Den Haag expert sinds 1996
Eerlijk en persoonlijk advies

Geprezen voor prijs/kwaliteit
door honderden zakelijke klanten

Snel en goed geregeld
1 contactpersoon, 1 draaiboek, 1 factuur

Uitje is succesvol opgeslagen in je favorieten!

Teamuitje in Den Haag organiseren?

Maak je keuze uit meer dan 150 effectieve teamuitjes

Bekijk hier alle teamuitjes

Echte verbinding ontstaat door samen onvergetelijke momenten te beleven. Wanneer jij een teamuitje in Den Haag wil organiseren, helpen wij graag. Iets om naar uit te kijken! Even helemaal eruit met je team, zonder de dagelijkse drukte en stress van de werkvloer. De randvoorwaarden regelen wij: een ontspannen sfeer, de beste plekken en de leukste activiteiten. Den Haag, die mooie stad achter de duinen, met z’n rijke diplomatieke historie en zijn prachtige strand, leent zich bij uitstek voor quality time met elkaar. Deze ruime keuze aan locaties — die wij allemaal kennen als onze broekzak — maken jullie teamuitje betekenisvol en memorabel. Zeker als je ontspanning en lekker eten combineert met bijvoorbeeld strandactiviteiten, een boottocht of een inspirerende workshop. Of je nu  aan het water zit of op één van de vele gezellige parken of pleinen, laat je teamuitje organiseren door Puur* Den Haag en je krijgt de garantie dat de batterij van je team daarna weer helemaal is opgeladen! Wist je trouwens dat een onvergetelijke teamuitje in Den Haag organiseren iets is wat we jaarlijks honderden keren doen? Bij Puur* Den Haag krijg je de garantie dat alle soorten teams, groot en klein, elkaar beter leren kennen, dichter naar elkaar toe groeien. En daarna met nieuwe energie weer samen aan de slag! Dus of je nu op zoek bent naar een actief teamuitje, een sfeervol avondprogramma of een verrassende training of workshop, of een combinatie arrangement van alles in één, bij ons ben je altijd aan het goede adres. Wij van Puur* kennen wel honderden creatieve en enthousiaste manieren om van jullie teamuitje in Den Haag een plezier én een succes te maken. Jou verrassen en verzorgen is wat wij het liefste doen. Neem contact op en samen met één van onze adviseurs maak jij er een onvergetelijk teamuitje van.

Originele teamuitjes

Wanneer is een goed teamuitje voor jou geslaagd? Waarschijnlijk antwoord je zoiets als: “het mag wel ontspannen en informeel zijn, maar we moeten de dag erna ook weer gewoon aan het werk..” Precies. And that’s where we come in. Wij hebben daar bij Puur* Den Haag namelijk heel veel ervaring mee. Wij kijken met je mee, én we kijken verder en breder. Omdat we weten wat er allemaal kan. Zeker in Den Haag, ons stadsie. En omdat we de leukste originele teamuitjes zelf organiseren! Bij Puur* Den Haag leggen we niet jouw budget hoger, maar de lat. Het geheim van een goed teamuitje? Dat het verrassend is en origineel. Dat is de beste manier om je team even helemaal uit het dagelijkse patroon te halen. Beleven, genieten, onthouden. Met Puur* Den Haag maak je er écht iets bijzonders van. En dat kan met elk budget, met elk team. Wat je wensen ook zijn. Samen gaan we in gesprek en luisteren we naar jouw verhaal en jouw wensen. Je kunt gebruikmaken van onze expertise en je laten verrassen door onze ideeën over originele teamuitjes in Den Haag. In welk deel van Den Haag je ook denkt, wij kennen de mooiste en meest bijzondere plekken. Teamuitjes waar je interessante kennis opdoet, waar je activiteiten kunt ontplooien, waar je samen op avontuur gaat en samen kunt ontspannen. Bij elk programma verzorgen we ook de details. We denken aan ‘de kop en de staart’. We regelen het allemaal: hoe je er komt, wat er tussendoor gebeurt, hoe je onderweg wordt ontzorgd en vermaakt, hoe je in de watten wordt gelegd. Alles altijd tot in de puntjes verzorgd. Zo doen we dat, bij Puur* Den Haag.

Wat voor soort teamuitje lijkt je leuk om te doen?

Sportieve activiteiten
Citygames
Quizzen en spellen
Boottochten
Proeverijen
Creatieve workshops
Themafeesten
Vergaderlocaties
Dinerspellen
Wandelingen met gids
Fietstochten met gids

De leukste teamuitjes

Het meeste plezier beleef je natuurlijk door samen nieuwe dingen te doen, die een beetje anders zijn dan je gewend bent. In een andere setting, in een andere omgeving. Spellen doen het altijd goed! Wat dacht je ervan om samen op pad te gaan tijdens Herken de Mol of een stadsspel in het prachtige Den Haag, vol raadsels en uitdagingen. Een beetje competitie onderling is gezond voor de team spirit. De garantie voor de leukste teamuitjes! Nieuwe dingen leren is ook een goede optie. Een verrassende training of een interessante workshop. De leukste uitjes in Den Haag vind je op het water. Tijdens een boottocht is er van alles mogelijk, met een hapje en een drankje. Samen op het water, met uitzicht op de Den Haagse werfkelders. Je hoeft natuurlijk niet altijd iets te doen. Met elkaar in gesprek gaan, dat kan ook precies datgene zijn wat je team nodig heeft. Wij denken graag mee over de begeleiding ervan of origineel entertainment. Vraag maar raak: samen vinden we de perfecte match met wat het beste aansluit bij de belevingswereld van jouw team. We doen graag een voorstel en verzorgen jullie teamuitje tot en met de belangrijkste details.

Teamuitjes ideeën

Hele leuke reacties krijgen we altijd op de fietstochten in Den Haag. Onze gidsen weten alles over de geschiedenis van de stad! De stad heeft prachtige plekjes en volop mogelijkheden voor de originele invulling van jouw teamuitje. Zoals een geheel verzorgd dagarrangement: eerst samen een proeverij, dan een speurtocht en aansluitend een sprankelend diner. Wandelen, varen en eten, kan ook allemaal in Den Haag. Heb je al gehoord van Walking & Floating dinner? Dat doe je in het historische centrum van Den Haag. Samen met je team in drie verschillende restaurants eten, een heerlijke belevenis! Zo leuk. Puur* Den Haag heeft voor elke wens een bijzonder arrangement.

Een aantal van onze favorieten:

De leukste teamuitjes in Den Haag

Bekijk Herken de Mol
vanaf €19,50 p.p. excl BTW

Herken de Mol

Een actief en spannend spelletje Herken de Mol in Den Haag. Spot jij de Mol in je team?
Bekijk Herken de Mol
Bekijk Pubquiz
vanaf €17,50 p.p. excl BTW

Pubquiz

Test de kennis van je collega´s met een gezellige Pubquiz in Den Haag!
Bekijk Pubquiz
Bekijk Rondvaart diner
vanaf €49,50 p.p. excl BTW

Rondvaart diner

Varend genieten van een heerlijke gerechten tijdens een rondvaart diner in Den Haag.
Bekijk Rondvaart diner

Bob Ross® workshop

Verbluffend hoe goed Sanne ons stap voor stap door het proces heeft begeleid en ons versteld heeft doen staan met onze verborgen schilderstalenten. Het is een meer dan geslaagd uitje geworden met een goed gelukte tastbare herinnering. Het was het hoogtepunt van onze dag.
-

Vrijblijvend advies?

Wij staan voor je klaar

Wij begrijpen dat je bedrijfsuitje in Den Haag méér dan geweldig moet zijn. Bij organiseren gaat het om gevoel, beleving en strakke planning. Jij vertelt ons wat voor effect je graag wilt. Wij kijken verder dan het internet en onze neus lang is. Met ervaring en inlevingsvermogen. Wij zorgen voor een vrijblijvende offerte in je mailbox, frisse blik en strenge budgetbewaking. Wij helpen je graag verder. Daarom zijn we hier!

Bel ons op: 070-7770017
Op dit moment zijn we gesloten.
Stuur ons een bericht
Ga naar contactformulier
Chat met ons
Chat met ons