Search
Generic filters
Exact matches only
Filter by Custom Post Type
8.8/10 (438 reviews)
 • Nederlands
 • English

Den Haag expert sinds 1996
Eerlijk en persoonlijk advies

De beste prijs/kwaliteit
op maat georganiseerd voor jouw groep

Snel en goed geregeld
1 contactpersoon, 1 draaiboek, 1 factuur

Uitje is succesvol opgeslagen in je favorieten!

Herken de Mol

Ontmasker de saboteur in uw team tijdens dit spannende stadsspel in hartje Den Haag
Herken de Mol
Herken de Mol
Herken de Mol
Herken de Mol
Herken de Mol
Herken de Mol
Herken de Mol
Herken de Mol
Herken de Mol

Waarom is Herken de Mol zo goed?

Iemand in de groep saboteert de boel. Wie is nog te vertrouwen? Ontdek wat deze onzekerheid met je doet tijdens het Herken de Mol spel in Den Haag. De opdracht? Zo veel mogelijk geld verdienen door middel van uitdagingen, samenwerking en strategie. Denk je dat het net goed gaat, gebeurt er opeens iets wat gigantisch tegenvalt. Is dit toeval? Grote kans dat dit het werk was van de mol, die met mollenstreken, sabotage en verwarring het team laat verdwalen en falen. Ontmasker jij de saboteur in je team?

Waar kun je je op verheugen tijdens dit uitje?

Onze spelmaker ontvangt je op een leuke locatie in het centrum van Den Haag. Van te voren hebben we al uitgebreid contact gehad met de mol voor de nodige tips en trucs, dus reken maar dat de overwinning om zeep geholpen wordt. De spelmaker deelt je gezelschap op in teams: tijd om de stad in te gaan en geld te verdienen voor de pot. Zet je zintuigen op scherp en houd je teamgenoten goed in de smiezen. Ja, zelfs de persoon die je het meest vertrouwt kan zomaar de mol zijn! Tijdens het spel krijg je een aantal keer de kans om te raden wie de boel saboteert. Ben je in staat de ware identiteit van de mol te ontmaskeren? Zorg jij voor het meeste geld in de pot? Na 2,5 uur strijden keer je terug naar de startlocatie. Tijd om de winnaar te bepalen en natuurlijk antwoord te krijgen op die ene vraag: wie is de mol?

vanaf 19,50 p.p. excl. btw

Sidebar

Informatie

 • Prijs en details
 • vanaf 10 personen
 • 03:30 uur
 • vanaf 19,50 p.p. excl. btw
 • Ontvangst op een gezellige locatie in Den Haag
 • Professionele spelbegeleiding
 • Diverse spelmaterialen
 • Briefing vooraf aan de mol/de mollen
 • Iets lekkers voor onderweg
 • Prijsuitreiking met prijzen voor de beste mol, de beste speler en het beste team

Beoordeling van onze klanten

FMO

In het kader van team building dit spel met de afdeling gedaan. Binnen vijf minuten was er van onderling vertrouwen ... Lees verdergeen sprake meer. Iedereen verdacht elkaar er van de mol te zijn. Zelfs onschuldige toeristen werden verdacht. Echt veel lol gehad en de begeleiding was ook super. Echt genoten en gelachen om dit spel. Absolute aanrader! Nogmaals dank voor het organiseren!
Deze review kreeg als cijfer een 5
- Arnaldo Plaate | FMO

NS

Dank, we hebben onwijs veel schik gehad. Later op de avond nog steeds nagepraat en verbaasd over wie nu de ... Lees verdermol was in de groep en hoe leuk dit spel was. Ook genoten van Steven, leuke vent en hij deed het echt heel leuk! Dus nogmaals dank, ook voor het zo snel regelen, we zijn jullie ook dankbaar daarvoor!
Deze review kreeg als cijfer een 5
- Monique | NS

Hallo Wendy, Ik wilde je al een mail sturen. Maarja zondag wat brak van het vrijgezellenfeest haha en vandaag drukke ... Lees verderdag op werk dus was er nog niet aan toe gekomen. Het was echt super super leuk! Zeer goed georganiseerd. Leuke opdrachten,gezellige grappige begeleidster en we vonden jullie idee voor twee mollen heel goed bedacht! Leuke verrassing hahaha. We zijn ontzettend blij dat wij voor Puur gekozen hebben en zullen het ook zeker aanraden bij anderen! Nogmaals bedankt en complimenten voor jou, Jeremy, Bas en Sharon!!
Deze review kreeg als cijfer een 4.5
- Roos

We hebben genoten van ons uitje, prima verzorgd! Ook onze teamleiders waren enthousiast en top. Voor herhaling vatbaar, bedankt.
Deze review kreeg als cijfer een 4
- Annette Van Kampenschool

IKEA B.V.

Het was erg leuk. Iedereen heeft er van genoten. Bedankt voor de fijne samenwerken en tot de volgende keer.
Deze review kreeg als cijfer een 4.5
- Jolanda | IKEA B.V.

Herken de Mol

Een uitdagend spel met afwisselende opdrachten die zorgen voor teambuilding. Een leuke activiteit die je kunt doen in (meerdere) groepjes ... Lees verdervan circa 8 personen. Wij hebben een super gezellige dag gehad!
Deze review kreeg als cijfer een 4
- Marijke Bokdam | Gemeente Soest | Herken de Mol

Herken de Mol

Een super leuk en spannend spel. Het was een geslaagde dag waar we met veel plezier op terug kijken. Het ... Lees verderleukste was de voorpret, iedereen was al heel fanatiek bezig met wie de mol zou zijn. Verder was het allemaal goed geregeld en was alles duidelijk. Kortom een super geslaagde dag!
Deze review kreeg als cijfer een 5
- Kim van Leeuwen | Herken de Mol

Een leuk en spannend spel om je collega's nog beter te leren kennen! Herken de Mol zorgt ervoor dat iedereen ... Lees verderdirect in de spelflow zit en dat laat je niet meer los tot het einde... Ook heb je zeker genoeg gespreksstof na afloop! Bedankt voor de prettige spelbegeleiding!
Deze review kreeg als cijfer een 4
- Pim

Hele leuke ochtend gehad, iedereen bleef het hele weekend nog napraten over de mol-acties en tactieken :) bedankt en de complimenten ... Lees verderaan de spelleiders!
Deze review kreeg als cijfer een 5
- Lonneke Rademakers
Plaats een review
The Great Escape

The Great Escape

Ontsnap uit de bezette stad
Bekijk The Great Escape
Citygame de Erfenis

Citygame de Erfenis

Geef zoveel mogelijk geld uit en win!
Bekijk Citygame de Erfenis
De Grote Den Haag Challenge

De Grote Den Haag Challenge

Beleef de Hofstad op een interactieve manier
Bekijk De Grote Den Haag Challenge