Den Haag expert sinds 1996
Eerlijk en persoonlijk advies

Geprezen voor prijs/kwaliteit
door honderden zakelijke klanten

Snel en goed geregeld
1 contactpersoon, 1 draaiboek, 1 factuur

Uitje is succesvol opgeslagen in je favorieten!

Pubquiz

Test de kennis van je collega´s met een gezellige Pubquiz in Den Haag!
Pubquiz
Pubquiz
Pubquiz
Pubquiz
Pubquiz
Pubquiz
Pubquiz
Pubquiz
Pubquiz

Waarom is de Pubquiz in Den Haag zo goed?

Wie kan tussen de hilariteit, borrels en bitterballen door nog helder denken over onderwerpen als film, geografie, geschiedenis, sport, muziek en showbizz? Ga de strijd aan met onze Pubquiz, beantwoord spraakmakende vragen met je team en beleef het zelf! Door de uiteenlopende vragen is de quiz leuk voor iedereen: jong en oud, man en vrouw, slimme of sluwe speler. Wie heeft het vermogen om de juiste antwoorden op de meest uitlopende weetjes uit het geheugen te vissen? Tijd voor een heuse pub battle!

Waar kun je je op verheugen tijdens dit uitje?

In een gezellige Haagse kroeg staat onze quizmaster klaar. Welkom in het Pubquiz Walhalla! Je gezelschap wordt opgedeeld in teams van maximaal 6 personen. Kies een plekje uit, bedenk een teamyel en wees scherp, want vanaf nu passeren verschillende vragen en weetjes de revue. Wat is het eerste spel dat Atari ooit uitbracht? Voor welk jaartal staat het Romeinse cijfer MCMXCIX? Wat is een Labradoodle? In de Pubquiz komt er van alles voorbij. Hoeveel weetjes er ook wel (of niet) bovendrijven, één ding staat vast: het wordt een ouderwets gezellige avond!

Liever de online variant van dit bedrijfsuitje?

Zijn jij en je bedrijf niet in staat om fysiek samen te komen? Maar hebben jullie toch de behoefte om samen een leuke activiteit, workshop of quiz te volgen?  Dan hebben wij bij Puur* Den Haag de perfecte oplossing voor jou! Online samenkomen is namelijk nog nooit zo makkelijk geweest als vandaag de dag en Puur* Den Haag heeft ervoor gezorgd dat zelfs de leukste activiteiten nu online te volgen zijn. Zo kunnen jij en je collega’s altijd en overal werken aan dat extra stukje teambuilding tijdens één van onze leuke online-activiteiten. Bekijk nu de online variant van dit uitje om alsnog samen te kunnen komen!

Is een online bedrijfsuitje net wat jij en je collega’s nodig hebben? Neem contact met ons op en laat je inspireren door de Puur* Den Haag experts! Wij nemen je mee door alle mogelijkheden voor het organiseren van jouw onvergetelijke online bedrijfsuitje dat raakt en verbindt!

Sidebar

Informatie Like!

  • Prijs en details
  • vanaf 15 personen
  • 01:30 uur
  • vanaf 17,50 p.p. excl. btw
  • Gezellige privé quizlocatie in Den Haag
  • Quiz met audio- en videofragmenten
  • Presentatie door energieke quizmaster
  • Prijsuitreiking met mooie prijs voor de winnaars
  • Ruimte met gezellig decor

Beoordeling van onze klanten

SHOP

Super goed georganiseerde pubquiz. Enrhousiaste mensen die de quiz geven en geweldig hoe de quiz in elkaar zit, hele verschillende ... Lees verdervragen en voor ieder wat wils. Onze organisatie werd er zeer competitief van en erg blij. Zou ze zeker aanbevelen.
Deze review kreeg als cijfer een 5
- Nicole Harms | SHOP

Seaway heavy lifting

De pubquiz was erg leuk. Leuke presentator, leuke vragen. We hebben erg gelachen. Het was niet goed te horen op ... Lees verderde plekken waar wij zaten. Bedankt voor al het geregel op zo’n korte termijn.
Deze review kreeg als cijfer een 3.5
Seaway heavy lifting

De pubquiz als leuke onderbreking tijdens ons etentje. Algemene vragen afgewisseld met muziekvragen. Ook eigen verzoeken zijn in te passen. ... Lees verderEigenlijk is alles mogelijk in overleg. Onze pubquiz werd begeleid door Roxana. Ze hield de boel netjes in het gareel. De pubquiz maakte het feest compleet.
Deze review kreeg als cijfer een 4.5
- M. vd Peijl

BeNeRail Int.

We hebben een hele gezellige avond gehad met Ramses als spelleider. Jammer dat de audio niet meewerkte waardoor we geen ... Lees verderdeuntjes of melodietjes te horen kregen. Dat deed wel af aan de variatie maar mocht de pret niet drukken. (maar moet toch makkelijk op te lossen zijn met een goede soundbar) Goede prijs/kwaliteit verhouding, aardige en competente mensen en lof voor de getoonde behulpzaamheid bij onze toch redelijk last-minute aanvraag.
Deze review kreeg als cijfer een 4
- Rein van Winden | BeNeRail Int.

Pubquiz

Geweldige pubquiz gehad! Goed georganiseerd, prima locatie en leuke presentatrice! Erg goed gedaan!
Deze review kreeg als cijfer een 5
- Roel Pot | Pubquiz
Bekijk Mobiele Escape Room de Strijd
vanaf €29,50 p.p. excl BTW

Mobiele Escape Room de Strijd

Ga de Strijd aan in ons Mobiele Escaperoom spel in Den Haag. Wij toveren iedere ruimte om in een bloedstollende belevenis!
Bekijk Mobiele Escape Room de Strijd
Bekijk Gek op Holland quiz
vanaf €17,50 p.p. excl BTW

Gek op Holland quiz

Wat weet je over Nederland? Zoek samen de gezelligheid op tijdens de Gek op Holland quiz in Den Haag
Bekijk Gek op Holland quiz
Bekijk Ranking the Company
vanaf €22,50 p.p. excl BTW

Ranking the Company

Wie kent zijn collega’s het beste? Speel Ranking de Company in Den Haag en kom erachter!
Bekijk Ranking the Company