mooie locatie! Enthousiaste begeleiding en iedereen heeft goed gelachen!
Deze review kreeg als cijfer een 4
- Susan Castelijns

Bob Ross® workshop

Wij hebben een leuke middag gehad. De pruiken gaven een extra Bob Ross gevoel. Er zitten schilder talenten tussen. Dank ... Lees verderje wel voor de foto's.
Deze review kreeg als cijfer een 4
- Telfort | Bob Ross® workshop

KFC

Een geweldige organisatie!! Ik heb gekozen voor een rondvaart diner met een Italiaans buffet. Nog het zelfde dag heb ik ... Lees verderhet menu voorstel gewijzigd naar Indonesisch buffet. En dat was geen enkel probleem. Geen extra kosten!! We hebben zelf een glas prosecco gekregen van de zaak!! Verwarming aan boord. Super behulpzaam personeel van Puur Event (Nina, thank you ones again) . zelfs met de las-minute wijzigingen was het geen probleem.
Deze review kreeg als cijfer een 4
- Zeynep Yilmaz | KFC

De workshop was erg leuk en werd ook heel erg leuk gegeven door de twee koks! Het eten was heerlijk ... Lees verderen alles was goed gelukt. Alle ingrediënten stonden klaar en de recepten werden goed uitgelegd. Je kon zelf kiezen welk recept je leuk vond om te maken. Daarna hebben we heerlijk gegeten in de wijnkelder die gezellig was aangekleed. Zeker een aanrader!
Deze review kreeg als cijfer een 5
- Lydia Jochems

DB Schenker Logistics Netherlands

Het was erg gezellig! Super bedankt voor het regelen en de goede service. Als bonus, ben ik echt net na ... Lees verderhet etentje ook nog eens voor het eerst tante geworden, dus ik vergeet deze avond sowieso nooit meer! :)
Deze review kreeg als cijfer een 5
- | DB Schenker Logistics Netherlands

Rijk Zwaan

Fotoworkshop was een succes, Anna-Maria is een heel fijn mens - lekker los/grappig en goede tips. Ze deed het ... Lees verderecht heel leuk, dat vond iedereen.
Deze review kreeg als cijfer een 4.5
- | Rijk Zwaan

Top geregeld, instructies waren duidelijk en alles liep op rolletjes.
Deze review kreeg als cijfer een 5
-

De pubquiz als leuke onderbreking tijdens ons etentje. Algemene vragen afgewisseld met muziekvragen. Ook eigen verzoeken zijn in te passen. ... Lees verderEigenlijk is alles mogelijk in overleg. Onze pubquiz werd begeleid door Roxana. Ze hield de boel netjes in het gareel. De pubquiz maakte het feest compleet.
Deze review kreeg als cijfer een 4.5
- M. vd Peijl

RZ Groep

Wij vonden het erg geslaagd! Persoonlijk vind ik dat alles ook vlekkeloos wordt geregeld. Mijn complimenten.
Deze review kreeg als cijfer een 4.5
- Tom | RZ Groep

Holtrop Ravesloot

Ook wij zijn voor ons bedrijfsruitje voor de Bob Ross workshop gegaan - het was de highlight van onze dag... ... Lees verderMet name bijzonder om te zien dat (vrijwel ;) het hele team binnen twee uur een prachtig kunstwerk wist neer te zetten. Iedereen wilde dan ook zijn/haar schilderij meenemen na afloop. Alles, van logistieke zaken (materiaal, locatie en inpakken/meenemen van schilderij na afloop) tot Wouter''s begeleiding tijdens het schilderen was uitstekend geregeld. Voor herhaling vatbaar :)!!
Deze review kreeg als cijfer een 5
- | Holtrop Ravesloot

PPG

Het was een succes gisteren! De gidsen waren erg leuk en enthousiast en speelden goed op de groep in (veel ... Lees verderverschillende nationaliteiten; veel “patriotisme”; veel gelachen). Ook heeft iedereen de benodigde lichaamsbeweging gehad! Het eten was ook erg goed! Uiteindelijk is een geen gebruik gemaakt van bordje #45 (liever een bordje te veel dan te weinig!).
Deze review kreeg als cijfer een 4.5
- Libby | PPG

Technische Unie

Hey Monique, het was een super dag. Echt fantastisch. Vanaf een uur of 15:00 uur was het droog en kwam de ... Lees verderzon erbij. Lunch en diner waren ook echt super. Van onze kant geen klagen. Dankjewel!
Deze review kreeg als cijfer een 4.5
- | Technische Unie

Politie Wassenaar

Eigenlijk is de Instagram Workshop in één woord samen te vatten: geweldig! Vanuit de medewerkers krijgen wij alleen maar positieve ... Lees verderreacties. Ook van diegenen die wel eens kritisch zijn op dergelijke activiteiten. Sommigen kwamen helemaal tot bloei tijdens hun jacht op de mooiste foto''s! Anna-Maria en Gita hebben daar volledig aan bijgedragen: top hoe zij de workshop hebben verzorgd. Tot slot werkte het prachtige weer ook mee natuurlijk. Ook goed om te horen dat Anna-Maria en Gita hun complimenten uitspraken over de setting en de aanwezigen.
Deze review kreeg als cijfer een 5
- Bert van Tongeren | Politie Wassenaar

Jeugd Maatschappelijkwerker Pleegzorg

Het was ondanks dat het begon te regenen een hilarische tocht! Leuk verzorgd en graag tot een volgende keer.
Deze review kreeg als cijfer een 4
- | Jeugd Maatschappelijkwerker Pleegzorg

Lunchboot

Hoi Edward, ik had best wat noten op mijn zang, wilde er een echt leuke dag van maken. Alles was ... Lees verderbespreekbaar en ook uitvoerbaar. Door de super service van Puur* hebben we een geweldige dag gehad. En weet je wat zo leuk was? We hebben allemaal genoten, ook degene die in de organisatie zaten!
Deze review kreeg als cijfer een 4.5
- Arriva | Lunchboot

Ministerie van Veiligheid en Justitie

Hoi Nadieh, Ik heb gehoord van de deelnemers dat het erg leuk was, dank!
Deze review kreeg als cijfer een 4
- Nienke | Ministerie van Veiligheid en Justitie

KNB

Wat is er nu leuker dan geld opmaken, met collega's moeten samenwerken, door de stad wandelen en elkaar proberen af ... Lees verderte troeven? De erfenis is een perfect spel voor een uitje met collega's. Helemaal leuk is dat je kan zien wie het meeste geld uitgeeft zodat het competitie-element nog groter wordt. Iedereen wil winnen! Goed georganiseerd, leuk uitgelegd en een grappige terugkoppeling gekregen bij terugkomst.
Deze review kreeg als cijfer een 5
- Jessica Hendriks | KNB

Unilever

Veel kunnen leren en tegelijkertijd onwijs veel lol! Bedankt voor de gave middag. De hele groep was enthousiast.
Deze review kreeg als cijfer een 5
- Tim Hol | Unilever

Wij hebben een super leuke middag gehad met de spellen van Expeditie Robinson! De opdrachten waren uitdagend en we moesten ... Lees verderals team goed samenwerken wat de teamsfeer erg ten goed kwam. Naast deze leuke onderdelen hebben wij ook Bubble Voetbal gespeeld. Dit was ook een groot succes omdat dit een compleet nieuwe ervaring was. De begeleiding was enthousiast en qua organisatie was het allemaal goed geregeld. Heel erg bedankt voor de fijne middag!
Deze review kreeg als cijfer een 4
- Karel Zegers

Wat a great night did we have! Everything was perfectly arranged. We had a great boattour, including stories from a ... Lees verdervery nice guide. The citywalk in between the dishes I highly recommend!
Deze review kreeg als cijfer een 5
- Nicola Brugge - Signwise

Gezinsenergie

Het was geweldig leuk! Top locatie voor deze activiteit, prachtig weer en een aardige begeleider. Kon niet beter! Daarna hebben ... Lees verderze nog geoefend op een Oxboard, dat vonden ze ook leuk. Bedankt!!
Deze review kreeg als cijfer een 5
- Gijsbert | Gezinsenergie

ING

Dit was echt geweldig, mijn team heeft het de hele avond nog over De Strijd gehad. Geweldige kostuums ook! We ... Lees verderkijken uit naar de foto’s.
Deze review kreeg als cijfer een 5
- Hilda Nobel | ING

DSW Zorgverzekeraar

Allereerst onze complimenten voor het regelen van de wijnproeverij. Niks was teveel gevraagd, zoals het gebruik van Google Meet i.... Lees verderp.v. Zoom. Grote complimenten voor de sommelier. Hij kwam professioneel over en wist goed sfeer te brengen in de algehele wijnproeverij.
Deze review kreeg als cijfer een 5
- Liwia | DSW Zorgverzekeraar

Hockeyvereniging Leonidas

We hebben het heel erg leuk gehad! Veel spierpijn bij de jongens de dagen erna :).
Deze review kreeg als cijfer een 4
- Chava | Hockeyvereniging Leonidas

Seaway heavy lifting

De pubquiz was erg leuk. Leuke presentator, leuke vragen. We hebben erg gelachen. Het was niet goed te horen op ... Lees verderde plekken waar wij zaten. Bedankt voor al het geregel op zo’n korte termijn.
Deze review kreeg als cijfer een 3.5
- | Seaway heavy lifting

KLM

Beste Puur*, alweer een week geleden, maar ik wil jullie toch nog graag een groot compliment geven voor de feestavond ... Lees verderdie we met jullie hebben gehad. Programma zat strak in elkaar, begeleiding was uitstekend. Erg leuk spel om het ijs te laten breken. Professioneel ook, dus de zorg daar was absoluut ongegrond. Iedereen heeft er echt van genoten. Ik ben helemaal tevreden dus. Voor herhaling vatbaar!
Deze review kreeg als cijfer een 4
- Diederik | KLM

Calvijn Zuidermavo

Super leuke gastvrouw met haar compagnon! De aankleding was super en in combinatie met het thema was het een super ... Lees verderervaring. Iedereen heeft genoten, en wat ook meehelpt is dat ons team had gewonnen, haha :-) Zoek je een escape room beleving op maat dan zou ik dit zeker doen. Puur, bedankt!
Deze review kreeg als cijfer een 5
- Quint Ruijter | Calvijn Zuidermavo

Huisartsenpraktijk Mondriaan

Hoi Nadieh, Ik wil je bedanken voor de organisatie van onze lipdup. We hebben een ontzettend leuke middag gehad. In ... Lees verderverband met de regen hebben we de lipdup opgenomen in Popocatepetl. We hebben ontzettend veel lol gehad. We zijn erg benieuwd naar het eindresultaat. Een aanrader voor ieder team! Heel erg bedankt.
Deze review kreeg als cijfer een 4.5
- Jennie | Huisartsenpraktijk Mondriaan

Van Aetsveld

Erg leuke teamavond gehad, verzorgd door PUUR. La Casa de Papel in combinatie met diner op locatie naar keuze is ... Lees verdertop!
Deze review kreeg als cijfer een
- Wim van de Kant | Van Aetsveld

Akzo Nobel

Dit was alles wat ik ervan hoopte. Door het spelen van De Strijd kwamen alle sterke en mindere punten van ... Lees verderde mensen in mijn team naar boven. Na afloop was de evaluatie verhelderend en grappig. Alleen maar positieve reacties! Echt een aanrader!
Deze review kreeg als cijfer een 4,5
- Rutger Timmer | Akzo Nobel

Havelaar en van Stolk BV

We hebben een geweldige middag gehad met ons hele bedrijf! De Strijd was een groot succes en haalde het beste (... Lees verderof slechtste.... :-)) in ons boven. Geweldig om tegen elkaar te strijden en de leuke opdrachten uit te voeren. We wilden graag een teambuilding activiteit met een Escape Room beleving doen met ons hele bedrijf en dat was in deze opzet eindelijk mogelijk!
Deze review kreeg als cijfer een 5
- Valentina Visser | Havelaar en van Stolk BV

Het suppen was in een woord geweldig. Iedereen heeft het zo leuk gevonden. De materialen waren goed, de instructeurs professioneel, ... Lees verderenthousiast, behulpzaam en ook erg aardig. We hadden verder ook perfect weer. Heel veel dank voor het regelen van dit event.
Deze review kreeg als cijfer een 5
- Janna

Kwintes

Met ons teambuilding uitje hebben we ons erg vermaakt. De activiteiten waren erg leuk en de begeleiding deed het ook ... Lees verdertop!
Deze review kreeg als cijfer een 5
- Peter Wassink | Kwintes

Wolters Kluwer

we krijgen ontzettend veel gave reacties op de ''sportdag''. Op ons intranet staan heel veel posts met enthousiaste reacties en ... Lees verderleuke foto’s. Het was een TOP dag. Dank jullie wel!
Deze review kreeg als cijfer een 4.5
- Annemieke | Wolters Kluwer

NUON

De feedback was erg goed, collega’s vonden het een leuk spel en hebben erg genoten. Zullen het zeker aanraden ... Lees verderwanneer men een event in NL zoekt. Aan de foto’s te zien was het ook erg geslaagd en deed de groep leuk mee. Dank voor de link! Erg leuke foto’s zaten erbij. Bedankt voor het organiseren!
Deze review kreeg als cijfer een 3.5
- Laura | NUON

Waternet

Echt een aanrader om met je team als leuk digitaal uitje te gaan doen: de online pubquiz!! Goed georganiseerd met ... Lees verdereen gezellige presentatrice die vanuit een virtuele pub de quiz met de nodige humor aan elkaar praat… Waternet had dit gekozen als teambuilding activiteit aan het einde van het jaar maar ik kan me zo voorstellen dat het ook heel leuk is om dit te organiseren als Nieuwjaarsborrel om 2021 goed in te luiden. Bedankt Puur Events voor de goede organisatie… we komen zeker nog een keertje terug bij jullie....fijne dagen!! :-)
Deze review kreeg als cijfer een 5
- Sandra H. | Waternet

Auren

Wij hebben met ons bedrijf meegedaan aan de Expeditie en vinden het een erg leuke manier om aan teambuilding te ... Lees verderdoen. De onderdelen zijn er g leuk bedacht en door iedereen uit te voeren. De organisatie en begeleiding is erg leuk en professioneel. Ik kan het iedereen aanraden.
Deze review kreeg als cijfer een 4
- Karin Houwer | Auren

Novotel

Hartelijk dank voor de leuke workshops afgelopen donderdag in Scheveningen! Ondanks het hele slechte weer is het een hele leuke ... Lees verdermiddag geworden. De eerste groep heeft een flinke storm en hagelbui getrotseerd maar voor de overige twee groepen hebben we de activiteiten naar binnen verplaatst. Dit hebben Marvin en Jos heel flexibel en op een creatieve manier opgelost! Dank daarvoor aan hen. Omdat we zelf met de rest van de dag/groep bezig waren, hebben zij heel zelfstandig hun workshop moeten uitvoeren, dit verliep vlekkeloos!
Deze review kreeg als cijfer een 4.5
- | Novotel

JAN Accountants & Belastingadviseurs B.V.

Het was een zeer geslaagde avond. Alle collega’s hebben het naar hun zin gehad! Dankjewel voor het organiseren. Groetjes, ... Lees verderMonique
Deze review kreeg als cijfer een 4.5
- Monique | JAN Accountants & Belastingadviseurs B.V.

Ahold Delhaize

We begonnen de dag met De Strijd op een locatie middenin Amsterdam. We werden daar vervolgens met de boot opgehaald ... Lees verderom anderhalf uur te varen in combinatie met een andere activiteit. Na anderhalf uur werden we afgezet in de Jordaan om bij Cinema Paradiso te genieten van een joint diner. We hadden nergens omkijken naar, want alles was van tevoren geregeld, ook de facturen waren van tevoren betaald, dus geen gedoe met rekeningen. Een top afsluiter van het jaar! Dank aan Anouk voor het alles afstemmen op onze wensen!
Deze review kreeg als cijfer een 4
- Miriam Timas | Ahold Delhaize

WIJ Advocaten

Hilarisch en persoonlijk! Een goed alternatief voor ons jaarlijkse kerstuitje. Leuk dat je in aparte "kamers" kon om te overleggen. ... Lees verderDe host was energiek en actueel.
Deze review kreeg als cijfer een 5
- Daphne G. | WIJ Advocaten

RSM STAR

Ik heb alleen maar goede verhalen gehoord over Expeditie Robinson gisteren, dus bedankt daarvoor!
Deze review kreeg als cijfer een 4.5
- Rik | RSM STAR

Borrelboot

Hallo Nynke, ik was er gisteren zelf niet bij, maar ik heb alleen maar positieve reacties gehad van onze buitenlandse ... Lees verdergasten. Boot was geweldig (zowel de tocht als de versnaperingen) Gidsen waren onderhoudend en de wandeling vond iedereen erg leuk Restaurant: iedereen was erg positief over het eten en de bediening. En door het mooie weer konden ze ook nog buiten eten. Al met al alleen maar positieve geluiden. Dus bedankt voor je ondersteuning. Als ik weer iets moet organiseren, zal ik zeker aan jullie denken!!
Deze review kreeg als cijfer een 4.6
- Mercedes Benz Nederland | Borrelboot

Herken de Mol aan tafel

Het was super leuk georganiseerd! Ons personeel zei zelfs, dat dit het leukste uitje is geweest dat we ooit hebben ... Lees verdergedaan en dat zegt eigenlijk alles! Echt een gezellige aanrader voor een teamuitje, vrijgezellenfeest of dergelijks.
Deze review kreeg als cijfer een 5
- Coop Hoogmade | Herken de Mol aan tafel

Gemeente Den Haag - Dienst OCW - Productgroep Sportvoorzieningen

Mijn collega’s hebben het er nog steeds over. Iedereen vond het super leuk en men vond dit het meest ... Lees verdergezellige uitje dat ze hadden gehad. Dat sommige collega’s op nr. 1 in de Ranking stonden had niemand verwacht. Bij de vraag ''met welk talent zou je meedoen aan een talentenjacht'' kwam bij een collega een bijzonder talent naar boven: naar rechts schrijft zij ‘normaal’ leesbare woorden en ze kan ook tegelijkertijd met haar linkerhand naar links dezelfde woorden/letters schrijven maar dan in spiegelbeeld. De sfeer was goed en we hebben 1,5 uur lang gelachen. Procesbegeleiding was bijzonder goed. Het was een uitje om niet te vergeten! Ik zal het zeker aanraden aan anderen vandaar ook mijn review.
Deze review kreeg als cijfer een 5
- Arno van Heerde | Gemeente Den Haag - Dienst OCW - Productgroep Sportvoorzieningen

Jongerius Gerechtsdeurwaarders

We hebben een heerlijke dag gehad mede door jullie ! Het is allemaal een groot succes geweest en wij zullen jullie ... Lees verdernaam zeker onthouden en waar kan doorgeven. Ons doel om nader tot elkaar te komen is zeker uitgekomen. Dank voor de inspanningen om onze dag tot dit succes te maken.
Deze review kreeg als cijfer een 4.5
- Robin | Jongerius Gerechtsdeurwaarders

Met een vriendengroep hebben we een moorddiner gedaan. Nadat iedereen verkleed was en zodoende in zijn rol was gestoken was ... Lees verderhet lachen, gieren en brullen. Erg aan te raden voor een origineel vermakelijk avondje uit!
Deze review kreeg als cijfer een 5
- Casper Kranenborg

UBM/Informa

De workshop Action Painting was heel erg leuk; een echte aanrader! Het hele team heeft vol overgave meegedaan aan een ... Lees verderandere manier van schilderen; de spetters verf vlogen in het rond :-) Het uiteindelijke resultaat (mede dankzij de handige tips & tricks van Wouter) mag er wezen en zal vol trots bij ons op kantoor worden opgehangen.
Deze review kreeg als cijfer een 5
- Christa Uittenbogaard | UBM/Informa

GOGLA

Het Expeditie Robinson spel haalde het beste in ons naar boven. Nooit geweten dat iedereen zo competitief is! Djenga letterlijk ... Lees verdertot grote hoogte gekomen. En niemand wilde opgeven met touwtrekken. Uiteindelijk wel een duidelijke Winnaar. Heerlijk gegeten, nog gesupt kortom we hebben een geweldige dag op het strand gehad. Echte aanrader.
Deze review kreeg als cijfer een 5
- Marily Kleijn | GOGLA

Luxaflex Nederland B.V.

Hi Eline, hierbij wil ik jou en Laurens hartelijk bedanken voor afgelopen vrijdag. Het was top geregeld en inderdaad een ... Lees verderonwijs gaaf/leuk spel! De toevoeging van de tuktuks was ook perfect!
Deze review kreeg als cijfer een 4.5
- | Luxaflex Nederland B.V.

SOMO

Beste Nadieh, Ze vonden het enorm leuk, bedankt voor het vragen! Ze waren er zeer enthousiast over. Wel vonden ze ... Lees verderhet best intensief (doordat je helemaal in de bubble zit), dus gelukkig konden ze elkaar regelmatig afwisselen. Kortom, een zeer geslaagde activiteit!
Deze review kreeg als cijfer een 4.5
- Iris | SOMO

We hebben genoten van ons uitje, prima verzorgd! Ook onze teamleiders waren enthousiast en top. Voor herhaling vatbaar, bedankt.
Deze review kreeg als cijfer een 4
- Annette Van Kampenschool

Hoi Wendy, Ondanks het koude weer hebben we een erg leuk uitje gehad. we hebben goed samengewerkt en veel rondgelopen. ... Lees verderIedereen deed actief mee en het was leuk te zien hoe iedereen met aanwijzingen andere daders aanwees. We vonden alleen de groepen net iets te groot (7 personen). Hierdoor werd het soms lastig om goed te kijken naar de aanwijzingen. Verder vonden we het op een super leuke manier georganiseerd en de mooie trofee staat trots te pronken op ons kantoor  Bedankt voor de leuke dag!
Deze review kreeg als cijfer een 3.5
- Limor

We hebben een geslaagd weekend gehad met leuke activiteiten! Peter was een goede begeleider, speelde goed in op de wensen ... Lees verdervan de groep. Enige minpuntje was de locatie van Bubbelvoetbal, dit park bleek niet te bestaan (heeft Peter vast al verteld.). Uiteindelijk wel een geschikte locatie gevonden, maar hierdoor wel tijd verloren. Gelukkig hadden we voor de rest van de dag geen strakke planning, dus voor ons maakte het niet zoveel uit.
Deze review kreeg als cijfer een 4
- Nena

Wat een leuk spel is De Strijd. We hebben genoten van het spel en van de begeleiding!
Deze review kreeg als cijfer een 5
- Milou van Ammers

Ministerie van Justitie

Ons teamuitje was geslaagd. Wouter, onze ''meester'' heeft ons keurig naar een prachtig resultaat geleid en iedereen heeft het heel ... Lees verderleuk gevonden. Vooral de reacties van Facebook/Whatsapp vrienden of je dat echt wel zelf gedaan hebt, geeft aan dat het verbluffend is wat je in twee uur kan maken! Het eten was ook goed en natuurlijk hadden we ook het weer mee om het tot een geslaagde dag te maken.
Deze review kreeg als cijfer een 4
- | Ministerie van Justitie

Accenture

We hebben ons allemaal bijzonder goed vermaakt, het was echt heel erg leuk om te doen. Iedereen kwam vrij laat ... Lees verderbinnen maar gelukkig waren de dames lekker flexibel, dus het is helemaal goed gekomen. Afgelopen week heb ik nog complimenten van collega´s ontvangen, dus die geef ik graag door aan jullie en de dames van de workshop.
Deze review kreeg als cijfer een 5
- | Accenture

Alles snel en perfect geregeld!
Deze review kreeg als cijfer een 5
- J. de Jager

Beach Zeskamp

Wat een service vooraf en op de dag zelf. Nadieh en team dank voor de superdag!
Deze review kreeg als cijfer een 4.5
- Angela Pattiasina | L'Oréal Nederland BV | Beach Zeskamp

Walking & floating lunch

Het Walking en Floating Dinner in den Haag was super. Een zeer goed verzorgde avond die perfect geregeld was. Een ... Lees verderaanrader voor een ieder die lekker wilt eten en toch ook nog iets wilt doen om het spijsverteren te helpen.
Deze review kreeg als cijfer een 4
- Bernadette Essers-Jacobs | Walking & floating lunch

Lexima

Ten eerste bedankt voor het regelen. De gehele dag verliep uitstekend en zat goed in mekaar en iedereen had plezier. ... Lees verderTevens waren wij erg tevreden met de locaties. Vriendelijk bedankt!
Deze review kreeg als cijfer een 4
- Dumindha Stekelenburg | Lexima

Rabobank

Goedemorgen Eline, bij dezen willen wij jullie bedanken voor de voortreffelijke avond. Goed georganiseerd, mooie omgeving en prima eten! Wat ... Lees verderons betreft een dikke 9!
Deze review kreeg als cijfer een 4.5
- Rabobank | Rabobank

Herken de Mol

Een super leuk en spannend spel. Het was een geslaagde dag waar we met veel plezier op terug kijken. Het ... Lees verderleukste was de voorpret, iedereen was al heel fanatiek bezig met wie de mol zou zijn. Verder was het allemaal goed geregeld en was alles duidelijk. Kortom een super geslaagde dag!
Deze review kreeg als cijfer een 5
- Kim van Leeuwen | Herken de Mol

Ministerie van Defensie

Dank voor jullie inzet, ik heb vele positieve geluiden gehoord. Mede door Puur is het een fantastische dag geworden!
Deze review kreeg als cijfer een 5
- Paul Knops | Ministerie van Defensie

Worldline

Bedankt voor de organisatie van de Highland Games! Het is een topdag geworden! Er waren wat collega's die zich flink ... Lees verderzorgen hebben gemaakt over de "sportieve" spelletjes maar dit bleek uiteindelijk reuze mee te vallen en vooral erg leuk te zijn! Van het boogschieten tot het "boomstam" werpen. Elk onderdeel was erg leuk en iedereen heeft het naar zijn zin gehad. Ik heb alleen maar positieve leuke reacties gekregen van mijn collega''s. De BBQ was ook erg geslaagd en vooral erg lekker. Het was heel erg fijn om na onze intensieve dag neer te ploffen en gelijk aan te kunnen schuiven om heerlijk te eten. Nogmaals bedankt voor de top organisatie! Wij zullen volgend jaar zeker weer een beroep doen op jullie diensten.
Deze review kreeg als cijfer een 5
- Sharon Nanhekhan | Worldline

MCHaaglanden

Super leuke avond, mede door de begeleiding van Chantal! Collega's op een andere manier leren kennen wat zeker kan bijdragen ... Lees verderaan een nog betere samenwerking. Goed voor het team, dus voor de organisatie
Deze review kreeg als cijfer een 5
- Talitha Sibma | MCHaaglanden

Koster advocaten N.V.

De avond was zeer geslaagd! De ''pokeraars'' waren heel aardig en de deelnemers waren erg enthousiast. Ook de locatie was ... Lees verdererg mooi en het personeel gaf veel persoonlijke aandacht. Al met al enorm tevreden dus! Enorm bedankt voor de goede zorgen en ik zal jullie naam zeker doorgeven aan de commissie van volgend jaar voor mogelijk een nieuwe leuke activiteit!
Deze review kreeg als cijfer een 4.5
- Esther | Koster advocaten N.V.

Kerstmarkt

Ik heb tot nu toe alleen maar positieve reacties ontvangen. Dank voor de inzet. Was een top feest. Nu weer ... Lees verderop zoek naar een super toplocatie voor ons kerstfeest!
Deze review kreeg als cijfer een 5
- Tooske | Vistra | Kerstmarkt

Personal Care Concepts

Het was een topfeest!
Deze review kreeg als cijfer een 4.5
- | Personal Care Concepts

Hoi Nadieh! Ja het was super leuk! Iedereen heeft erg gelachen. Bedankt voor alles!
Deze review kreeg als cijfer een 4.5
-

Heineken

Met een internationaal gezelschap een erg leuke avond gehad. Het feit dat De Strijd in het Engels gedaan kon worden ... Lees verderwas erg behulpzaam. De opdrachten waren leuk. Onze groep mensen kenden elkaar niet allemaal dus het was fijn dat de spelleider het voortouw nam en het ijs brak. Het eten bij The colour Kitchen was heerlijk.
Deze review kreeg als cijfer een 4
- Madelon van der Wielen | Heineken

Surgical Systems

Het was erg leuk en werd zeer goed ontvangen. De groep was niet op de hoogte; iedereen was heel enthousiast. ... Lees verderDegene die jullie hadden ingehuurd was heel professioneel en begeleidde het erg leuk. Alleen maar positieve reacties dus het is een goede keus geweest! Hartelijk bedankt voor de goede organisatie.
Deze review kreeg als cijfer een 5
- | Surgical Systems

Borrelboot

Leuke vaarroute, schipper vertelde tussendoor nog interessante feiten en wetenswaardigheden. Goede organisatie, hapjes en drankjes meer dan voldoende, geslaagde middag ... Lees verdergehad, waarvoor dank.
Deze review kreeg als cijfer een 5
- N. Bhawanidin | Ministerie van Binnenlandse Zaken | Borrelboot

KNB

Wij zijn met een groep van ongeveer veertig man bij de Gevangenpoort geweest. De personen die ons hebben rondgeleid vertelden ... Lees verdermet veel passie over de geschiedenis van het gebouw. Hier en daar werd ook wat humor in het verhaal gebracht. Dat zorgde ervoor dat het verhaal over de Gevangenpoort luchtig werd gebracht. Heel belangrijk bij zo'n zwaar onderwerp. Interessant, prettig en toegankelijk. Bedankt!
Deze review kreeg als cijfer een 5
- Jessica Hendriks | KNB

NS

Dank, we hebben onwijs veel schik gehad. Later op de avond nog steeds nagepraat en verbaasd over wie nu de ... Lees verdermol was in de groep en hoe leuk dit spel was. Ook genoten van Steven, leuke vent en hij deed het echt heel leuk! Dus nogmaals dank, ook voor het zo snel regelen, we zijn jullie ook dankbaar daarvoor!
Deze review kreeg als cijfer een 5
- Monique | NS

Douwes International BV - Peco Select

Een ontzettend leuke hilarische quiz waarin de teambuilding naar voren kwam. Sharon - onze Chantal voor deze avond - betrok ... Lees verderiedereen bij het spel en deed het ontzettend leuk. De groep werd al maar fanatieker. Zonder meer geslaagd!
Deze review kreeg als cijfer een 4
- Annemarie van Vondelen | Douwes International BV - Peco Select

Winter Wonderland

Hoi Daisy, hartelijk bedankt voor het fantastische feest afgelopen donderdag. Jullie hebben weer een topprestatie geleverd. Vanuit de collega's (en ... Lees verderzelfs vanuit afdelingen die niet mee waren!) zijn de complimenten groots.
Deze review kreeg als cijfer een 5
- Waternet | Winter Wonderland

P&R Visual Merchandising

Het was een zeer geslaagde dag! De reacties waren positief en het weer was ook redelijk. Wij willen jullie dan ... Lees verderook bedanken voor een geslaagde dag. De tijd ging wel onwijs snel, dus het had zeker nog wel langer mogen duren met meer spellen. En wij vonden het jammer dat niet alle vier de teams tegen elkaar strijden in 1 proef, naast de eet proef dan. Maar voor de rest top! Bedankt
Deze review kreeg als cijfer een 4
- Jeffrey | P&R Visual Merchandising

Het was top afgelopen zaterdag! We hebben inderdaad ontzettend gelachen en Andrea deed het erg leuk! Helaas hadden beide groepen ... Lees verderde oplossing niet juist, het blijkt toch lastiger voor ons dan gedacht... ;-) Voor de volgende keer weet ik hem in ieder geval!
Deze review kreeg als cijfer een 4
- Anouk

Wij hebben twee hele leuk middagen gehad. Bedankt voor de goeie zorgen we hebben echt genoten.
Deze review kreeg als cijfer een 4.5
-

Puur is goed in het bedenken van die andere locatie die origineel is! Prima organisatie, staat gegarandeerd voor plezier en ... Lees verdersfeer. Net ff anders dan anders. Als je eens iets origineels wil voor je (zakelijk) uitje, beveel ik Puur van harte aan!
Deze review kreeg als cijfer een 5
- Erik Huizer

NS reizigers

Beste Monique, we hebben genoten van de tapasworkshop! Hartelijke ontvangst, heerlijke hapjes en drankjes. Zelf fijn gekokkereld en met z''n ... Lees verderallen alles gezellig opgegeten. Bij de smartlappenworkshop hebben we gezellig met z'n allen gezongen en enorm gelachen. Echt een aanrader voor een gezellig teambuildingsuitje!
Deze review kreeg als cijfer een 4
- | NS reizigers

VNG

Was erg leuk en gezellig, wij hadden geen tante Sjaan maar een vriendelijke jonge man. We hebben erg om sommige ... Lees verderprijzen moeten lachen
Deze review kreeg als cijfer een 4
- Brenda Mosis | VNG

Antes

Goed geregeld en het spel was ontzettend leuk. Iedereen heeft ervan genoten!
Deze review kreeg als cijfer een 5
- Elisa Bes | Antes

Siemens Nederland N.V.

Een ontspannen spel waarbij wij in teamverband elkaar hebben uitgedaagd. Een event met een bijdrage, waarbij de verschillende deelnemers elkaar ... Lees verderbeter hebben leren kennen. De organisatie is goed, de spelleidster is professioneel, kortom een volledig verzorgd geslaagd event!
Deze review kreeg als cijfer een 5
- Raimondo Hooft | Siemens Nederland N.V.

Yarden

Samen met Anouk gekeken naar een passend arrangement voor ons bedrijfsuitje. Het voldeed aan alle verwachtingen en sloot mooi aan. ... Lees verderWe hebben niet lang hoeven wachten op ons eten en het personeel was enorm vriendelijk. Ook de gidsen brachten het heel leuk. Ik heb veel positieve reacties ontvangen en beveel dit zeker aan!
Deze review kreeg als cijfer een 5
- Debbie van der Waard | Yarden

Wij hadden met een groep van 18 mensen een combinatie van Speeddaten en trustgames. Heerlijk aan het strand van Scheveningen. De ... Lees verdervragen waren speels en leuk om van elkaar te weten te komen. Als groep hebben wij elkaar beter leren kennen. Zeker een aanrader!
Deze review kreeg als cijfer een 4
- Tessa Sijstermans

Het was erg leuk! We hebben enorm gelachen :) Bedankt. Wie weet, tot ziens!
Deze review kreeg als cijfer een 4.5
- Cheryl

Heineken

Met een internationaal gezelschap een erg leuke avond gehad. Het feit dat De Strijd in het Engels gedaan kon worden ... Lees verderwas erg behulpzaam. De opdrachten waren leuk. Onze groep mensen kenden elkaar niet allemaal dus het was fijn dat de spelleider het voortouw nam en het ijs brak. Het eten bij The colour Kitchen was heerlijk.
Deze review kreeg als cijfer een 4
- Madelon van der Wielen | Heineken

Het was echt super leuk, de collega's gingen helemaal los en alle creativiteit kwam er uit. Ik heb ook alleen ... Lees verdermaar enthousiaste verhalen gehoord en Marleen en Sanne waren erg leuk. Vandaag al even contact opgenomen met de beheerder van het pand ivm het ophalen van de schilderijen. Dit wordt door onze postkamer geregeld. Dus allemaal positief :) Dank voor het regelen en hopelijk tot de volgende keer!
Deze review kreeg als cijfer een 5
- Chantal R.

QNH Consulting

Alles was super geregeld. Zowel de meeting binnen, als buiten, maar ook het eten. Echt top geregeld. Bedankt voor de ... Lees verderhulp al die weken en het meedenken. Hopelijk tot volgend jaar!
Deze review kreeg als cijfer een 5
- Shazia | QNH Consulting

Met 17 teams speelden wij The Great Escape. Het spel is goed in elkaar gezet, met voor ieder teamlid een rol. ... Lees verderDe opdrachten zijn divers, waardoor het niet saai wordt. We hebben ons uitstekend vermaakt. De organisatie vooraf door Puur en tijdens het spel door de spelmakers was prima. Zeker een aanrader.
Deze review kreeg als cijfer een 4
- Clasca Daalman

Akzo Nobel

Dit was alles wat ik ervan hoopte. Door het spelen van De Strijd kwamen alle sterke en mindere punten van ... Lees verderde mensen in mijn team naar boven. Na afloop was de evaluatie verhelderend en grappig. Alleen maar positieve reacties! Echt een aanrader!
Deze review kreeg als cijfer een 4,5
- Rutger Timmer | Akzo Nobel

FME

Ontzettend leuk geweest om informeel met collega's het spel "herken de mol aan de tafel" te spelen. Zo leer je ... Lees verderje collega's ook op een andere manier kennen. Erg enthousiaste spelleidster!
Deze review kreeg als cijfer een 4
- Wilma Juffermans | FME

Het walking dinner was helemaal afgestemd op de locatie waar wij ons bevonden. We startten vanaf het hotel en werden ... Lees verderook weer keurig thuis gebracht naar het hotel door onze gids. Zo ontweken we de parkeerissues in Den Haag. De keuze van de restaurants was prima en er werd keurig op tijd uitgeserveerd. Onze gids wist veel te vertellen over de architectuur van de gebouwen en bracht ons op een enthousiaste wijze de geschiedenis bij over Den Haag. Leuke weetjes. De combinatie van ''doen'' en ''lekker eten'' is echt een aanrader. De organisatie via Puur Uitjes was prima geregeld.
Deze review kreeg als cijfer een 4
- Patricia van der Steen

Royal Boon Edam International B.V.

Hi Edward, we hebben een heel leuke event achter de rug dat prima aansloot bij onze international sales meeting. Michelle ... Lees verderen Anna-Maria waren perfecte gidsen. Bedankt!
Deze review kreeg als cijfer een 4
- | Royal Boon Edam International B.V.

Wat een leuk spel is De Strijd. We hebben genoten van het spel en van de begeleiding!
Deze review kreeg als cijfer een 5
- Milou van Ammers

Een leuk en spannend spel om je collega's nog beter te leren kennen! Herken de Mol zorgt ervoor dat iedereen ... Lees verderdirect in de spelflow zit en dat laat je niet meer los tot het einde... Ook heb je zeker genoeg gespreksstof na afloop! Bedankt voor de prettige spelbegeleiding!
Deze review kreeg als cijfer een 4
- Pim

KNO AMC

Namens onze hele afdeling wil ik PUUR events hartelijk bedanken voor de geweldig leuke dag die jullie ons bezorgd hebben ... Lees verderafgelopen vrijdag 11 december. De organisatie en het makkelijke contact met jou was top. Ook Menno en Sharon hebben ons erg professioneel en op een hele leuke manier begeleid. We zijn erg benieuwd naar de lipdub clip die zal volgen. Super bedankt!
Deze review kreeg als cijfer een 5
- | KNO AMC

Tropical Paradise

Wat hebben we een geweldig feest gehad. Alles klopte, prachtig weer, fantastische locatie, geweldige catering en van uit jullie kant ... Lees verderook een fantastisch team. We horen en zien alleen maar leuke berichten, fotohokje was ook een succes. Hebben het stickie gehad met alle foto’s uit het hokje, erg leuk.Dus bij deze super bedankt voor de geweldige organisatie.
Deze review kreeg als cijfer een 5
- Anja | Orthocenter | Tropical Paradise

UWV

Leuk, luchtig en even fijne break in een teamdag. Nieuwe inzichten maar ook bevestiging van zaken die we al wisten ... Lees verderen dachten. Met goed en aandachtig luisteren naar elkaar weet je meer dan je denkt :) Tip: geen permanent markers naast de beschrijfbare/uitwisbare whiteboarden leggen ;)
Deze review kreeg als cijfer een 5
- Nancy Penders | UWV

UMC Utrecht

Zeer geslaagd afdelingsuitje! Met 40 personen De Strijd doorstaan... Het verkleden, de pittige opdrachten en de begeleiding waren top. Achteraf veel ... Lees verderpositieven reacties gekregen als organisatoren!
Deze review kreeg als cijfer een 5
- Anka Snel | UMC Utrecht

STEK

Wat een leuk online event! We hebben er veel leuke reacties op ontvangen. Het was lekker meezingen, maar de interactie ... Lees verderwas ook geweldig! Leuke opdrachten tussen door zorgde voor veel dynamiek! Een dikke aanrader! Veel dank!
Deze review kreeg als cijfer een 5
- Mirjam de Jong | STEK

Hele leuke ochtend gehad, iedereen bleef het hele weekend nog napraten over de mol-acties en tactieken :) bedankt en de complimenten ... Lees verderaan de spelleiders!
Deze review kreeg als cijfer een 5
- Lonneke Rademakers

The Great Escape

Beste Wendy, We hebben een erg leuke en geslaagde dag gehad. Helaas zat het weer niet mee maar zelfs dat ... Lees verdermocht de pret niet drukken. Bedankt voor de goede organisatie en Marvin voor zijn inzet tijdens de dag. Het uitje is een absolute aanrader :).
Deze review kreeg als cijfer een 4
- Chantal | The Great Escape

Borrelboot

We hebben een heerlijke boottocht gehad! De hapjes waren echt prima geregeld en de drankjes ook helemaal prima. Nogmaals bedankt ... Lees verdervoor het regelen!
Deze review kreeg als cijfer een 4.5
- Gemeente Zuidplas | Borrelboot

Erg leuk sportief uitje, goed georganiseerd en enthousiaste begeleiding.
Deze review kreeg als cijfer een 5
- Bart Mellink

Calvijn Zuidermavo

Super leuke gastvrouw met haar compagnon! De aankleding was super en in combinatie met het thema was het een super ... Lees verderervaring. Iedereen heeft genoten, en wat ook meehelpt is dat ons team had gewonnen, haha :-) Zoek je een escape room beleving op maat dan zou ik dit zeker doen. Puur, bedankt!
Deze review kreeg als cijfer een 5
- Quint Ruijter | Calvijn Zuidermavo

NKI

Het was wederom erg geslaagd. De deelnemers vonden de workshop erg leuk. De begeleiding en catering waren top! Dit houden ... Lees verderwe erin.
Deze review kreeg als cijfer een 5
- Jacques | NKI

Janssen Biologics B.V.

Bedankt voor het maken van een onvergetelijke avond; we troffen een leuke gids, mooie lokaties en overheerlijk eten!
Deze review kreeg als cijfer een 4.5
- Irma van Diepen | Janssen Biologics B.V.

Was heel leuk! Ik moest vooral lachen om mijn eigen collega’s.
Deze review kreeg als cijfer een 4.5
- Anne-Ruth

Bureau PenG

Hi Edward, dank voor je mail: het was een groot succes vrijdag! De begeleiding nam (heel prettig) de organisatie uit ... Lees verdermijn handen en heeft er echt voor gezorgd dat alles soepel verliep! Door hun flexibele opstelling kon ik het regelen van van alles en nog wat loslaten en ook mee doen met het spel! Iedereen was erg enthousiast, omdat er ook verschillende elementen in het spel zaten was er voor ieder wat wils. Al met al een hele geslaagde middag/avond!
Deze review kreeg als cijfer een 4.5
- | Bureau PenG

Siemens Healthcare Nederland

Het was erg leuk! Complimenten aan Vokko!
Deze review kreeg als cijfer een 4.5
- Arno | Siemens Healthcare Nederland

Eetvilla van den Brink

We hebben het super gehad. Bedankt voor de service en leuke medewerkers. Graag tot een volgende keer.
Deze review kreeg als cijfer een 5
- Sebastian | Eetvilla van den Brink

FMO

In het kader van team building dit spel met de afdeling gedaan. Binnen vijf minuten was er van onderling vertrouwen ... Lees verdergeen sprake meer. Iedereen verdacht elkaar er van de mol te zijn. Zelfs onschuldige toeristen werden verdacht. Echt veel lol gehad en de begeleiding was ook super. Echt genoten en gelachen om dit spel. Absolute aanrader! Nogmaals dank voor het organiseren!
Deze review kreeg als cijfer een 5
- Arnaldo Plaate | FMO

Het was super geslaagd!! Het viel heel erg in de smaak bij iedereen! Groeten en tot de volgende keer!
Deze review kreeg als cijfer een 5
- Frans

Staedion

Hartelijk dank voor de organisatie van de Highland games! We hebben het super gehad; weer was goed, we hadden (light) ... Lees verderspelletjes o.l.v. enthousiaste begeleiders (hoewel het er bij het rugby spel er af en toe wat wild aan toe ging), sfeer was goed, locatie en catering (paviljoen Te Werve) was top, sfeer was goed en last-but-not-least- aan het eind van de dag zag iedereen er goed uit in die Schotse rok. Wij waren met een groep van 75 personen. Het is zeker een aanrader!
Deze review kreeg als cijfer een 5
- Inez Leeuwenburgh | Staedion

Wij hebben een geweldige middag gehad. Prachtige locatie (werfkelder aan de Oude Gracht), goede aanwijzingen, genoeg spuitbussen en doeken en ... Lees verdernog een mooi eindresultaat ook!
Deze review kreeg als cijfer een 4
- Nicole Engels

Puur heeft ons volledig ontzorgd! Een fantastisch weekend waarbij werkelijk aan alles en iedereen gedacht is tot in de kleinste ... Lees verderdetails. Van A tot Z! Bij deze wil ik nogmaals het volledige 'PUUR team' bedanken voor een top weekend waar nog over nagesproken zal worden!
Deze review kreeg als cijfer een 5
- Sven Müller

Ies Poissonnier

Ik heb het boogschieten ingezet als onderdeel van een training doelgericht werken. De metafoor werkte erg goed, mede door de ... Lees verderflexibiliteit van instructeur Sven, die alle ruimte bood om het schieten zo nu en dan te onderbreken voor wat uitleg over doelgericht te werk gaan.
Deze review kreeg als cijfer een 5
- | Ies Poissonnier

Simmons & Simmons

Beste Anouk, ik vond de boot leuk. De bemanning was ook erg aardig en alles was goed geregeld. Bedankt voor ... Lees verderde organisatie!
Deze review kreeg als cijfer een 4
- | Simmons & Simmons

Ministry of Finance

De workshop was meer dan geslaagd! Ik heb niet één collega gehoord die zie dat hij/zij het niet leuk ... Lees verdervond. Ikzelf heb ook bijzonder genoten. Mathijs en Bert waren twee prettige en zeer ervaren trainers. De workshop had een goede balans tussen uitleg en spelelementen. Veel dank voor de goede organisatie en heldere communicatie.
Deze review kreeg als cijfer een 5
- | Ministry of Finance

PepsiCo

Super goede dag gehad!
Deze review kreeg als cijfer een 4.5
- Roy | PepsiCo

Smartlappenworkshop

Ons afdelingsuitje gisteren was een succes. Gezellig met z’n allen gezongen en eten was prima. Vokko prima kerel, gastvrijheid ... Lees verderen bediening restaurant als goed ervaren. Kortom, voor ons een geslaagde middag.
Deze review kreeg als cijfer een 4
- Ingrid | HUNTER DOUGLAS EUROPE B.V. | Smartlappenworkshop

Tapasboot

Zeer geslaagd! Heb alleen maar positieve reacties gekregen; - De schipper was zeer vriendelijk en vaardig. - Lekkere tapas - ... Lees verderFijne boot - Schoon - Leuke vaarroute - Goede tijdsduur – niet te lang en niet te kort Iedereen was zeer enthousiast, en ik heb ook al van andere afdelingen gehoord dat zij dit ook wel leuk zouden vinden! Ook was het fijn dat alles op zeer korte termijn geregeld kon worden.
Deze review kreeg als cijfer een 5
- Cherise Haulo | Horizon College | Tapasboot

UMC Utrecht

Zeer geslaagd afdelingsuitje! Met 40 personen De Strijd doorstaan... Het verkleden, de pittige opdrachten en de begeleiding waren top. Achteraf veel ... Lees verderpositieven reacties gekregen als organisatoren!
Deze review kreeg als cijfer een 5
- Anka Snel | UMC Utrecht

Parnassia groep

We hebben het echt ontzettend gezellig gehad. Ben deed het fantastisch en volgend jaar zal ik zeker weer gelijk jullie ... Lees verdersite pakken om een leuk uitje uit te kiezen. Wat waren we fanatiek :)
Deze review kreeg als cijfer een 5
- | Parnassia groep

Archstone BV

Beste Eline, wij hebben er vrijdag echt van genoten, een heel geslaagd team event! Wij hebben vandaag ook onze schilderijen ... Lees verderkunnen ophalen en zijn heel bij met de resultaten. Bedankt!
Deze review kreeg als cijfer een 4
- | Archstone BV

Gemeente Den Haag

Het is een heel leuk uitje. We hebben met zijn allen veel plezier gehad. het is een perfecte gelegenheid om ... Lees verdercollega's beter te leren kennen. Het is heel relaxed en door de vele restaurants en wisselingen in de tafels volop tijd om met iedereen te kunnen bijkletsen. Bootreis is leuk, een heel ander gezicht naar de stad vanuit het water.
Deze review kreeg als cijfer een 5
- Karin Demeijer | Gemeente Den Haag

Dynamic Travel

Goed georganiseerd en uitgelegd! Zowel de communicatie voorafgaande van het bedrijfsuitje en tijdens de dag zelf was heel open en ... Lees verderhelder. Fijn dat er ruimte is voor eigen inbreng en aanpassingen. Enthousiaste begeleiders en veel plezier in het organiseren van de cityquest. City quest was leuk in elkaar gezet en het mooiste is dat je later de foto''s krijgt. We komen zeker bij jullie terug!
Deze review kreeg als cijfer een 5
- Jessica Hoving | Dynamic Travel

Shell

We hebben een fantastische avond gehad. Alles was tot in de puntjes verzorgd en we zijn heerlijk verwend door Sol ... Lees verderbeach. Marco was een top begeleider en we hebben veel gelachen tijdens het voetballen. De EHBO’er was ook paraat, dus er kon gelukkig niks misgaan. Bedankt dat je dit wist te volbrengen in een zeer korte tijdsbestek en dat we van jullie diensten gebruik mochten maken. Namens mij, Sjaak & onze afdeling onze dank aan Puur events en Sol beach.  
Deze review kreeg als cijfer een 5
- | Shell

Echt een hele leuke activiteit voor een vrijgezellenfeest. Ik kan dit zeker aanraden om te doen!
Deze review kreeg als cijfer een 5
- Ingrid de Vries

Vicoma

Dag Nadieh, Ondanks het miezer weer was het een heel geslaagd uitje. Het spel zat leuk in elkaar en er ... Lees verderwas wel enige competitie te bespeuren. Toen we terug kwamen bij het restaurant stopte de regen. Prima locatie en lunch. Er werden hier op kantoor al enthousiaste verhalen verteld aan de collega’s die niet mee waren geweest. De rest van ons jaarprogramma is al ingevuld, maar voor volgend jaar zullen we zeker jullie site weer raadplegen.
Deze review kreeg als cijfer een 4.5
- Henriette | Vicoma

Expeditie Robinson

Ontzettend bedankt voor de organisatie en ondersteuning; alles was top geregeld. We hebben 2 super leuke dagen gehad!
Deze review kreeg als cijfer een 4
- Nienke | Leaseplan | Expeditie Robinson

Wij hebben een superleuke dag gehad op het strand van Scheveningen. Alle collega's waren enthousiast en hebben erg genoten van ... Lees verderhet Expeditie Robinson spel. De BBQ was ook perfect geregeld en voldeed aan al onze wensen. Bedankt voor de goede organisatie!
Deze review kreeg als cijfer een 5
- Danny Lamers | Plavei

Nearfield Instruments

De Strijd was super geslaagd en ontzettend leuk om te doen. Voordat we begonnen eerst een drankje gedaan en na ... Lees verderde teambuilding activiteit op deze zelfde locatie geborreld en gedineerd. Iedereen heeft het super naar hun zin gehad. Zeker een aanrader!
Deze review kreeg als cijfer een 5
- Sharita Nandpersad | Nearfield Instruments

Het Walking en Floating Dinner in den Haag was super. behalve dat het weer mee zat, was ook het voorgerecht ... Lees verderbij 't Gouden Hooft heerlijk, goed verzorgd en vriendelijk opgediend, de aansluitende vaartocht was mooi en vermakelijk en het diner daarna bij De Basiliek heerlijk en ook nu weer vlot en gezellig op tafel gezet. Hierna nog een wandelingetje door De Haag naar Pavlov om daar van het nagerecht te genieten. Ook nu weer snel op tafel vergezeld van prettige gastheren. De menu's boden voor elk wat wils. Kortom een zeer goed verzorgde avond die perfect geregeld was. Een aanrader voor een ieder die lekker wilt eten en toch ook nog iets wilt doen om het spijs verteren te helpen.
Deze review kreeg als cijfer een 4
- Bernadette Essers-Jacobs

Rabobank

We hebben het zeker naar ons zin gehad, het was erg leuk.
Deze review kreeg als cijfer een 4
- | Rabobank

SHOP

Super goed georganiseerde pubquiz. Enrhousiaste mensen die de quiz geven en geweldig hoe de quiz in elkaar zit, hele verschillende ... Lees verdervragen en voor ieder wat wils. Onze organisatie werd er zeer competitief van en erg blij. Zou ze zeker aanbevelen.
Deze review kreeg als cijfer een 5
- Nicole Harms | SHOP

Samen met het hele team deze breakout sessie gedaan. Het was super leuk om te doen en ook fijn om ... Lees verderiets anders te doen dan de hele dag zitten. Spanning, samenwerken en natuurlijk winnen! Echt helemaal leuk!
Deze review kreeg als cijfer een 4,5
- Pieter Zwart

BeNeRail Int.

We hebben een hele gezellige avond gehad met Ramses als spelleider. Jammer dat de audio niet meewerkte waardoor we geen ... Lees verderdeuntjes of melodietjes te horen kregen. Dat deed wel af aan de variatie maar mocht de pret niet drukken. (maar moet toch makkelijk op te lossen zijn met een goede soundbar) Goede prijs/kwaliteit verhouding, aardige en competente mensen en lof voor de getoonde behulpzaamheid bij onze toch redelijk last-minute aanvraag.
Deze review kreeg als cijfer een 4
- Rein van Winden | BeNeRail Int.

Stebru

Sharon of “Sjaan” deed het geweldig, ze heeft iedereen een hele leuke avond bezorgd. We waren helemaal tevreden, een aanrader ... Lees verdervoor iedereen.
Deze review kreeg als cijfer een 5
- Joke | Stebru

Apotheek Lage Veld

Leuke middag en avond gehad met het apotheekteam. Spannende Escape en heerlijke diner...volgend jaar wellicht weer
Deze review kreeg als cijfer een 4
- Raj Singh | Apotheek Lage Veld

Cisco

Hallo Daisy, van de borrelboten tot de tocht door de grachten naar de feestlocatie, alles maar dan ook alles klopte! ... Lees verderFoto’s zijn ook erg leuk en geven een perfect beeld van een geslaagde avond. Ik kan dus ook alleen maar zeggen tot de volgende keer…;0)
Deze review kreeg als cijfer een 5
- Connie | Cisco

Unilever

Veel kunnen leren en tegelijkertijd onwijs veel lol! Bedankt voor de gave middag. De hele groep was enthousiast.
Deze review kreeg als cijfer een 5
- Tim Hol | Unilever

We hebben een erg leuke avond gehad!! Enorm fijne reacties van familie en vrienden die dit geen van allen ooit ... Lees verdergedaan hadden. Zelfs de kinderen deden leuk mee, zelfs veel beter dan van tevoren gedacht.Zeker aan te raden!! Bedankt voor de organisatie!
Deze review kreeg als cijfer een 5
- Janoek

Wij hadden wederom een zeer geslaagd event dankzij iedereen van Puur! Vanaf het eerste moment van meedenken tot en met ... Lees verderhet event zelf, was alles tot in de puntjes geregeld. Het speeddaten en de begeleiding van Chantal zorgde ervoor dat letterlijk iedereen in beweging kwam. Bij een volgend event zullen we zeker weer Puur benaderen. Vriendelijk, vrolijk en professioneel!
Deze review kreeg als cijfer een 4
- Wilma Vergunst

Wonderland Kinderopvang

Wij hebben afgelopen zaterdag deze activiteit ondernomen en hebben het erg naar ons zin gehad! De opzet van het spel ... Lees verderis leuk, de uitleg was goed en de spelleider was zeer sympathiek!
Deze review kreeg als cijfer een 4
- Yvonne Peet | Wonderland Kinderopvang

NUON

We hebben een leuke avond gehad. Lekkere gerechten gemaakt, leuke locatie. Ook leuk dat we de enige groep waren, dus ... Lees verderdan voel je je ook wat vrijer. De collega’s hebben heerlijk gegeten en vonden een kookworkshop een leuk idee. De schorten zijn ook echt goed gelukt, werd ook door iedereen enthousiast ontvangen, dus ben blij dat dit gelukt is. Ik hoop snel weer bij jullie te mogen aankloppen voor een nieuw event!
Deze review kreeg als cijfer een 3
- | NUON

Staatsbosbeheer

Verbluffend hoe goed Sanne ons stap voor stap door het proces heeft begeleid en ons versteld heeft doen staan met ... Lees verderonze verborgen schilderstalenten. Het is een meer dan geslaagd uitje geworden met een goed gelukte tastbare herinnering. Het was het hoogtepunt van onze dag.
Deze review kreeg als cijfer een 5
- | Staatsbosbeheer

Bevolkingsonderzoek Midden-West

De cocktailworkshop was een groot succes! Ik heb alleen maar positieve en enthousiaste reacties gekregen. Oók van onze bestuurder!
Deze review kreeg als cijfer een 5
- | Bevolkingsonderzoek Midden-West

KPN

Het ging super en was heel erg leuk. Ja, gewoon dikke punten voor Robert en Frank!
Deze review kreeg als cijfer een 5
- Annechien | KPN

Havelaar en van Stolk BV

We hebben een geweldige middag gehad met ons hele bedrijf! De Strijd was een groot succes en haalde het beste (... Lees verderof slechtste.... :-)) in ons boven. Geweldig om tegen elkaar te strijden en de leuke opdrachten uit te voeren. We wilden graag een teambuilding activiteit met een Escape Room beleving doen met ons hele bedrijf en dat was in deze opzet eindelijk mogelijk!
Deze review kreeg als cijfer een 5
- Valentina Visser | Havelaar en van Stolk BV

We hebben een hele gezellige avond gehad. De eerste wandeling helaas in de regen, maar de gids heeft ons er ... Lees verdermet veel plezier en enthousiasme doorheen gepraat. Top! En het eten was prima.
Deze review kreeg als cijfer een 4
- Sari

Op een of andere manier had ik het idee dat we in een restaurantje zouden zitten of zo, maar dit ... Lees verderwas op een industrieterrein, loods in, industriële keuken. Dus eerste reactie: oh jee… Maar het werd uiteindelijk hartstikke gezellig en de mensen van q-vis waren fantastisch in dat ze op zo’n korte termijn iemand bereid hebben gevonden om in het Engels de workshop te geven! Daarbij gingen wij na de workshop Den Haag in en hebben ze de sushi die wij hebben gemaakt afgeleverd bij Siemens, supergaaf! Ik werd wel om 7.17 door receptie gebeld die zwaar verbaasd was dat ze opeens met 9 (zeer grote) bakken sushi zaten :). Dank je wel voor het organiseren, wij hebben complimentjes gehad van onze Deense gasten.
Deze review kreeg als cijfer een 4.5
- Tom Siemens

Medisch Centrum Haaglanden

We hebben een leuke dag gehad gister. Was wel erg warm, maar gezellig. Dankjewel voor de foto’s.
Deze review kreeg als cijfer een 4
- Reshma Girdhari-Gajadhar | Medisch Centrum Haaglanden

adidas International Trading bv

Met adidas The Great Escape gespeeld. Het is een perfect alternatief als je met een grote groep een soort escape ... Lees verderroom wilt spelen. De organisatie is goed en het is ook leuk dat het spel zich in het centrum afspeelt. We hebben het spel met 3 teams van 9 personen gespeeld en iedereen heeft zich vermaakt. Het is zeker een aanrader aangezien het spel [in ons geval] ook in het Engels gespeeld kan worden.
Deze review kreeg als cijfer een 5
- Daniel de Vries | adidas International Trading bv

Bilfinger Tebodin

Wat een fantastische quiz! Super geregeld! Echt een aanader! De beleving is echt geweldig door een geweldige presentor die alles ... Lees verderaan elkaar praat en de deelnemers actief laat deelnemen. Verwacht ook vooral niet dat je gewoon op je stoel achter je scherm kan blijven zitten :-). Daarnaast is de technische kant ook helemaal perfect geregeld! Wil je ontzorgd worden en een geweldig online event hebben, schakel dan vooral Puur in!
Deze review kreeg als cijfer een 5
- Veerle Ruijgers | Bilfinger Tebodin

Floating dinner

Het was super! Echt heel leuk. Dank voor het organiseren van een geslaagd “onderonsje”.
Deze review kreeg als cijfer een 4
- Dümmen orange | Floating dinner

Citygame de Erfenis

Mariska, Het was FANTASTISCH!!!!!!!!!!!!! Het is hier door iedereen goed ontvangen. Volgende keer zullen we zeker weer gebruik maken van ... Lees verderjullie grote aanbod. Nogmaals onze hartelijke dank voor de goede zorgen, t.b.v. het gehele team.
Deze review kreeg als cijfer een 5
- Ministerie van Defensie | Citygame de Erfenis

Meyra Retail & Services B.V.

Ik wil je laten weten dat we een erg leuke avond hebben gehad zaterdag. Bedankt voor het organiseren!
Deze review kreeg als cijfer een 4.5
- | Meyra Retail & Services B.V.

We hebben een erg leuke avond gehad. Het eten was goed (alleen het toetje viel wat tegen). De rondleiding was ... Lees verdererg goed, de gids erg enthousiast en met de nodige dosis humor. Zeker de moeite waard als personeelsuitje!
Deze review kreeg als cijfer een 4
- Tineke Koopman

ING

Dit was echt geweldig, mijn team heeft het de hele avond nog over De Strijd gehad. Geweldige kostuums ook! We ... Lees verderkijken uit naar de foto’s.
Deze review kreeg als cijfer een 5
- Hilda Nobel | ING

Inspectie SZW

Wij hebben met ons team een onwijs leuke avond gehad met Puur, we hebben het moordspel gespeeld. Iedereen ''speelt'' een ... Lees verdereigen rol en samen vertel je tussen de gangen door het verhaal van de onopgeloste moord. Verwacht niet al te veel toneelspel, het is vooral een script dat je samen doorloopt. Daardoor is het een instapuitje waar iedereen aan kan deelnemen, wij vonden het heel leuk! Ook het eten bij Rootz was heerlijk. Een aanrader!
Deze review kreeg als cijfer een 5
- Floor Leemans | Inspectie SZW

NV Haagse Milieu Services

Het was super ! We hebben erg genoten van de privé rondvaart. De schipper, kok en bediening hebben ons prima verzorgd. ... Lees verderComplimenten voor het eten, erg knap om in zo'n beperkte ruimte een heerlijke maaltijd te bereiden. Super bedankt!
Deze review kreeg als cijfer een 5
- | NV Haagse Milieu Services

Het was echt geweldig! Sharon deed het super en heeft er echt voor gezorgd dat de sfeer er meteen goed ... Lees verderin zat. Ze leek exact de juiste rollen uit te kiezen voor de juiste personen. Het spel zorgde dat we na een lang dagprogramma niet inkakten tijdens het eten maar actief en vol verwachting de avond hebben beleefd. Dank voor de goede zorgen, we gaan het zeker aanraden!
Deze review kreeg als cijfer een 5
- Malou

We hebben een onwijs leuke avond gehad. De reacties vanuit de groep waren super goed. Iedereen deed leuk mee. Sharon (... Lees verderde quizmaster) deed het onwijs leuk. Van te voren heb ik bij haar nog aangegeven dat er een aantal mensen in die groep zitten die een vorm van autisme hebben. Zodat ze er rekening mee kon houden dat bepaald mensen anders reageren dan verwacht. Dit bleek achteraf niet eens nodig te zijn omdat de groep het super leuk oppakte. Het was erg fijn dat alles snel op elkaar aansloot. Waardoor er een goed ritme in de avond zat. Een aantal mensen is nog een hele tijd blijven hangen. Later zijn ze zelfs nog met een groep de kroeg in gegaan. Het was een zeer geslaagde avond.
Deze review kreeg als cijfer een 5
- Jessica van den Bos

De HartekampGroep

Het was een heel geslaagd teamuitje. Iedereen was enthousiast over het spel. Het was erg leuk om door de stad ... Lees verderte rennen en allerlei opdrachten uit te voeren. Uiteraard ontstond er echte "mol-chaos", wat sommige momenten echt hilarisch maakte. Kortom, hele leuke middag gehad en daarna heerlijk gegeten.
Deze review kreeg als cijfer een 5
- Charissa de Ruijter | De HartekampGroep

Dura Vermeer

Met 11 mannen en 2 vrouwen het Expeditie Robinson spel in Scheveningen gedaan. Wat is iedereen enorm fanatiek! Leuk om te zien. ... Lees verderWe hebben enorm veel plezier gehad met elkaar en daar ging het om. De winnaar was, volgens ons team, onterecht ;-) Maar de beker is inmiddels in onze handen en krijgt een plek in ons bedrijf waar we nog vaak aan dit samenzijn terug gaan denken.
Deze review kreeg als cijfer een 5
- Vanessa Bakker | Dura Vermeer

boo!brandbuilders

We hebben het met Puur Amsterdam voor elkaar gekregen om een COVID-safe team event te organiseren! De online Bob Ross ... Lees verderworkshop was geweldig en alle collega's hadden zichtbaar plezier. Alles was tot in de puntjes geregeld, van het samenstellen en bezorgen van de pakketten tot het organiseren van de Zoom bijeenkomst. Wij zullen dan ook zeker in het vervolg weer terugkomen bij Puur!
Deze review kreeg als cijfer een 5
- Beau Doorn | boo!brandbuilders

Citygame de Erfenis

We hebben een geweldige heimiddag gehad afgelopen donderdag bij ‘ Goude Hooft en in het centrum van Den Haag. Heel veel ... Lees verderdank voor al jullie hulp! Jullie collega’s die de begeleiding deden op de dag zelf, Peter en Koen, waren ook top! De mensen van ‘t Goude Hooft waren zo vriendelijk om de borrel in hun tuintje te doen, ook een positieve ervaring. Al met al waren we zeer tevreden over onze samenwerking met jullie.
Deze review kreeg als cijfer een 5
- Ministerie van Buitenlandse Zaken | Citygame de Erfenis

Alpha Wax

Samen met collega''s een lipdub gemaakt, onder begeleiding van Menno, Menno je bent een topper! Ook de samenwerking naar de ... Lees verderlipdub toe was fantastisch, ik kreeg geen special vervoer geregeld, dus dit is geregeld door Anouk van Puur. Onze pensionaris heeft een topdag gehad. Wij denken aan een volgend uitje zeker weer aan Puur. Menno en Anouk, dank jullie wel!
Deze review kreeg als cijfer een 5
- Patricia van Dolder | Alpha Wax

FMO

We hebben een heerlijke middag gehad - de zon scheen volop en dus was het geen straf om met onze ... Lees verderGPS tablet Scheveningen te ontdekken. Het competitieve element viel goed in de smaak en er werd creatief samengewerkt. Geweldig dat Puur dit nog op zo'n korte termijn (2 werkdagen!) heeft kunnen organiseren voor ons team. Het was top!
Deze review kreeg als cijfer een 4.5
- Frouke Hoekstra | FMO

IKEA B.V.

Het was erg leuk. Iedereen heeft er van genoten. Bedankt voor de fijne samenwerken en tot de volgende keer.
Deze review kreeg als cijfer een 4.5
- Jolanda | IKEA B.V.

Afgelopen donderdag met ons team het CSI spel gespeeld. Na de speluitleg moesten we even op gang komen. Met bloedfanatieke ... Lees verdercollega''s die allemaal voor de winst gingen werd al snel heel spannend. Ondanks ons mooie slotpleidooi was de winst voor het andere team. Aanrader als je een stukje teambuilding wilt combineren met een leuke dag.
Deze review kreeg als cijfer een 4
- Daan Amerongen

Een ontzettend leuke avond gehad. Met het hele team genoten van een kookworkshop, met een goede organisatie en toch ook ... Lees verderruimte voor eigen inbreng! We hebben vervolgens heerlijk kunnen (na)tafelen.
Deze review kreeg als cijfer een 5
- Mirjam Twilt

Rabobank

Hi Nadieh, Wij hebben gisteravond het uitje gehad en alles was prima geregeld. Het was zeer geslaagd. Hartelijk dank voor ... Lees verderal je regelwerk en de uitstekende afhandeling. Ook dank voor het duimen, want het weer was prima.
Deze review kreeg als cijfer een 4.5
- | Rabobank

Hyatt

Wat hebben wij een top dag gehad met zijn allen (ondanks het slechte weer: regen en harde wind)! De spelletjes ... Lees verderwerden begeleid door 3 toppers: Peter, Niels en Job. Heel fijn dat ze zo flexibel waren! Ze deden niet moeilijk om wat langer te wachten zodat iedereen die wat later kwam ook nog mee kon doen met de spelletjes en we hebben even gewacht tot het ophield met regenen. Verder was het ook geen probleem voor ze om te switchen naar het Engels en werd het beach olleybal snel vervangen voor een ander spel aangezien de harde wind het niet echt mogelijk maakte om te beach volleyballen. Het was erg leuk om te zien dat iedereen zo enthousiast meedeed aan de spelletjes en goed samenwerkten als team, want daar ging het uiteindelijk om! De dag werd afgesloten met een heerlijke BBQ. Er was meer dan genoeg eten voor iedereen en alles werd super snel bijgevuld. De service was uitstekend en iedereen ging voldaan naar huis! Ontzettend bedankt voor deze leuke dag Nadieh, Peter, Niels en Job!
Deze review kreeg als cijfer een 5
- Iris | Hyatt

PwC

Het was een gezellige boottocht en alles was prima geregeld.
Deze review kreeg als cijfer een 4
- | PwC

Gemeente

We hebben een hele leuke middag gehad waarin wij vragen moesten oplossen om tot een oplossing te komen wie de ... Lees verdermoord had gepleegd. Dit is echt aan te raden voor groepen die een uitje willen doen!
Deze review kreeg als cijfer een 4
- Ron Pijpers | Gemeente

Walking dinner

Wij vonden het een erg leuke ervaring en een zeer geslaagd concept .Het wandelen tussendoor met de gids is niet ... Lees verderalleen leuk en informatief, het zorgt er ook voor dat je bij alle gangen de tafelschikking anders kan indelen. Zo spreek je veel verschillende mensen op één avond. Wat ons betreft een zeer leuke en geslaagde avond!
Deze review kreeg als cijfer een 5
- Thom Voskamp | Rijk Zwaan | Walking dinner

Ahold Delhaize

We begonnen de dag met De Strijd op een locatie middenin Amsterdam. We werden daar vervolgens met de boot opgehaald ... Lees verderom anderhalf uur te varen in combinatie met een andere activiteit. Na anderhalf uur werden we afgezet in de Jordaan om bij Cinema Paradiso te genieten van een joint diner. We hadden nergens omkijken naar, want alles was van tevoren geregeld, ook de facturen waren van tevoren betaald, dus geen gedoe met rekeningen. Een top afsluiter van het jaar! Dank aan Anouk voor het alles afstemmen op onze wensen!
Deze review kreeg als cijfer een 4
- Miriam Timas | Ahold Delhaize

Hallo Wendy, Ik wilde je al een mail sturen. Maarja zondag wat brak van het vrijgezellenfeest haha en vandaag drukke ... Lees verderdag op werk dus was er nog niet aan toe gekomen. Het was echt super super leuk! Zeer goed georganiseerd. Leuke opdrachten,gezellige grappige begeleidster en we vonden jullie idee voor twee mollen heel goed bedacht! Leuke verrassing hahaha. We zijn ontzettend blij dat wij voor Puur gekozen hebben en zullen het ook zeker aanraden bij anderen! Nogmaals bedankt en complimenten voor jou, Jeremy, Bas en Sharon!!
Deze review kreeg als cijfer een 4.5
- Roos

De opstart was even lastig? Maar daarna hebben we het heel leuk gehad! Begeleiding was gezellig en werkte perfect voor ... Lees verderde teambuilding.
Deze review kreeg als cijfer een 4
-

Bij Puur laten ze je echt kennis maken met kwaliteit. Ze organiseren een fantastisch feest. Mooie mensen. Puur, bedankt! 
Deze review kreeg als cijfer een 5
- Erno

Het was echt heel erg leuk. Je had helemaal gelijk. We zijn in twee teams uiteen gegaan en hebben ons ... Lees verderkostelijk vermaakt met al die games, filmpjes en foto’s. Super leuke middag. We  hebben nog lang nagekletst. Ik heb echt van iedereen gehoord dat ze het gaaf vonden. Ik heb jullie ook bij andere collega’s aanbevolen. Het is zeker de moeite van het spelen waard en niet al te duur.
Deze review kreeg als cijfer een 5
-

TIAS

Het is een zeer geslaagde avond geweest! Het weer was goed, eten van goede kwaliteit en prima georganiseerd dus de ... Lees verdergroep ( inclusief mijzelf en collega ) hebben genoten.
Deze review kreeg als cijfer een 4.5
- Eveline | TIAS

Ministerie van Infrastructuur en Milieu

Ik hoor enthousiaste verhalen over de gids en over de bierbrouwerij. Het was een geslaagd uitje dus! Dank voor de ... Lees verderorganisatie.
Deze review kreeg als cijfer een 4.5
- Liesbeth | Ministerie van Infrastructuur en Milieu