Den Haag expert sinds 1996
Eerlijk en persoonlijk advies

Geprezen voor prijs/kwaliteit
door honderden zakelijke klanten

Snel en goed geregeld
1 contactpersoon, 1 draaiboek, 1 factuur

Uitje is succesvol opgeslagen in je favorieten!

De leukste teambuilding activiteiten in Den Haag

Teambuilding activiteiten met maximaal effect voor elk budget.

Bekijk hier al onze teambuilding uitjes

Ben je er aan toe om een dag samen te connecten? Even de koppen weer bij elkaar? Door het organiseren van een goede teambuilding activiteit krijg je alle neuzen (weer) dezelfde kant op. Ook een mooie gelegenheid om kennis te maken met recente ontwikkelingen of nieuwe teamleden. Dat weten wij bij Puur* Den Haag als geen ander. We hebben jarenlange ervaring met wat werkt, wat leuk is, wat blijft hangen. Samen op een verrassende, leuke en ontspannen manier de schouders eronder zetten, is de beste manier om iedereen aan elkaar te verbinden. Puur* heeft de leukste en beste teambuilding activiteiten in Den Haag voor je verzameld. Een stad met zoveel mogelijkheden! Bijzondere dagen gevuld met zinvolle invulling, ontspanning en connectie. Wanneer je écht verbindt, versterk je elkaar, durf je als team meer en neem je betere beslissingen. Teambuilding activiteiten in Den Haag bieden jou de ideale voorwaarden om nieuwe kennis en energie op te doen, elkaar beter leren kennen en na afloop gezellig samen te chillen tijdens een borrel. Wat kies jij als teambuilding activiteit? Op deze pagina zetten we de beste opties en de mooiste combinaties op een rijtje. Maak je keuze en wij regelen het tot in de puntjes.

Teambuilding spellen met collega’s

Succesvolle teambuilding activiteiten organiseren waarmee je elkaar flink uitdaagt, daar hebben we bij Puur* Den Haag veel goede ervaringen mee. Wij combineren de leukste opdrachten met een mooie locatie in Den Haag en bieden altijd iets extra’s zodat je teambuilding uitje er één is om nooit meer te vergeten. Ludieke, sportieve, spannende of dinerspellen, wij hebben een brede keuze aan teambuilding spellen met collega’s, zowel indoor als outdoor. Work hard, play hard. We zetten de mooiste combinaties in elkaar voor elke wens, elk budget en voor elk doel dat je maar hebt. Eén van onze specialiteiten is het verzorgen van combinatie mogelijkheden zoals een mooi dag- en/of avondarrangement. Wat dacht je van floating dinners of lunch op de het water in Den Haag? Of aan het strand… Heerlijk uitwaaien. Hoe je een geslaagde teambuilding dag organiseert, daar weten we alles van. Laat de details door Puur* Den Haag organiseren, dan houd jij je handen vrij om samen met je collega’s te genieten en te ontspannen.

Wat lijkt je leuk als teambuildingactiviteit?

Vergaderlocaties
Workshops
Dagarrangementen
Avondarrangementen
Citygames
Sportieve activiteiten
Quizzen en spellen
Boottochten
Rondleidingen

Teambuilding activiteiten outdoor

Even de beeldschermen uit. Tijd voor een frisse neus. Hup, we gaan naar buiten! Puur* Den Haag heeft een breed en aantrekkelijk assortiment aan teambuilding activiteiten outdoor. In een andere omgeving denk je out of the box. Buiten zijn, uit je dagelijkse patroon, helpt om met andere ogen naar elkaar te kijken, naar jezelf, je team en naar je gezamenlijke doel. Bij outdoor teambuilding activiteiten staan plezier, uitdaging en samenwerken voorop. Heerlijk, een dag flink aan de slag om de groepsdynamiek op te frissen en de teamgeest te versterken. Welke activiteiten passen daarbij? Hoe kun je je collega’s verrassen, op scherp zetten of laten ontspannen? Elke activiteit heeft een onderliggend thema. Hoe ga je om met veranderingen? Hoe creatief ben je in het vinden van oplossingen? De teambuildingsdag zorgt voor een goede sfeer op het werk en meer gezamenlijk plezier. Aan het eind hebben je collega’s een sterkere band met elkaar. De adviseurs van Puur* Den Haag slagen er elke keer weer in om de perfecte combinatie te vinden van outdoor activiteiten met een heerlijke lunch of bijvoorbeeld een floating dinner. Organiseer met ons je teambuilding activiteiten outdoor en we maken er voor iedereen een waardevolle, memorabele dag van!

Teambuilding ideeën

Een teambuilding uitje in Den Haag is pas écht geslaagd, wanneer alles tot in de puntjes geregeld is. Wij worden blij als onze klanten nog lang napraten over een heerlijke dag in Den Haag. Teambuilding ideeën genoeg! Heb jij al eens een bubble voetbal toernooi gespeeld samen met je collega’s? We zetten ook een complete sportdag voor je in elkaar. Leuk voor volwassenen én kinderen. En natuurlijk kan dat op je eigen locatie, voor elk budget en met thema’s of activiteiten naar keuze. We organiseren verschillende workshops, om nieuwe kennis of vaardigheden op te doen. Zoek je een bepaalde teamtraining in Den Haag? Wij weten de weg. Teambuilding ideeën in Den Haag die altijd werken zijn citygames zoals Herken de Mol, quizzen en spellen of onze Mobiele Escape Room: de Strijd. Als team heb je een gezamenlijk doel voor ogen. Alleen door samen te werken en te communiceren vind je de oplossing. Zo bouwen je collega’s een sterkere band met elkaar. Iedereen doet mee! Spanning en spelen voor de winst brengt collega’s dichter bij elkaar. Vraag één van onze adviseurs naar de details. Natuurlijk kun je teambuilding activiteiten slim combineren. Tussendoor een rondleiding of strandactiviteit, laat het ons vooral weten. Wil je de dag afsluiten met een gezellige proeverij of dinerspel? Geen probleem! Wij selecteren op bijzonder en betaalbaar. Natuurlijk kennen wij de leukste cafés, de beste restaurants en de mooiste strandtenten in Den Haag en Scheveningen. Wij regelen voor jou een hele geslaagde teambuilding in Den Haag!

De populairste teambuilding activiteiten van dit moment

Bekijk VR Escape Game La Casa de Papel
vanaf €24,50 p.p. excl BTW

VR Escape Game La Casa de Papel

Ontsnap uit het Muntgebouw met stapels geld. Welk team werkt het beste samen en wint? Olé!
Bekijk VR Escape Game La Casa de Papel
Bekijk Dagprogramma | Heerlijk Haags
vanaf €74,50 p.p. excl BTW

Dagprogramma | Heerlijk Haags

Beleef alle hoogtepunten van de Hofstad
Bekijk Dagprogramma | Heerlijk Haags
Bekijk Moordspel Diner
vanaf €64,50 p.p. excl BTW

Moordspel Diner

Ontmasker de moordenaar onder het genot van een heerlijk diner tijdens het moordspel diner in Den haag
Bekijk Moordspel Diner

The Great Escape

Met adidas The Great Escape gespeeld. Het is een perfect alternatief als je met een grote groep een soort escape room wilt spelen. De organisatie is goed en het is ook leuk dat het spel zich in het centrum afspeelt. We hebben het spel met 3 teams van 9 personen gespeeld en iedereen heeft zich vermaakt. Het is zeker een aanrader aangezien het spel [in ons geval] ook in het Engels gespeeld kan worden.
- Daniel de Vries

Vrijblijvend advies?

Wij staan voor je klaar

Wij begrijpen dat je bedrijfsuitje in Den Haag méér dan geweldig moet zijn. Bij organiseren gaat het om gevoel, beleving en strakke planning. Jij vertelt ons wat voor effect je graag wilt. Wij kijken verder dan het internet en onze neus lang is. Met ervaring en inlevingsvermogen. Wij zorgen voor een vrijblijvende offerte in je mailbox, frisse blik en strenge budgetbewaking. Wij helpen je graag verder. Daarom zijn we hier!

Bel ons op: 070-7770017
Op dit moment zijn we gesloten.
Stuur ons een bericht
Ga naar contactformulier
Chat met ons
Chat met ons