Search
Generic filters
Exact matches only
Filter by Custom Post Type
8.8/10 (456 reviews)
  • Nederlands
  • English

Den Haag expert sinds 1996
Eerlijk en persoonlijk advies

De beste prijs/kwaliteit
op maat georganiseerd voor jouw groep

Snel en goed geregeld
1 contactpersoon, 1 draaiboek, 1 factuur

Uitje is succesvol opgeslagen in je favorieten!

Losse boot huren Den Haag vanaf 8 personen

Gewoon lekker een stukje varen in Den Haag, zonder zorgen. Vraag je collega's, vrienden of familie mee, wij regelen de rest. Een losse boot huren in Den Haag kan op veel plekken, inclusief allerlei opties zoals catering, maar ook zonder. We helpen je graag met het maken van de juiste keuze! We kennen het botenaanbod, helpen graag en denken mee. We snappen wat bij je past en bezorgen je graag een behouden vaart! Let op: het gaat om een boot met schipper. Jij neemt de groep mee, wij regelen de rest.
2 resultaten
 corona-proof Bekijk Sloepen rondvaart
like Sloepen rondvaart

Sloepen rondvaart

  • vanaf 10 personen
  • 02:00 uur
  • vanaf 12,50 p.p. excl. btw
Het beste contact met de omgeving heb je in een sloep! Wij beschikken over een uitgebreid bestand sloepen met een capaciteit tot wel 45 personen. Van alle gemakken voorzien, zoals toilet en muziekinstallatie, zodat je nergens aan hoeft te denken.
Bekijk RIB varen
like RIB varen

RIB varen

  • vanaf 10 personen
  • 01:00 uur
  • vanaf 47,50 p.p. excl. btw
Zin in een uitje buiten jouw comfortzone? Een vaartocht met RIB's brengt actie, spanning en adrenaline. Met honderd kilometer per uur zoef je over de golven en leer je de stalen zenuwen van jouw vrienden of collega’s kennen. Ben je er klaar voor?

Vrijblijvend advies?

Wij staan voor je klaar

Wij begrijpen dat je bedrijfsuitje in Den Haag méér dan geweldig moet zijn. Bij organiseren gaat het om gevoel, beleving en strakke planning. Jij vertelt ons wat voor effect je graag wilt. Wij kijken verder dan het internet en onze neus lang is. Met ervaring en inlevingsvermogen. Wij zorgen voor een vrijblijvende offerte in je mailbox, frisse blik en strenge budgetbewaking. Wij helpen je graag verder. Daarom zijn we hier!

Bel ons op: 070-7770017
Vandaag tot 17:30
Stuur ons een bericht
Ga naar contactformulier
Chat met ons
Chat met ons