Den Haag expert sinds 1996
Eerlijk en persoonlijk advies

Geprezen voor prijs/kwaliteit
door honderden zakelijke klanten

Snel en goed geregeld
1 contactpersoon, 1 draaiboek, 1 factuur

Uitje is succesvol opgeslagen in je favorieten!

Culinaire workshops in Den Haag

Praat je vaak en veel over eten met je collega's? Of heb je wellicht een gezellige eetclub? Voor alle keukenprinsen- en prinsessen (in de dop): culinaire workshops! Ogen glinsteren en smaakpapillen dansen tijdens het shaken, bakken en braden. Dit is wat je wilt! Samen gezellig iets maken en genieten van de heerlijkste happen. Cocktails voor de dorst, maki’s en nigiri’s voor de sushi liefhebbers, bonbons voor de zoetekauwen: voor ieder wat wils. Uiteraard hebben we de beste workshopleiders en koks voor de professionele begeleiding. Dat wordt smullen! Dus neem jij je groep mee, dan regelen wij de topchef!
Bekijk Kook Workshop
Kook Workshop

Kook Workshop

 • vanaf 15 personen
 • 04:00 uur
 • vanaf 89,50 p.p. excl. btw
Onze favoriete culinaire workshop. Want er is altijd wel een reden voor een kookworkshop. Zo leerzaam lekker! Samen met collega’s of vrienden koken en genieten van elkaars gerechten. Kies dus snel jouw favoriete keuken en leer de kneepjes van het vak.
Bekijk Cocktail Workshop
Cocktail Workshop

Cocktail Workshop

 • vanaf 15 personen
 • 01:30 uur
 • vanaf 37,50 p.p. excl. btw
De drankjes staan al klaar! Een cocktailworkshop is entertainment en leerzaam plezier tegelijk. En natuurlijk genieten van jouw eigen mixjes. Krijg je al dorst? Boek deze workshop dan snel, want van deze vaardigheden heb je lang plezier!
Bekijk Bonbon Workshop
Bonbon Workshop

Bonbon Workshop

 • vanaf 15 personen
 • 02:30 uur
 • vanaf 44,50 p.p. excl. btw
De workshop bonbons maken is lekker, leuk, leerzaam en ontzettend goed. Leer de basis van het werken met chocolade. Op een knusse locatie in de Hofstad ga je gezellig met zijn allen in de weer. Dat wordt smullen!
Bekijk Tapas Workshop
Tapas Workshop

Tapas Workshop

 • vanaf 15/999 personen
 • 03:00 uur
 • vanaf 64,50 p.p. excl. btw
Kook tijdens de tapasworkshop samen met jouw collega’s of vrienden en geniet van elkaars kookkunsten. Onze tapaskok laat jou toveren met de mooiste Spaanse vleeswaren, kaasjes, kruiden, oliën en groentes. Culinair genieten en gezelligheid in één!
Bekijk Sushi Workshop
Sushi Workshop

Sushi Workshop

 • vanaf 15 personen
 • 02:30 uur
 • vanaf 49,50 p.p. excl. btw
Kan jij ook wel iedere avond sushi eten? Tijdens onze sushiworkshop leren we je hoe je zelfstandig sushi maakt. Snijden, rollen en genieten. Uiteraard met verse producten. Na afloop is het smullen geblazen!

Culinair koken in Den Haag

Binnen onze culinaire workshops bieden wij de beste kookworkshops in Den Haag aan. Van tapas tot sushi en van pizza tot vegetarische gerechten, we hebben voor elk wat wils. Onze koks zijn gecertificeerd en hebben uitgebreide kennis en ervaring in de keuken. Ze delen graag hun expertise met jou, of je nu met collega’s, vrienden of familie bent. Er is altijd een goede reden om samen lekker te koken. Bespreek de mogelijkheden met onze event experts!

Culinaire bonbon- en cocktailworkshops

Wie houdt er nu niet van bonbons en cocktails? Tijdens onze culinaire bonbonworkshops leer je hoe je de mooiste en lekkerste bonbons kunt maken. Het geheim van een goede bonbon zit in de heerlijke chocolade en de verrukkelijke vullingen, en tijdens de workshop mag je natuurlijk proeven. Als je liever geniet van je eigen mixjes, is de cocktailworkshop een geweldige keuze! Je kunt je eigen ideeën voor de perfecte cocktail toepassen of traditionele recepten volgen. Krijg je al dorst? Boek nu een van deze culinaire workshops en ontdek hoe het is om een patissier of bartender te zijn.

Vrijblijvend advies?

Wij staan voor je klaar

Wij begrijpen dat je bedrijfsuitje in Den Haag méér dan geweldig moet zijn. Bij organiseren gaat het om gevoel, beleving en strakke planning. Jij vertelt ons wat voor effect je graag wilt. Wij kijken verder dan het internet en onze neus lang is. Met ervaring en inlevingsvermogen. Wij zorgen voor een vrijblijvende offerte in je mailbox, frisse blik en strenge budgetbewaking. Wij helpen je graag verder. Daarom zijn we hier!

Bel ons op: 070-7770017
Op dit moment zijn we gesloten.
Stuur ons een bericht
Ga naar contactformulier
Chat met ons
Chat met ons