Search
Generic filters
Exact matches only
Filter by Custom Post Type
8.8/10 (438 reviews)
  • Nederlands
  • English

Den Haag expert sinds 1996
Eerlijk en persoonlijk advies

De beste prijs/kwaliteit
op maat georganiseerd voor jouw groep

Snel en goed geregeld
1 contactpersoon, 1 draaiboek, 1 factuur

Uitje is succesvol opgeslagen in je favorieten!

Borrelboot

Gezellig borrelen op het water!
Borrelboot
Borrelboot
Borrelboot
Borrelboot
Borrelboot

Waarom is de borrelboot in Den Haag zo goed?

Borrelen in Den Haag met net dat beetje extra? Dan is de borrelboot een uitstekende keuze! Terwijl de schipper zijn mooiste route over de Haagse grachten vaart openen we de Hollandse bar. Zo geniet je fijn van een lekker drankje terwijl je gezellig bijpraat met ultiem uitzicht op de stad. De Borrelboot is op vele manieren in te zetten: als leuk uitje op zichzelf of juist als deel van een arrangement. Laat ons je wensen weten, wij stellen graag jouw ideale uitje samen. Iets extra’s aan boord?Een Schippersbitter aan boord is geen enkel probleem!

Waar kun je je op verheugen tijdens dit uitje?

Op de afgesproken tijd en opstapplaats ligt de boot voor je klaar. De schipper verwelkomt je aan boord en zorgt dat iedereen een fijn plekje heeft. Dan start de rondvaart: pak een lekker drankje en geniet van de geweldige vaarroute. De prachtige Haagse grachten, bekende wijken en unieke monumenten: tijdens deze vaart zie je Den Haag op haar best. Zin in nog een drankje? Geen zorgen, de Hollandse bar met bier, wijn en fris is onbeperkt geopend. Dus neem er nog een en geniet van de vallende avond over de Hofstad. Dit arrangement uitbreiden? Wij zorgen graag voor een hapje of leuk entertainment aan boord.

vanaf 29,50 p.p. excl. btw

Sidebar

Informatie

  • Prijs en details
  • vanaf 10 personen
  • 01:30 uur
  • vanaf 29,50 p.p. excl. btw
  • Privé boothuur
  • Schipper
  • Onbeperkt Hollandse bar (bier, wijn en fris)

Beoordeling van onze klanten

Borrelboot

We hebben een heerlijke boottocht gehad! De hapjes waren echt prima geregeld en de drankjes ook helemaal prima. Nogmaals bedankt ... Lees verdervoor het regelen!
Deze review kreeg als cijfer een 4.5
- Gemeente Zuidplas | Borrelboot

Simmons & Simmons

Beste Anouk, ik vond de boot leuk. De bemanning was ook erg aardig en alles was goed geregeld. Bedankt voor ... Lees verderde organisatie!
Deze review kreeg als cijfer een 4
- | Simmons & Simmons

Philips

Hoi Monique, het boottochtje was geslaagd! Ik heb allemaal positieve reacties ontvangen. De bemanning was erg aardig en dienstverlenend. Lekker ... Lees verdereten, goed drankje, mooi uitzicht; helemaal goed!
Deze review kreeg als cijfer een 5
- Philips | Philips

Borrelboot

Hallo Nynke, ik was er gisteren zelf niet bij, maar ik heb alleen maar positieve reacties gehad van onze buitenlandse ... Lees verdergasten. Boot was geweldig (zowel de tocht als de versnaperingen) Gidsen waren onderhoudend en de wandeling vond iedereen erg leuk Restaurant: iedereen was erg positief over het eten en de bediening. En door het mooie weer konden ze ook nog buiten eten. Al met al alleen maar positieve geluiden. Dus bedankt voor je ondersteuning. Als ik weer iets moet organiseren, zal ik zeker aan jullie denken!!
Deze review kreeg als cijfer een 4.6
- Mercedes Benz Nederland | Borrelboot

Borrelboot

Leuke vaarroute, schipper vertelde tussendoor nog interessante feiten en wetenswaardigheden. Goede organisatie, hapjes en drankjes meer dan voldoende, geslaagde middag ... Lees verdergehad, waarvoor dank.
Deze review kreeg als cijfer een 5
- N. Bhawanidin | Ministerie van Binnenlandse Zaken | Borrelboot
Plaats een review
Floating Lunch

Floating Lunch

Varen van lunchgerecht naar lunchgerecht terwijl je de Hofstad ziet vanaf het water
Bekijk Floating Lunch
Rondvaart diner

Rondvaart diner

Varend genieten van een heerlijk diner
Bekijk Rondvaart diner
Tapasboot

Tapasboot

Dompel u onder in Spaanse sferen op het water
Bekijk Tapasboot