Den Haag expert sinds 1996
Eerlijk en persoonlijk advies

Geprezen voor prijs/kwaliteit
door honderden zakelijke klanten

Snel en goed geregeld
1 contactpersoon, 1 draaiboek, 1 factuur

Uitje is succesvol opgeslagen in je favorieten!

Speurtochten in Den Haag

Speuren en genieten van de stad, leuker kan niet. Wij hebben de leukste speurtochten van Den Haag. Zo ontdek je meer van de Hofstad en leer je elkaar beter kennen. Hilarische foto opdrachten, leuke weetjes en een route waardoor je de échte stad ziet: dat staat je te wachten! Wat dacht je bijvoorbeeld van een culinaire speurtocht met heerlijke proeverijtjes of een oergezellige speurtocht in het Zuiderpark? De opdrachten en uitdagingen onderweg zijn niet altijd even makkelijk. Maar wel heel, heel leuk! En natuurlijk altijd puur Haags!
Bekijk Culinaire Speurtocht
Culinaire Speurtocht

Culinaire Speurtocht

  • vanaf 15 personen
  • 03:30 uur
  • vanaf 29,50 p.p. excl. btw
Puzzel jouw weg door de stad en maak kennis met de lekkerste hotspots van Den Haag. Ontdek de lekkerste culinaire feitjes, los puzzels op en ga een fanatieke strijd aan met jouw team. Met deze tocht vieren jouw smaakpapillen feest!
Bekijk Zintuigen Speurtocht
Zintuigen Speurtocht

Zintuigen Speurtocht

  • vanaf 15 personen
  • 03:30 uur
  • vanaf 14,50 p.p. excl. btw
Heb je goede zintuigen? Dan is deze speurtocht echt een aanrader. Stel jouw teams samen en zet al jouw zintuigen op scherp. Ontdek de mooiste geluiden, lekkerste smaken, bijzondere details en de lekkerste geuren en ga naar huis met de hoofdprijs.
Bekijk Fietspuzzeltocht
Fietspuzzeltocht

Fietspuzzeltocht

  • vanaf 15 personen
  • 03:00 uur
  • vanaf 29,50 p.p. excl. btw
Waarom is de Fietspuzzeltocht in Rotterdam zo goed? De stad ontdekken, een sterk teamgevoel, lol met elkaar en krakende hersenen. Onze Fietspuzzeltocht door Den Haag is alles in één! Met een tablet of smartphone op je stuur trap je door de stad. Op verschillende punten geeft het spelsysteem een vraag [..]

Speurtocht in Den Haag

Het is tijd om Den Haag te verkennen! Onze speurtocht neemt je mee langs interessante locaties in Den Haag. Ontdek de stad door zelf op zoek te gaan naar geheimen en geschiedenis! We hebben een perfecte speurtocht samengesteld met een goede balans tussen plezier en educatie, waarbij je de kans krijgt om zowel elkaar als Den Haag beter te leren kennen. Een leerzame en actieve speurtocht door de stad Den Haag!

Vrijblijvend advies?

Wij staan voor je klaar

Wij begrijpen dat je bedrijfsuitje in Den Haag méér dan geweldig moet zijn. Bij organiseren gaat het om gevoel, beleving en strakke planning. Jij vertelt ons wat voor effect je graag wilt. Wij kijken verder dan het internet en onze neus lang is. Met ervaring en inlevingsvermogen. Wij zorgen voor een vrijblijvende offerte in je mailbox, frisse blik en strenge budgetbewaking. Wij helpen je graag verder. Daarom zijn we hier!

Bel ons op: 070-7770017
Op dit moment zijn we gesloten.
Stuur ons een bericht
Ga naar contactformulier
Chat met ons
Chat met ons