Den Haag expert sinds 1996
Eerlijk en persoonlijk advies

Geprezen voor prijs/kwaliteit
door honderden zakelijke klanten

Snel en goed geregeld
1 contactpersoon, 1 draaiboek, 1 factuur

Uitje is succesvol opgeslagen in je favorieten!

Vergaderlocaties in Den Haag

Op zoek naar de beste locatie in Den Haag voor een feest, diner, vergadering, workshop of andere bijeenkomst met collega's of vrienden? Wij hebben een aantal prachtige locaties in Den Haag waar je je direct thuis zult voelen. Wij zorgen voor alle details, zodat je je nergens zorgen over hoeft te maken. Wil je een combinatie met een dagje uit? Wij regelen dat graag voor je. Heb je speciale eetwensen? Wij nemen dat voor onze rekening. Heb je behoefte aan entertainment of hulp bij het plannen van een workshop, vergadering of feest? Ook dat regelen wij voor je. De locatie is slechts het begin...
Bekijk Bleyenberg
Bleyenberg

Bleyenberg

  • vanaf 30 personen
  • Prijs op aanvraag
Bleyenberg is één van de mooiste locaties van Den Haag. De hoge plafonds, enorme raampartijen, ontelbare mooie (hang)planten en een oppervlakte van maar liefst 350 m2 zorgen voor een open en ontspannen sfeer.
Bekijk Pavlov
Pavlov

Pavlov

  • vanaf 50 personen
  • Prijs op aanvraag
Pavlov is gehuisvest in een sfeervol Rijksmonument aan het Spui, midden in het centrum van Den Haag. De locatie beschikt over verschillende ruimtes waaronder de ruime eetzaal beneden met open haard en een prachtige serre.

Vergaderlocaties Den Haag

Ben je op zoek naar een bijzondere vergaderlocatie in Den Haag? Wij hebben de beste vergaderlocaties in Den Haag voor je op een rijtje gezet! Een inspirerende omgeving maakt van jouw vergadering gegarandeerd een succes. Kies uit onze toplocaties! Tip: combineer je vergadering met een workshop of een rondleiding door Den Haag. En als je toch in de stad bent, is een gezellig diner achteraf ook een goed idee. Zo kun je meteen napraten! Wij helpen je graag met onze inspirerende vergaderlocaties om van je vergadering in Den Haag een succes te maken!

Vrijblijvend advies?

Wij staan voor je klaar

Wij begrijpen dat je bedrijfsuitje in Den Haag méér dan geweldig moet zijn. Bij organiseren gaat het om gevoel, beleving en strakke planning. Jij vertelt ons wat voor effect je graag wilt. Wij kijken verder dan het internet en onze neus lang is. Met ervaring en inlevingsvermogen. Wij zorgen voor een vrijblijvende offerte in je mailbox, frisse blik en strenge budgetbewaking. Wij helpen je graag verder. Daarom zijn we hier!

Bel ons op: 070-7770017
Vandaag tot 17:30
Stuur ons een bericht
Ga naar contactformulier
Chat met ons
Chat met ons