Den Haag expert sinds 1996
Eerlijk en persoonlijk advies

Geprezen voor prijs/kwaliteit
door honderden zakelijke klanten

Snel en goed geregeld
1 contactpersoon, 1 draaiboek, 1 factuur

Uitje is succesvol opgeslagen in je favorieten!

Musea in Den Haag

Erachter komen waarom Den Haag nou wel of juist geen stad is? In de voetstappen van de ministers en Willem van Oranje treden? Betoverd worden door de spectaculaire kunst van Escher in Escher in het Paleis? Maak je culturele uitje in Den Haag onvergetelijk en laat ons jouw museumbezoek verzorgen. Scheelt kosten en wachten in de rij. Wij kennen natuurlijk de topattracties, maar ook verborgen parels in de stad. Tip: maak je bezoek speciaal en boek een museumrondleiding van een gepassioneerde gids!
Bekijk Rondleiding Binnenhof en Tweede Kamer
Rondleiding Binnenhof en Tweede Kamer

Rondleiding Binnenhof en Tweede Kamer

  • vanaf 8 personen
  • 01:00 uur
  • vanaf 14,50 p.p. excl. btw
Het Haagse Binnenhof is al eeuwenlang het centrum van het staatkundig leven in Nederland. Ook de historische architectuur is een lust voor het oog. Kortom: de moeite van het bezoeken waard!
Bekijk Escher in het Paleis
Escher in het Paleis

Escher in het Paleis

  • vanaf 8 personen
  • 01:00 uur
  • vanaf 17,50 p.p. excl. btw
Stap in de wereld van optische illusies, fascinerende schetsen en de bijzondere levenswandel van M.C. Escher. Museum Escher in het Paleis in Den Haag is volledig gewijd aan deze bijzondere kunstenaar. Onze deskundige gids leidt je graag rond!

Rondleidingen in musea Den Haag

Met onze gepassioneerde gidsen wordt jouw rondleiding in een van de musea in Den Haag een geweldige ervaring! Duik in de wereld van kunst en cultuur met een rondleiding in het Mauritshuis, waar je meesterwerken zoals “Het Meisje met de Parel” van Vermeer kunt bewonderen. Een andere must-see is het Gemeentemuseum Den Haag, waar je kunt genieten van moderne kunst en design. Voor liefhebbers van historie en politiek bieden we ook rondleidingen aan in het Binnenhof, waar je het hart van de Nederlandse politiek kunt ontdekken. Kortom, we hebben genoeg keuzes voor boeiende rondleidingen in de musea van Den Haag!

Vrijblijvend advies?

Wij staan voor je klaar

Wij begrijpen dat je bedrijfsuitje in Den Haag méér dan geweldig moet zijn. Bij organiseren gaat het om gevoel, beleving en strakke planning. Jij vertelt ons wat voor effect je graag wilt. Wij kijken verder dan het internet en onze neus lang is. Met ervaring en inlevingsvermogen. Wij zorgen voor een vrijblijvende offerte in je mailbox, frisse blik en strenge budgetbewaking. Wij helpen je graag verder. Daarom zijn we hier!

Bel ons op: 070-7770017
Op dit moment zijn we gesloten.
Stuur ons een bericht
Ga naar contactformulier
Chat met ons
Chat met ons