Den Haag expert sinds 1996
Eerlijk en persoonlijk advies

Geprezen voor prijs/kwaliteit
door honderden zakelijke klanten

Snel en goed geregeld
1 contactpersoon, 1 draaiboek, 1 factuur

Uitje is succesvol opgeslagen in je favorieten!

Rondvaart maken in Den Haag

De leukste rondvaart maken door Den Haag!

Bekijk hier al onze rondvaart mogelijkheden!

Wil je vanaf het water genieten van de hofstad, dan is een rondvaart maken in Den Haag de beste manier! Puur* Den Haag is de absolute specialist in het organiseren van boottochten. Van een rondvaart langs de prachtige grachten en historische gebouwen maken wij een onvergetelijke belevenis waarin het je aan niets ontbreekt. Allereerst werken we met comfortabele rondvaartboten, de mooiste vaarroutes en de leukste schippers. Zij zorgen voor sfeer en gezelligheid en vertellen je graag de mooiste anekdotes over het prachtige, historische Den Haag vanaf het water. Ook wat betreft catering leggen we de gasten helemaal in de watten. Hoe groot of klein je budget ook is, wij zorgen ervoor dat een rondvaart maken in Den Haag voor iedereen een heerlijk ontspannen uitje wordt! Aan de kleinste details hebben we gedacht. Op het water door de grachten in een boot, dat moet je een keer gedaan hebben! Een rondvaart maken in Den Haag is één van de populairste activiteiten in de stad, voor toeristen uit de hele wereld. Puur* organiseert sinds 1986 memorabele vaartochten voor onze klanten, ook internationaal, die graag een rondvaart maken in Den Haag. Sit back and relax, wij regelen het. Heb je vragen? Stel ze aan onze adviseurs. Kies op deze pagina je favoriete programma om lekker te varen over de Haagse grachten, liefst in combinatie natuurlijk met een heerlijke lunch of diner, en binnenkort maak jij een heerlijke rondvaart in Den Haag!

Rondvaart Den Haag met lunch

Wil je tijdens de heerlijke boottocht genieten van een maaltijd, dan organiseren wij de rondvaart door Den Haag mét lunch. Of je nu kiest voor een stijlvolle lunch met speciale luxe broodjes, bepaalde delicatessen, een high tea en of iets eenvoudigers; het kan allemaal bij Puur* Den Haag. Leg onze adviseur je wensen voor en wij regelen het. Koffie, thee of bubbels, je zegt het maar. Van een frisse snack tot een uitgebreide bourgondische lunch met alles erop en eraan. Aan de kleinste details besteden wij aandacht. Alles wordt perfect voor je geregeld. Een rondvaart door Den Haag met lunch is de uitgelezen kans om even te ontspannen, samen te genieten van de mooie werfkelders onder het genot van een hapje en een drankje. Zeker aan te raden wanneer je lekker de tijd wil nemen voor je boottocht over de grachten. Er is ook zoveel te zien! Kies zelf je route, je tijd en de adviseur van Puur* Den Haag zorgt vervolgens voor een heerlijke rondvaart door Den Haag met lunch. We gaan je verwennen! Met Puur* Den Haag maak je de rondvaart onvergetelijk!

Leuk voor bij de rondvaart

Dagarrangementen
Avondarrangementen
Boottochten
Losse boothuur
Workshops
Rondleidingen
Sport en spel

Rondvaart Den Haag met diner

‘s Avonds op het water in de stad: dat is magisch! Boek bij Puur* een rondvaart door Den Haag met diner. We kunnen het precies organiseren zoals jij het wilt. Terwijl jouw gasten twee uur lang over de schitterende Den Haagse wateren varen, word je verwend met een heerlijke maaltijd. Laat het organiseren maar aan ons over, dan kun jij intussen genieten van de rondvaart en van je gezelschap. De dinerboot kun je op verschillende punten in de stad laten vertrekken, op elke datum reserveren die je maar wilt. Wij vinden graag een passend schip, op basis van de grootte van jouw groep, jouw thema of gelegenheid. Wil je zakelijke relaties trakteren op een exclusief diner? Gaat je aandacht meer uit naar een informele sfeer, bijvoorbeeld voor een rondvaart door Den Haag met diner als personeelsuitje? Ook voor kleinere groepen vinden we de perfecte match. Eenmaal aan boord, is het tijd om te genieten van de historische en koninklijke pracht van de Den Haagse gebouwen, musea en wateren. Jij bepaalt wat er op het menu staat! Ook houden we natuurlijk rekening met bijzonderheden of dieetwensen, geen enkele probleem. We vinden altijd iets dat perfect past bij je gezelschap èn budget. De bediening legt je helemaal in de watten. Dit wordt een rondvaart met diner door Den Haag om te onthouden!

Rondvaart door Den Haagse grachten

Een bezoek aan de hofstad is niet compleet, zonder een rondvaart door de Den Haagse grachten. Gaat je voorkeur uit naar een bepaalde route of opstapplaats? Gaan we regelen. Wij pikken je op en zetten je af waar jij wilt. Puur* weet alle ins en outs van een rondvaart door de Den Haagse grachten. De beste plekken, de mooiste boten, de leukste schippers. Je persoonlijke adviseur van Puur* Den Haag zorgt ervoor dat alles perfect op elkaar is afgestemd om de kosten laag mogelijk te houden. Heb je bepaalde voorzieningen nodig? Goed om te weten: bijna alle rondvaartboten die over de Haagse grachten varen zijn voorzien van toilet en verwarming. Wil je met open dak varen in de zomer? Of heb je graag een dichte boot of overkapping? Jij bepaalt. Wij adviseren en regelen het voor je. Muziek? Geen probleem. Bijna alle schepen hebben ook een muziekinstallatie aan boord. Met een kabeltje sluit je je smartphone of tablet erop aan. Zo heb je je favoriete tracks mee aan boord. En de DJ ben je zelf. Wij maken van jouw rondvaart in Den Haag een heerlijke ervaring die je niet snel vergeet!

Onze favoriete rondvaart activiteiten voor in Den Haag!

Bekijk BBQ Boot
vanaf €49,00 p.p. excl BTW

BBQ Boot

Een goed smeulende barbecue, een lekker biertje en plezier met elkaar: zo mooi kan Den Haag tijdens de BBQ boot zijn!
Bekijk BBQ Boot
Bekijk Floating Dinner
vanaf €69,50 p.p. excl BTW

Floating Dinner

Varen van restaurant naar restaurant tijdens een Floating Dinner in De Haag
Bekijk Floating Dinner
Bekijk Borrelboot
vanaf €29,50 p.p. excl BTW

Borrelboot

Varen en borrelen tegelijk: ideaal! Geniet van op de Borrelboot in Den Haag van een heerlijke borrel.
Bekijk Borrelboot

Walking & Floating lunch

Het is een heel leuk uitje. We hebben met zijn allen veel plezier gehad. het is een perfecte gelegenheid om collega's beter te leren kennen. Het is heel relaxed en door de vele restaurants en wisselingen in de tafels volop tijd om met iedereen te kunnen bijkletsen. Bootreis is leuk, een heel ander gezicht naar de stad vanuit het water.
- Karin Demeijer

Vrijblijvend advies?

Wij staan voor je klaar

Wij begrijpen dat je bedrijfsuitje in Den Haag méér dan geweldig moet zijn. Bij organiseren gaat het om gevoel, beleving en strakke planning. Jij vertelt ons wat voor effect je graag wilt. Wij kijken verder dan het internet en onze neus lang is. Met ervaring en inlevingsvermogen. Wij zorgen voor een vrijblijvende offerte in je mailbox, frisse blik en strenge budgetbewaking. Wij helpen je graag verder. Daarom zijn we hier!

Bel ons op: 070-7770017
Vandaag tot 17:30
Stuur ons een bericht
Ga naar contactformulier
Chat met ons
Chat met ons