Search
Generic filters
Exact matches only
Filter by Custom Post Type
8.8/10 (456 reviews)
  • Nederlands
  • English

Den Haag expert sinds 1996
Eerlijk en persoonlijk advies

De beste prijs/kwaliteit
op maat georganiseerd voor jouw groep

Snel en goed geregeld
1 contactpersoon, 1 draaiboek, 1 factuur

Uitje is succesvol opgeslagen in je favorieten!

Speurtochten Den Haag

Speuren en genieten van de stad, leuker kan niet. Wij hebben de leukste speurtochten van Den Haag. Zo ontdek je meer van de Hofstad en leer je elkaar beter kennen. Hilarische foto opdrachten, leuke weetjes en een route waardoor je de échte stad ziet: dat staat je te wachten! Wat dacht je bijvoorbeeld van een culinaire speurtocht met heerlijke proeverijtjes of een oergezellige speurtocht in het Zuiderpark? De opdrachten en uitdagingen onderweg zijn niet altijd even makkelijk. Maar wel heel, heel leuk! En natuurlijk altijd puur Haags!
2 resultaten
Bekijk Culinaire Speurtocht
like Culinaire Speurtocht

Culinaire Speurtocht

  • vanaf 10 personen
  • 03:30 uur
  • vanaf 29,50 p.p. excl. btw
Puzzel jouw weg door de stad en maak kennis met de lekkerste hotspots van Den Haag. Ontdek de lekkerste culinaire feitjes, los puzzels op en ga een fanatieke strijd aan met jouw team. Met deze tocht vieren jouw smaakpapillen feest!
 corona-proof Bekijk De Grote Den Haag Challenge
like De Grote Den Haag Challenge

De Grote Den Haag Challenge

  • vanaf 10 personen
  • 03:00 uur
  • vanaf 14,50 p.p. excl. btw
Tijd om de Hofstad te ontdekken! Deze speurtocht voert je langs de oude paleizen, de internationale buurten en de verstopte hofjes. Beantwoord de vragen over het hofleven, Hagenezen en voer de ludieke opdrachten uit.

Vrijblijvend advies?

Wij staan voor je klaar

Wij begrijpen dat je bedrijfsuitje in Den Haag méér dan geweldig moet zijn. Bij organiseren gaat het om gevoel, beleving en strakke planning. Jij vertelt ons wat voor effect je graag wilt. Wij kijken verder dan het internet en onze neus lang is. Met ervaring en inlevingsvermogen. Wij zorgen voor een vrijblijvende offerte in je mailbox, frisse blik en strenge budgetbewaking. Wij helpen je graag verder. Daarom zijn we hier!

Bel ons op: 070-7770017
Op dit moment zijn we gesloten.
Stuur ons een bericht
Ga naar contactformulier
Chat met ons
Chat met ons