Den Haag expert sinds 1996
Eerlijk en persoonlijk advies

Geprezen voor prijs/kwaliteit
door honderden zakelijke klanten

Snel en goed geregeld
1 contactpersoon, 1 draaiboek, 1 factuur

Uitje is succesvol opgeslagen in je favorieten!

Borrelboot

Varen en borrelen tegelijk: ideaal! Geniet van Den Haag vanaf het water met een lekkere borrel aan boord.
Borrelboot
Borrelboot
Borrelboot
Borrelboot
Borrelboot

Waarom is de borrelboot in Den Haag zo goed?

Borrelen in Den Haag met net dat beetje extra? Dan is de borrelboot een uitstekende keuze! Terwijl de schipper zijn mooiste route over de Haagse grachten vaart openen we de Hollandse bar. Zo geniet je fijn van een lekker drankje terwijl je gezellig bijpraat met ultiem uitzicht op de stad. De Borrelboot is op vele manieren in te zetten: als leuk uitje op zichzelf of juist als deel van een arrangement. Laat ons je wensen weten, wij stellen graag jouw ideale uitje samen. Iets extra’s aan boord?Een Schippersbitter aan boord is geen enkel probleem!

Waar kun je je op verheugen tijdens dit uitje?

Op de afgesproken tijd en opstapplaats ligt de boot voor je klaar. De schipper verwelkomt je aan boord en zorgt dat iedereen een fijn plekje heeft. Dan start de rondvaart: pak een lekker drankje en geniet van de geweldige vaarroute. De prachtige Haagse grachten, bekende wijken en unieke monumenten: tijdens deze vaart zie je Den Haag op haar best. Zin in nog een drankje? Geen zorgen, de Hollandse bar met bier, wijn en fris is onbeperkt geopend. Dus neem er nog een en geniet van de vallende avond over de Hofstad. Dit arrangement uitbreiden? Wij zorgen graag voor een hapje of leuk entertainment aan boord.

Op- en afstappen

Specifieke wensen wat betreft de opstapplaats? Geen probleem, wij zorgen ervoor dat je wordt opgepikt en afgezet waar je wilt. In Den Haag zijn meerdere opstapplaatsen waar de boten kunnen aanmeren, dit kan echter extra kosten met zich meebrengen. Wij weten per boot precies de mogelijkheden wat betreft op- en afstappen. Zo kunnen wij jou adviseren hoe je de kosten voor jouw vaart met de borrelboot zo laag mogelijk houdt.

Faciliteiten op de Borrelboot

De faciliteiten aan boord zijn afhankelijk van welke boot je kiest. Wij kennen het Haagse botenaanbod als onze broekzak en adviseren jou graag! Wil je met open dak varen in de zomer? Of overkapping? Ook daarin heb je de keuze. Daarnaast zijn de meeste schepen voorzien van een muziekinstallatie waar je ook jouw telefoon of tablet op kunt aansluiten voor het afspelen van eigen muziek.

Sidebar

Informatie Like!

  • Prijs en details
  • vanaf 15 personen
  • 01:30 uur
  • vanaf 29,50 p.p. excl. btw
  • Privé boothuur
  • Schipper
  • Onbeperkt Hollandse bar (bier, wijn en fris)
Bekijk Rondvaart diner
vanaf €49,50 p.p. excl BTW

Rondvaart diner

Varend genieten van een heerlijk diner
Bekijk Rondvaart diner
Bekijk Floating Dinner
vanaf €69,50 p.p. excl BTW

Floating Dinner

Varen van restaurant naar restaurant
Bekijk Floating Dinner
Bekijk BBQ Boot
vanaf €49,00 p.p. excl BTW

BBQ Boot

Een goed smeulende barbecue, een lekker biertje en plezier met elkaar: zo mooi kan Den Haag zijn!
Bekijk BBQ Boot