Den Haag expert sinds 1996
Eerlijk en persoonlijk advies

Geprezen voor prijs/kwaliteit
door honderden zakelijke klanten

Snel en goed geregeld
1 contactpersoon, 1 draaiboek, 1 factuur

Uitje is succesvol opgeslagen in je favorieten!

Borrelboot

Varen en borrelen tegelijk: ideaal! Geniet van op de Borrelboot in Den Haag van een heerlijke borrel.
Borrelboot
Borrelboot
Borrelboot
Borrelboot
Borrelboot

Waarom is de borrelboot in Den Haag zo goed?

Borrelen in Den Haag met net dat beetje extra? Dan is de borrelboot een uitstekende keuze! Terwijl de schipper zijn mooiste route over de Haagse grachten vaart openen we de Hollandse bar. Zo geniet je fijn van een lekker drankje terwijl je gezellig bijpraat met ultiem uitzicht op de stad. De Borrelboot is op vele manieren in te zetten: als leuk uitje op zichzelf of juist als deel van een arrangement. Laat ons je wensen weten, wij stellen graag jouw ideale uitje samen. Iets extra’s aan boord?Een Schippersbitter aan boord is geen enkel probleem!

Waar kun je je op verheugen tijdens dit uitje?

Op de afgesproken tijd en opstapplaats ligt de boot voor je klaar. De schipper verwelkomt je aan boord en zorgt dat iedereen een fijn plekje heeft. Dan start de rondvaart: pak een lekker drankje en geniet van de geweldige vaarroute. De prachtige Haagse grachten, bekende wijken en unieke monumenten: tijdens deze vaart zie je Den Haag op haar best. Zin in nog een drankje? Geen zorgen, de Hollandse bar met bier, wijn en fris is onbeperkt geopend. Dus neem er nog een en geniet van de vallende avond over de Hofstad. Dit arrangement uitbreiden? Wij zorgen graag voor een hapje of leuk entertainment aan boord.

Op- en afstappen

Specifieke wensen wat betreft de opstapplaats? Geen probleem, wij zorgen ervoor dat je wordt opgepikt en afgezet waar je wilt. In Den Haag zijn meerdere opstapplaatsen waar de boten kunnen aanmeren, dit kan echter extra kosten met zich meebrengen. Wij weten per boot precies de mogelijkheden wat betreft op- en afstappen. Zo kunnen wij jou adviseren hoe je de kosten voor jouw vaart met de borrelboot zo laag mogelijk houdt.

Faciliteiten op de Borrelboot

De faciliteiten aan boord zijn afhankelijk van welke boot je kiest. Wij kennen het Haagse botenaanbod als onze broekzak en adviseren jou graag! Wil je met open dak varen in de zomer? Of overkapping? Ook daarin heb je de keuze. Daarnaast zijn de meeste schepen voorzien van een muziekinstallatie waar je ook jouw telefoon of tablet op kunt aansluiten voor het afspelen van eigen muziek.

Sidebar

Informatie Like!

  • Prijs en details
  • vanaf 15 personen
  • 01:30 uur
  • vanaf 29,50 p.p. excl. btw
  • Privé boothuur
  • Schipper
  • Onbeperkt Hollandse bar (bier, wijn en fris)

Beoordeling van onze klanten

Borrelboot

We hebben een heerlijke boottocht gehad! De hapjes waren echt prima geregeld en de drankjes ook helemaal prima. Nogmaals bedankt ... Lees verdervoor het regelen!
Deze review kreeg als cijfer een 4.5
- Gemeente Zuidplas | Borrelboot

Simmons & Simmons

Ik vond de boot leuk. De bemanning was ook erg aardig en alles was goed geregeld. Bedankt voor de organisatie!
Deze review kreeg als cijfer een 4
Simmons & Simmons

Philips

Het boottochtje was geslaagd! Ik heb allemaal positieve reacties ontvangen. De bemanning was erg aardig en dienstverlenend. Lekker eten, goed ... Lees verderdrankje, mooi uitzicht; helemaal goed!
Deze review kreeg als cijfer een 5
- Philips | Philips

Borrelboot

Ik was er gisteren zelf niet bij, maar ik heb alleen maar positieve reacties gehad van onze buitenlandse gasten. Boot ... Lees verderwas geweldig (zowel de tocht als de versnaperingen) Gidsen waren onderhoudend en de wandeling vond iedereen erg leuk Restaurant: iedereen was erg positief over het eten en de bediening. En door het mooie weer konden ze ook nog buiten eten. Al met al alleen maar positieve geluiden. Dus bedankt voor je ondersteuning. Als ik weer iets moet organiseren, zal ik zeker aan jullie denken!!
Deze review kreeg als cijfer een 4.6
- Mercedes Benz Nederland | Borrelboot

Borrelboot

Leuke vaarroute, schipper vertelde tussendoor nog interessante feiten en wetenswaardigheden. Goede organisatie, hapjes en drankjes meer dan voldoende, geslaagde middag ... Lees verdergehad, waarvoor dank.
Deze review kreeg als cijfer een 5
- N. Bhawanidin | Ministerie van Binnenlandse Zaken | Borrelboot
Bekijk Tapasboot
vanaf €42,50 p.p. excl BTW

Tapasboot

Dompel u onder in Spaanse sferen op het water
Bekijk Tapasboot
Bekijk Lunchboot
vanaf €39,50 p.p. excl BTW

Lunchboot

Geniet van een heerlijke lunch op de lunchboot in Den Haag
Bekijk Lunchboot
Bekijk Rondvaart diner
vanaf €49,50 p.p. excl BTW

Rondvaart diner

Varend genieten van een heerlijke gerechten tijdens een rondvaart diner in Den Haag.
Bekijk Rondvaart diner