Den Haag expert sinds 1996
Eerlijk en persoonlijk advies

Geprezen voor prijs/kwaliteit
door honderden zakelijke klanten

Snel en goed geregeld
1 contactpersoon, 1 draaiboek, 1 factuur

Uitje is succesvol opgeslagen in je favorieten!

Ontdek alles voor een geslaagd dagje Den Haag

Zin in een dagje Den Haag? Wij helpen je op weg! Hieronder vind je de belangrijkste informatie over alle bezienswaardigheden, de beste restaurants, de leukste winkels, gratis parkeergelegenheden en de mooiste musea Van Den Haag. Zo weet je zeker dat je alles uit je dagje Den Haag haalt!

De beste tips voor een dagje Den Haag

Den Haag heeft enorm veel leuks te bieden. Grote kans dat je niet precies weet waar je moet beginnen. Wij helpen je hieronder daarom op weg om een perfect dagje Den Haag te plannen!

Bezienswaardigheden Den Haag

Den Haag heeft voor iedereen wat wils. Het centrum bevat politieke pareltjes, zoals het Binnenhof, en kent vele leuke winkels, musea en andere bezienswaardigheden. Op slechts een steenworp afstand van Den Haag ligt het populaire Scheveningen. Heerlijk voor liefhebbers van strandwandelingen, etentjes aan zee of een bezoek aan De Pier.

De mooiste musea in Den Haag

Den Haag zit vol musea die absoluut een bezoekje waard zijn tijdens jouw dagje uit. Voor kinderen zijn er tal van leuke musea te bezoeken en ook aan auto- kunst- en politiek liefhebbers is gedacht.

Lekker eten en drinken in Den Haag

Den Haag zit vol met gezellige restaurants waar je lekker kunt eten. En er is voor elk budget wel iets te vinden: of je nu goedkoop uit eten wil in Den Haag of lekker luxe en romantisch. Ook zijn er genoeg leuke plekken om met de kinderen te eten. Maar hoe weet je nu wat de beste plek voor jou of jouw gezin is? Om het je makkelijker te maken, hebben we onze favoriete en de beste restaurants van Den Haag voor je op een rijtje gezet, zodat je zeker weet dat je een heerlijke maaltijd voorgeschoteld krijgt. Wil je niks eten of juist na het eten lekker een borreltje doen? Speciaal daarvoor hebben wij ook de beste cafés in Den Haag voor jou verzameld.

Den Haag ontdekken

Er is naast alle activiteiten en bezienswaardigheden in Den Haag nog zoveel meer te beleven! Hoeveel weet je bijvoorbeeld van de rijke geschiedenis van Den Haag, en wat is de beste manier om je naar en binnen Den Haag te verplaatsen? Je leest het hieronder!

Parkeren en vervoer binnen Den Haag

Parkeren in een grote stad kan een behoorlijk probleem zijn en veel stress opleveren, Den Haag is hier geen uitzondering op. Er zijn veel verschillende parkeergarages en parkeerzones, waarvan de kosten al snel kunnen oplopen. Daarom hebben wij voor jou de beste parkeertips verzameld!

Openbaar vervoer Den Haag

Den Haag kent 9 tramlijnen en heeft twee grote stations: Den Haag Centraal en Den Haag Hollands Spoor. Deze centraal gelegen stations maken het makkelijk om Den Haag met de trein te bezoeken. Dat is wel zo duurzaam! Lees snel onze tips over het openbaar vervoer in Den Haag.

Fietsvervoer Den Haag

Fietsend door Den Haag ontdek je de allerleukste hotspots en (nog) onbekende plekken. Je kunt je eigen fiets meenemen met de trein of een OV fiets huren voor een actief dagje uit in Den Haag!

Geschiedenis van Den Haag

Den Haag kent een lange, cultureel en politiek rijke geschiedenis die het een bezoek aan deze stad meer dan waard maakt. Weet jij bijvoorbeeld hoe het Haagse stadswapen tot stand is gekomen? Bovendien is deze stad het politieke hart van Nederland en worden alle belangrijke beslissingen hier genomen.

Kan je ook niet wachten om naar Den Haag te gaan? Hieronder zijn alle onderwerpen voor je op een rijtje gezet om snel te kunnen navigeren:

Musea in Den Haag
Parken in Den Haag
Uit eten in Den Haag
Parkeren in Den Haag
Leukste cafés in Den Haag
Leukste wijken in Den Haag
Bezienswaardigheden in Den Haag
Fietsen en fietsverhuur in Den Haag
Openbaar vervoer naar en door Den Haag
Den Haag: De oorsprong van het stadswapen

Ontdek

Er zijn 10 ontdek blogs.