Den Haag expert sinds 1996
Eerlijk en persoonlijk advies

Geprezen voor prijs/kwaliteit
door honderden zakelijke klanten

Snel en goed geregeld
1 contactpersoon, 1 draaiboek, 1 factuur

Uitje is succesvol opgeslagen in je favorieten!

Muzikale workshops in Den Haag

Onze muzikale workshops in Den Haag zijn ontzettend leuk. Samen zingen of dansen is geweldig en de start is altijd voorzichtig, maar het eindresultaat is indrukwekkend goed! Misschien ontdek je wel verborgen talenten in je team of in jezelf. Onze favoriet? Het is moeilijk kiezen, maar de smartlappenworkshop is absoluut geweldig. In een gezellig bruin café in Den Haag maak je op ludieke en muzikale wijze kennis met de vele liederen uit het repertoire. Ook fantastisch is de lipdub workshop. Samen met je collega's maak je een hilarische videoclip die in één take wordt opgenomen. Een muzikale workshop in Den Haag was nog nooit zo leuk!
Bekijk Workshop Lipdub maken
Workshop Lipdub maken

Workshop Lipdub maken

 • vanaf 15 personen
 • 03:00 uur
 • vanaf 32,50 p.p. excl. btw
Lipdub is het maken van een videoclip in één take waarin iedere deelnemer een paar seconds of fame beleefd. Kies jouw favoriete liedje, bedenk een ludiek plan en ga ervoor! Uiteraard zorgen wij voor een kist vol pruiken, gekke hoedjes en leuke accessoires.
Bekijk Percussie Workshop
Percussie Workshop

Percussie Workshop

 • vanaf 15 personen
 • 01:00 uur
 • vanaf 29,50 p.p. excl. btw
In onze percussieworkshops wordt gespeeld op djembé, doundoun, sanbang, kenkeni, shakers en bellen. Je gaat de uitdaging aan om met de groep een ritme op te bouwen uit een aantal eenvoudige ritmische patronen. Swingend samenwerken!
Bekijk Workshop Discodansen
Workshop Discodansen

Workshop Discodansen

 • vanaf 15 personen
 • 01:30 uur
 • vanaf 29,50 p.p. excl. btw
Heupen los en spieren warm: vandaag gaan we dansen op de lekkerste disco hits uit de jaren ‘70 en ‘80. Onze energieke danslerares leert je de meest soepele moves en geraffineerde pasjes. Je waant zich in Saturday Night Fever, dat beloven we je!
Bekijk Salsa Workshop
Salsa Workshop

Salsa Workshop

 • vanaf 15 personen
 • 01:00 uur
 • vanaf 29,50 p.p. excl. btw
Voel de zomerse sferen en dans de salsa! Tijdens deze workshop leer je alle belangrijke dansbewegingen en salsapassen. Het is feestelijk, explosief, humoristisch en verleidelijk. Ben je klaar voor dit feestje? Mooi, want de danslerares staat al klaar!

Muzikale dansworkshops in Den Haag

Laat je heupen los en maak je spieren warm, want vandaag gaan we dansen! Onze dansworkshops in Den Haag zijn geweldig en iedereen kan dansen, ook jij! Geniet van het swingen op de lekkerste discohits uit de jaren ’70 en ’80 tijdens onze discodansworkshop. Op een leuke locatie in Den Haag schitter je op de discovloer in beenwarmers en glitterkleding. Of kies je liever voor de salsa workshop? Voel de zomerse sfeer en laat je heupen los. Plezier staat voorop, ongeacht of je ervaring hebt met salsa dansen. Wie van jouw team kan aan het einde het beste dansen? Heb je zin in een van onze dansworkshops in Den Haag? Geweldig, want onze professionele docenten staan al klaar!

Non-verbale muzikale workshop in Den Haag

Tijdens onze percussie workshop in Den Haag wordt er gespeeld op de djembé, doundoun, sangbang, kenkeni, shakers en bellen. Deze percussie workshop is niet alleen een kans om muziek te maken, maar ook een les in non-verbale communicatie. Het is leuk en gezellig! Jullie komen samen op een gezellige locatie in Den Haag. Elk groepje leert een eenvoudig ritme en deze ritmes worden vervolgens gecombineerd. Voor je het weet, maak je samen een eigen muziekstuk! Geen zorgen, je hoeft niet per se muzikaal te zijn voor de percussie workshop in Den Haag. In iedereen schuilt een echte percussionist!

Vrijblijvend advies?

Wij staan voor je klaar

Wij begrijpen dat je bedrijfsuitje in Den Haag méér dan geweldig moet zijn. Bij organiseren gaat het om gevoel, beleving en strakke planning. Jij vertelt ons wat voor effect je graag wilt. Wij kijken verder dan het internet en onze neus lang is. Met ervaring en inlevingsvermogen. Wij zorgen voor een vrijblijvende offerte in je mailbox, frisse blik en strenge budgetbewaking. Wij helpen je graag verder. Daarom zijn we hier!

Bel ons op: 070-7770017
Op dit moment zijn we gesloten.
Stuur ons een bericht
Ga naar contactformulier
Chat met ons
Chat met ons