Den Haag expert sinds 1996
Eerlijk en persoonlijk advies

Geprezen voor prijs/kwaliteit
door honderden zakelijke klanten

Snel en goed geregeld
1 contactpersoon, 1 draaiboek, 1 factuur

Uitje is succesvol opgeslagen in je favorieten!

Workshops in Den Haag

Zin een workshop met je team of groep? Wij organiseren de leukste workshops van Den Haag. Van een stoomcursus skyline schilderen tot een heldhaftige schermcursus, van Plat Haags tot een culinaire kookworkshop: bij ons kan alles! Wij kennen de mooiste workshoplocaties, zorgen voor de beste materialen en natuurlijk regelen wij een fantastische workshopleider. Alle workshops zijn fantastisch. Bekijk de categorieën en kies je favoriet. Heb je zelf een locatie in gedachten? Dan komen wij graag naar je toe! Let op: het gaat om workshops voor groepen vanaf minimaal 6 personen. jij regelt de groep, wij regelen de rest!
Bekijk Bob Ross Workshop
Bob Ross Workshop

Bob Ross Workshop

 • vanaf 15 personen
 • 02:00 uur
 • vanaf 32,50 p.p. excl. btw
Wie kent Bob Ross niet? De befaamde charismatische Amerikaanse schilder was de belichaming van ‘the joy of painting’. Tijdens deze workshop maak je een prachtig Rossiaans landschapsschilderij. Fouten maken kan niet, het zijn ‘just happy accidents’.
Bekijk Graffiti Workshop
Graffiti Workshop

Graffiti Workshop

 • vanaf 15 personen
 • 01:30 uur
 • vanaf 29,50 p.p. excl. btw
Grijp die spuitbus en maak de meest kunstige creaties tijdens de graffiti workshop. Met z'n allen werk je aan een logo, slogan of tag en laat je jouw creativiteit bloeien. Na afloop is er een mooi werk voor aan de wand om mee te nemen. Geweldig toch?
Bekijk Workshop Action Painting
Workshop Action Painting

Workshop Action Painting

 • vanaf 15 personen
 • 01:30 uur
 • vanaf 29,50 p.p. excl. btw
De naam zegt het al, bij action painting draait het om actie! Gooien en smijten, smijtâh en spuiten, spetten en spatten. Gooi al jouw emoties op het doek tijdens deze powerworkshop en ga naar huis met een prachtig eindresultaat.
Bekijk Kook Workshop
Kook Workshop

Kook Workshop

 • vanaf 15 personen
 • 04:00 uur
 • vanaf 89,50 p.p. excl. btw
Onze favoriete culinaire workshop. Want er is altijd wel een reden voor een kookworkshop. Zo leerzaam lekker! Samen met collega’s of vrienden koken en genieten van elkaars gerechten. Kies dus snel jouw favoriete keuken en leer de kneepjes van het vak.
Bekijk Workshop Positiviteit!
Workshop Positiviteit!

Workshop Positiviteit!

 • vanaf 15 personen
 • 02:30 uur
 • vanaf 27,50 p.p. excl. btw
Kan jouw team wel wat meer positiviteit gebruiken? Kies dan voor deze effectieve teamtraining. Met behulp van simpele oefeningen leert de trainer jou meer over elkaars dromen, energiebronnen, geluk en meer. Met een blij team als resultaat!
Bekijk Schilder Workshop
Schilder Workshop

Schilder Workshop

 • vanaf 15 personen
 • 02:00 uur
 • vanaf 29,50 p.p. excl. btw
Schilderen maakt het hoofd vrij en het gezelschap los! Een wit schilderdoek wacht op jouw creatieve talenten. Een leuke manier om je uit te leven met familie of goede vrienden. Ook leuk als aanvulling op jouw vergaderarrangement of teambuildingactiviteit.
Bekijk Kaasproeverij
Kaasproeverij

Kaasproeverij

 • vanaf 15 personen
 • 01:30 uur
 • vanaf 22,50 p.p. excl. btw
Ook zo'n liefhebber van echte Hollandse kaas? Dan zit je met deze proeverij goed! In een authentiek proeflokaal presenteren we je een proeverij van heerlijke kazen. Uiteraard inclusief uitleg over oorsprong van een echte kaaskenner.
Bekijk The Big Picture
The Big Picture

The Big Picture

 • vanaf 15 personen
 • 02:00 uur
 • vanaf 37,50 p.p. excl. btw
Laat jouw creativiteit stromen tijdens dit originele teamuitje. Tijdens The Big Picture werk je met het hele team aan een groot schilderij, waarop het karakter van het bedrijf sterk wordt gepresenteerd. Dit schilderij bestaat uit meerdere kleine doeken.
Bekijk Workshop Lipdub maken
Workshop Lipdub maken

Workshop Lipdub maken

 • vanaf 15 personen
 • 03:00 uur
 • vanaf 32,50 p.p. excl. btw
Lipdub is het maken van een videoclip in één take waarin iedere deelnemer een paar seconds of fame beleefd. Kies jouw favoriete liedje, bedenk een ludiek plan en ga ervoor! Uiteraard zorgen wij voor een kist vol pruiken, gekke hoedjes en leuke accessoires.

Creatieve workshops in Den Haag

Als je denkt aan creatieve workshops, bieden wij een breed en verrassend assortiment bij Puur*. Workshops zijn een geweldige manier om je eigen verborgen talenten te ontdekken, en die van anderen. Er is geen specifieke kennis of ervaring vereist, want iedereen heeft op zijn eigen manier creativiteit in zich. Bij Puur* hebben we de meest interessante creatieve workshops in Den Haag voor je samengesteld, en we werken samen met getalenteerde workshopleiders, mensen met authentieke verhalen. Creatieve vakmensen en entertainers die ervoor zorgen dat een workshop lang in je geheugen blijft hangen.

Tijdens een workshop van een dagdeel kun je leren hoe je een levenloos wit doek omtovert tot een prachtig schilderij, of hoe je een klomp klei transformeert tot een indrukwekkend kunstwerk. Zingen, schilderen, kneden, lachen, werken en bewonderen: creatieve workshops zijn er in allerlei vormen en maten. Elk jaar maken we een nieuwe selectie van de leukste creatieve workshops in Den Haag. Welke workshop gaat jouw collega’s of vrienden verrassen? Bij Puur* organiseren we workshops die variëren van actie schilderen tot graffiti workshops, die door iedereen worden gewaardeerd. We leren je ook hoe je de werking van je brein kunt verbeteren tijdens een mindmap training. Onze creatieve workshops omvatten alles, van culinaire workshops zoals sushi maken, chocolade workshops en gin-tonic proeverijen, tot workshops met muziek, zang en dans. Wat dacht je van een smartlappenworkshop? Maar ook kunstzinnige workshops om je intellectueel te voeden, met culturele en historische thema’s. Een voorbeeld is een workshop ‘schilderen in het donker‘ met glow-in-the-dark verf. Overweeg een chocolade workshop of een Instagram workshop. Vraag gerust om advies! Dit zijn enkele voorbeelden van de beste creatieve workshops in Den Haag, allemaal veilig en aangepast aan de huidige situatie. Bekijk de mogelijkheden en laat ons weten wat je wilt. De adviseurs van Puur* kunnen je helpen bij het plannen van een geslaagd evenement, inclusief lunch, borrel of diner.

Bijzondere workshops

Wil je je gezelschap verrassen? Kies dan voor een van onze bijzondere workshops. Hiermee maak je je bedrijfsuitje of teamuitje net even anders dan gebruikelijk. Onze bijzondere workshops dagen je uit om uit je comfortzone te stappen en je grenzen te verleggen. Denk bijvoorbeeld aan zakelijk flirten of speeddaten met je collega’s, waarbij je niet alleen plezier hebt maar ook waardevolle vaardigheden opdoet. Een salsa workshop leert je niet alleen de fijne kneepjes van het dansen, maar ook het belang van leiden en volgen. We hebben ook lachworkshops, mindfuck workshops waarbij je natuurwetten tart, workshops over het maken van tv-commercials en nog veel meer. Na deelname aan een van onze bijzondere workshops zal je groep er nog maanden over praten. Puur* Den Haag biedt een breed scala aan workshops om je team te verrassen en te versterken.

Teamtrainingen in Den Haag

Overweeg je teamtrainingen in Den Haag? Ons advies is om er een arrangement van te maken om je uitje inhoudelijk interessant en WKR-proof te maken. Puur* biedt zelf teamtrainingen aan en heeft alle benodigde expertise op het gebied van creativiteit, communicatie en teambuilding in huis. Onze trainingen worden gekenmerkt door hun compactheid, plezier en effectiviteit. Door verrassende elementen te integreren zorgen we voor meer verbinding binnen het team. Ons doel is om een twinkeling in de ogen van iedere deelnemer te zien. Teamtrainingen in Den Haag behoren tot onze specialiteiten, en na een teamtraining zul je merken dat je team nieuw leven wordt ingeblazen. Deelnemers krijgen nieuwe inzichten, bouwen sterkere banden en ervaren een verhoogd teamgevoel.

Vrijblijvend advies?

Wij staan voor je klaar

Wij begrijpen dat je bedrijfsuitje in Den Haag méér dan geweldig moet zijn. Bij organiseren gaat het om gevoel, beleving en strakke planning. Jij vertelt ons wat voor effect je graag wilt. Wij kijken verder dan het internet en onze neus lang is. Met ervaring en inlevingsvermogen. Wij zorgen voor een vrijblijvende offerte in je mailbox, frisse blik en strenge budgetbewaking. Wij helpen je graag verder. Daarom zijn we hier!

Bel ons op: 070-7770017
Vandaag tot 17:30
Stuur ons een bericht
Ga naar contactformulier
Chat met ons
Chat met ons