Den Haag expert sinds 1996
Eerlijk en persoonlijk advies

Geprezen voor prijs/kwaliteit
door honderden zakelijke klanten

Snel en goed geregeld
1 contactpersoon, 1 draaiboek, 1 factuur

Uitje is succesvol opgeslagen in je favorieten!

Dinnershows in Den Haag

Een voortreffelijk diner in Den Haag wordt nog beter met een geweldige show. Of het nu gaat om theater, stand-up comedy, een dansact of een andere vorm van entertainment, een diner gecombineerd met amusement zorgt voor een onvergetelijke ervaring. Wij hebben een selectie samengesteld van de meest smaakvolle dinnershows en themadiners in Den Haag. Natuurlijk kun je deze dinnershows ook perfect combineren met andere activiteiten in Den Haag, zoals een rondleiding met gids, een boottocht of een citygame. Deze dinnershows zijn ook ideaal voor personeelsfeesten. Laat ons je assisteren om van je bedrijfsuitje een memorabel evenement te maken!
Bekijk Cabaret Royale
Cabaret Royale

Cabaret Royale

 • vanaf 50 personen
 • 04:00 uur
 • vanaf 69,50 p.p. excl. btw
Vanavond gaan we even terug in de tijd. Waan je in het Montmartre van eind 19e eeuw en geniet van geweldig cabaret, zang en dans. Onze Le Chat Noir is exclusief gereserveerd voor jouw groep en ons bedienend personeel staat klaar om je in de watten te leggen.
Bekijk Cirque Varieté
Cirque Varieté

Cirque Varieté

 • vanaf 50 personen
 • 04:00 uur
 • vanaf 69,50 p.p. excl. btw
Ontsnappen uit de waan van alle dag? Ruil dan de voortrazende wereld even in voor een complete avond uit. Tijdens de dinnershow vergeet je de dagelijkse beslommeringen als je, op een prachtige locatie, geniet van een verrassend meergangen-diner dat je smaakpapillen doet (mee)dansen! Mysterie en een bloedstollende val Wanneer [..]
Bekijk Dinnershow op maat
Dinnershow op maat

Dinnershow op maat

 • vanaf 50 personen
 • 04:00 uur
 • vanaf 69,50 p.p. excl. btw
Heb je speciale wensen voor jouw dinnershow, maar staat hij niet tussen onze thema’s? Geen probleem! Vertel ons je idee en wij zorgen voor de uitvoering van A tot Z. Geen uitdaging is ons te groot. Wij maken met alle liefde en passie voor het vak jouw stoutste dromen [..]
Bekijk Gek op Holland dinnershow
Gek op Holland dinnershow

Gek op Holland dinnershow

 • vanaf 50 personen
 • 03:30 uur
 • vanaf 64,50 p.p. excl. btw
Welkom bij de allermooiste dinnershow van eigen bodem. Heintje zong niet voor niets uit volle borst: ‘Ik hou van Holland, landje aan de Zuiderzeeee….” Denk je aan Holland dan denk je aan molens, tulpen, klompen en kaas. Maar ook aan Hollandse sfeer en gezelligheid. Vanavond geen gierigheid, we beloven het! [..]
Bekijk Around the World
Around the World

Around the World

 • vanaf 50 personen
 • 03:30 uur
 • vanaf 69,50 p.p. excl. btw
Tijdens deze dinnershow maak je een onvergetelijkereis. Terwijl het bediendend persooneel jouw gezelschap verwent met een heerlijk diner, zorgen wij voor top entertainment. Van de cancan tot een Rio carnavalshow: deze avond wordt een wereldse belevenis!

Entertainment tijdens het diner in Den Haag

Een goed diner in Den Haag wordt nog beter met een dosis entertainment. Of het nu gaat om theater, stand-up comedy, dansacts of andere shows, entertainment maakt van je avond een onvergetelijke ervaring. We hebben een selectie van de meest smakelijke dinnershows en themadiners in Den Haag voor je samengesteld. En je kunt deze dinnershows ook perfect combineren met andere activiteiten in de stad, zoals een rondleiding met gids, een boottocht of een citygame. Het zijn ook geweldige opties voor personeelsfeesten. Laat ons je helpen om van je bedrijfsuitje een onvergetelijke gebeurtenis te maken!

Verscheidenheid aan entertainment

Met ons fantastische aanbod aan entertainment zorgen we ervoor dat jouw diner een doorslaand succes wordt. Bereid je voor op spektakel, verwondering en topentertainment. Geniet van theater, stand-up comedy, acrobatiek, dansacts en nog veel meer. Bij onze dinnershows is geen vorm van entertainment te gek. Wanneer de lichten dimmen en de spotlights aangaan, weet je dat je een diner gaat beleven dat je nooit zult vergeten.

Vrijblijvend advies?

Wij staan voor je klaar

Wij begrijpen dat je bedrijfsuitje in Den Haag méér dan geweldig moet zijn. Bij organiseren gaat het om gevoel, beleving en strakke planning. Jij vertelt ons wat voor effect je graag wilt. Wij kijken verder dan het internet en onze neus lang is. Met ervaring en inlevingsvermogen. Wij zorgen voor een vrijblijvende offerte in je mailbox, frisse blik en strenge budgetbewaking. Wij helpen je graag verder. Daarom zijn we hier!

Bel ons op: 070-7770017
Op dit moment zijn we gesloten.
Stuur ons een bericht
Ga naar contactformulier
Chat met ons
Chat met ons