Den Haag expert sinds 1996
Eerlijk en persoonlijk advies

Geprezen voor prijs/kwaliteit
door honderden zakelijke klanten

Snel en goed geregeld
1 contactpersoon, 1 draaiboek, 1 factuur

Uitje is succesvol opgeslagen in je favorieten!

De leukste afdelingsuitjes in Den Haag

Wij hebben de beste uitjes voor je op een rijtje gezet!

Bekijk hier al onze afdelingsuitjes

Ben je van plan om een superleuk afdelingsuitje in Den Haag te organiseren? Dan zit je goed bij Puur* Den Haag. Wij organiseren namelijk de leukste uitjes voor jou en je collega’s. Kijk eens in ons diverse en uitgebreide aanbod. Er zit zeker een verrassend uitje voor jouw afdeling tussen. Al onze uitjes organiseren wij met liefde en passie én voor elk budget. Scroll door ons aanbod heen en voor je het weet, staat er een tof uitje op de planning. Weet je niet waar je moet beginnen? Neem dan gerust contact met ons op. Wij staan voor je klaar om je te helpen en doen er alles aan om je volledig te ontzorgen én een topervaring te bezorgen!

Toffe afdelingsuitjes ideeën

Ben je op zoek naar goede ideeën voor je bedrijfsuitje? Bekijk dan eens onze uiteenlopende categoriepagina’s; met ons kun je alle kanten op. Heb jij zin om sportief bezig te zijn met je collega’s? Dan zijn onze sportieve afdelingsuitjes iets voor jullie. Wat dacht je van een actieve workshop, of een toffe wandel- of fietstocht om Den Haag te ontdekken. Er zijn ook veel toffe sportieve activiteiten. Liever meer ontspannen en tegelijkertijd toch lekker bezig zijn samen met je collega’s? Kies dan bijvoorbeeld voor een culinaire of creatieve workshop. Wat vind je van een spannend dinerspel? Of aan een heerlijke proeverij? Wat je ook aanspreekt, bij ons is alles mogelijk. Bespreek jouw wensen met ons en wij zorgen ervoor dat alles tot in de puntjes geregeld wordt, zodat jij en de collega’s zorgeloos kunnen genieten!

Wat lijkt jou een leuk afdelingsuitje?

Dagarrangementen
Avondarrangementen
Boottochten
Citygames
Quizzen en spellen
Sportieve activiteiten
Dinerspellen
Workshops

Engels afdelingsuitje

Ook met een internationaal team zit je goed bij Puur* Den Haag. Zowel onze gidsen als spelmakers spreken meerdere talen. Het is dus mogelijk om bijvoorbeeld je afdelingsuitje in het Engels te laten plaatsvinden, zo weet je zeker dat iedereen alles meekrijgt van het uitje. Vrijwel alle uitjes, excursies, rondleidingen en arrangementen van Puur* Den Haag kunnen in meerdere talen worden aangeboden. Geef gewoon je taalkeuze door bij het invullen van de offerteaanvraag en wij bespreken de mogelijkheden met je. Bellen of mailen kan altijd. Wij regelen het graag.

Afdelingsuitje in Den Haag in de avonduren

In de avond komt Den Haag tot leven: heerlijk om die sfeer bij je afdelingsuitje te betrekken. Ontdek de stad vol lichtjes, drukte en gezelligheid. Ook vanaf het water of aan het strand. Samen met Puur* Den Haag ga je op avontuur. We bieden uiteenlopende avondarrangementen aan, maar je kunt ook verschillende uitjes combineren. Onze experts helpen je graag bij het samenstellen van een afdelingsuitje om nooit te vergeten! Heb jij zin in een walking dinner, floating dinner of misschien wel een combinatie van beiden? Of wat dacht je van een avond vol mix plezier tijdens een heerlijke cocktail en disco avond. Waar je voorkeur ook naar uitgaat, alles is bij ons mogelijk. Scroll dus snel door ons aanbod heen en wie weet staat er binnenkort een super tof afdelingsuitje op de planning voor jou en je collega’s! We horen het graag. Samen maken we het onvergetelijk.

De top 3 populairste afdelingsuitjes

Bekijk The Big Picture
vanaf €37,50 p.p. excl BTW

The Big Picture

Tijdens The Big Picture in Den Haag werk met het hele team aan een groot schilderij, waarop het karakter van het bedrijf sterk wordt gepresenteerd.
Bekijk The Big Picture
Bekijk Pubquiz Dinerspel
vanaf €54,50 p.p. excl BTW

Pubquiz Dinerspel

Speel tussen de gangen door onze uitdagende Pubquiz met rondes over o.a. popmuziek, sport, televisie en vele andere thema's. Dit kan tijdens het pubquiz dinerspel in Den Haag!
Bekijk Pubquiz Dinerspel
Bekijk Floating Dinner
vanaf €69,50 p.p. excl BTW

Floating Dinner

Varen van restaurant naar restaurant tijdens een Floating Dinner in De Haag
Bekijk Floating Dinner

Floating dinner

Bedankt voor de uitstekende organisatie van het floating diner ter gelegenheid van onze gezamenlijke 120 jarige verjaardag. De inzet van alle betrokkenen om het ons en onze gasten naar de zin te maken was formidabel. De busreis, het eten en de vaartochten met, onderhoudende, gids door de grachten waren buitengewoon. Zonder meer een aanrader.
- Peter Koppert

Vrijblijvend advies?

Wij staan voor je klaar

Wij begrijpen dat je bedrijfsuitje in Den Haag méér dan geweldig moet zijn. Bij organiseren gaat het om gevoel, beleving en strakke planning. Jij vertelt ons wat voor effect je graag wilt. Wij kijken verder dan het internet en onze neus lang is. Met ervaring en inlevingsvermogen. Wij zorgen voor een vrijblijvende offerte in je mailbox, frisse blik en strenge budgetbewaking. Wij helpen je graag verder. Daarom zijn we hier!

Bel ons op: 070-7770017
Op dit moment zijn we gesloten.
Stuur ons een bericht
Ga naar contactformulier
Chat met ons
Chat met ons