Den Haag expert sinds 1996
Eerlijk en persoonlijk advies

Geprezen voor prijs/kwaliteit
door honderden zakelijke klanten

Snel en goed geregeld
1 contactpersoon, 1 draaiboek, 1 factuur

Uitje is succesvol opgeslagen in je favorieten!

Bedrijfsuitjes Dagarrangementen in Den Haag

Dit zijn de leukste bedrijfsuitjes in Den Haag. De stad wacht op je! Waar heb je zin in? Varen over de Haagse Trekvliet en daarna een smakelijk diner naar keuze? Een spannende citygame of wandeling langs alle hoogtepunten? Private dining met een moordspel tussen de gangen door? Alles kan! Wij organiseren de leukste uitjes op maat. Neem contact op voor meer informatie en vrijblijvend advies. Wij stellen graag jouw perfecte arrangement samen, rekening houdend met jouw groepsgrootte, wensen en budget.
Bekijk Walking Lunch
Walking Lunch

Walking Lunch

 • vanaf 15 personen
 • 03:30 uur
 • vanaf 49,50 p.p. excl. btw
Wandelen door Den Haag is geweldig, wandelen en lunchen in Den Haag is nóg geweldiger! Dit eens ervaren? Kies dan voor onze walking lunch! Tijdens dit afwisselende uitje in Den Haag leidt een enthousiaste gids je door de Hofstad en geniet je van een smakelijke 3-gangen lunch.
Bekijk Walking & Floating Lunch
Walking & Floating Lunch

Walking & Floating Lunch

 • vanaf 15 personen
 • 04:30 uur
 • vanaf 54,50 p.p. excl. btw
Haal alles uit jouw uitje met deze geweldige lunchervaring. Je geniet van een heerlijke 3-gangen lunch, wandelt met een gids èn vaart door de Hofstad en eindigt met een goddelijk dessert. Puur genieten!
Bekijk Floating Lunch
Floating Lunch

Floating Lunch

 • vanaf 15 personen
 • 04:00 uur
 • vanaf 62,50 p.p. excl. btw
Zin in een uitgebreide 3-gangen lunch, maar geen zin om zo lang aan tafel te blijven zitten? Dan is de floating lunch een perfecte uitkomst. Je vaart van restaurant naar restaurant om daar van de verschillende gangen te genieten.
Bekijk Dagprogramma | Heerlijk Haags
Dagprogramma | Heerlijk Haags

Dagprogramma | Heerlijk Haags

 • vanaf 15 personen
 • 07:00 uur
 • vanaf 74,50 p.p. excl. btw
Beleef een volledig verzorgd uitje in Den Haag. Een lekkere kop koffie met gebak, een rondleiding over het Binnenhof, een fantastische Floating & Walking Lunch en een afsluitende borrel. Culinair genieten en heel de stad zien, heerlijk!

Walking lunch dagarrangement in Den Haag

Neem bijvoorbeeld ons walking lunch dagarrangement in Den Haag. Wandel van restaurant naar restaurant voor een heerlijke 3-gangen-lunch. Laat je verleiden door de prachtige plekjes van de stad om vervolgens de volgende gang te proeven. Onze professionele gids vertelt je boeiende verhalen en leidt je langs plekken die je wellicht nog niet kende. Ervaar nu de walking lunch in Den Haag met je collega’s of vrienden! Laat je verrassen en vraag vrijblijvend een offerte aan.

Dagarrangementen op het water

Of je nu een belangrijke vergadering hebt of gewoon plezier wilt hebben met je collega’s tijdens een rondvaart met lunch, bij ons is alles mogelijk met onze diverse dagarrangementen. Van Floating Lunch tot Haags dagprogramma, deze opties voor een rondvaart met lunch zijn altijd populair. Combineer de vaart met een citygame of een rondleiding voor een onvergetelijke dag. Neem nu contact op met onze eventexperts, en samen stellen we de perfecte dagactiviteit samen. Alles is mogelijk!

Vrijblijvend advies?

Wij staan voor je klaar

Wij begrijpen dat je bedrijfsuitje in Den Haag méér dan geweldig moet zijn. Bij organiseren gaat het om gevoel, beleving en strakke planning. Jij vertelt ons wat voor effect je graag wilt. Wij kijken verder dan het internet en onze neus lang is. Met ervaring en inlevingsvermogen. Wij zorgen voor een vrijblijvende offerte in je mailbox, frisse blik en strenge budgetbewaking. Wij helpen je graag verder. Daarom zijn we hier!

Bel ons op: 070-7770017
Op dit moment zijn we gesloten.
Stuur ons een bericht
Ga naar contactformulier
Chat met ons
Chat met ons