Den Haag expert sinds 1996
Eerlijk en persoonlijk advies

Geprezen voor prijs/kwaliteit
door honderden zakelijke klanten

Snel en goed geregeld
1 contactpersoon, 1 draaiboek, 1 factuur

Uitje is succesvol opgeslagen in je favorieten!

Workshoplocaties in Den Haag

Wij organiseren de meest boeiende workshops in Den Haag voor jouw groep en selecteren de meest prachtige locaties. Onze workshoplocaties zijn gunstig gelegen in het hart van Den Haag, wat ideaal is als je een workshop wilt combineren met een van onze andere activiteiten. Hiermee kun je perfect aan teambuilding werken. Een workshop kan bijvoorbeeld perfect worden gecombineerd met een stadswandeling of andere activiteiten in Den Haag. Jij bepaalt de tijd en dag, je nodigt de leukste collega's of vrienden uit, en wij regelen de rest. Voor de beste workshoplocaties in Den Haag ben je hier aan het juiste adres!
Bekijk Dudok Den Haag
Dudok Den Haag

Dudok Den Haag

 • vanaf 15 personen
 • Prijs op aanvraag
Dudok Den Haag vormt het bruisende middelpunt van de Hofstad en is een populaire parlementaire ontmoetingsplek. Ze beschikken over Studio Dudok welke zich uitstekend leent voor workshops. Daarnaast vind je aan de achterzijde een binnenplaats met zonnig buitenterras waar ’s zomers heerlijk buiten kunt zitten.
Bekijk Het Koorenhuis
Het Koorenhuis

Het Koorenhuis

 • vanaf 15 personen
 • Prijs op aanvraag
De naam zegt het al, vroeger was het Koorenhuis de plek waar koren werden opgeslagen en verhandeld. Dit Rijksmonument uit 1663 heeft echter een veel rijkere geschiedenis. Het complex van het Koorenhuis bestaat oorspronkelijk uit vier verschillende gebouwen: een open markthal en drie woonhuizen. Al van oudsher werden handel, kunst, cultuur é[..]
Bekijk Bleyenberg
Bleyenberg

Bleyenberg

 • vanaf 30 personen
 • Prijs op aanvraag
Bleyenberg is één van de mooiste locaties van Den Haag. De hoge plafonds, enorme raampartijen, ontelbare mooie (hang)planten en een oppervlakte van maar liefst 350 m2 zorgen voor een open en ontspannen sfeer.
Bekijk Paviljoen Te Werve
Paviljoen Te Werve

Paviljoen Te Werve

 • vanaf 40 personen
 • 04:00 uur
 • Prijs op aanvraag
Op zoek naar een heerlijke plek op Landgoed Te Werve? Zoek dan niet verder! Bij Paviljoen Te Werve is alles mogelijk, van actief zijn op en rondom het water tot een heerlijk feest!
Bekijk Café Restaurant Rootz
Café Restaurant Rootz

Café Restaurant Rootz

 • vanaf 50 personen
 • Prijs op aanvraag
Café Restaurant Rootz is gevestigd in een monumentaal koetshuis in hartje centrum Den Haag. Geheel in de gezellige sfeer van de 17de eeuw is deze locatie geschikt voor circa 150 personen.

Hoe helpt Puur* jou bij het organiseren van een workshop op locatie?

Puur* Den Haag staat bekend om haar expertise in het organiseren van onvergetelijke workshops op de meest unieke locaties. Maar wist je dat we jou ook bij elke stap ondersteunen om een op maat gemaakte workshopervaring te creëren? Hier zijn enkele manieren waarop Puur* Den Haag jou helpt bij het plannen van een perfecte workshop:

Locatiekeuze: We adviseren je bij het selecteren van de ideale locatie die aansluit bij de doelstellingen, thema’s en sfeer van je workshop. Onze locaties variëren van historische panden tot moderne ruimtes, zodat je altijd een plek vindt die perfect past bij jouw evenement.
Catering op maat: Of je nu op zoek bent naar een uitgebreide lunch, een gezellige borrel of verfrissende tussendoortjes, ons team zorgt voor cateringopties die perfect aansluiten bij jouw wensen en die van je deelnemers.
Inrichting en techniek: Wij helpen je met de inrichting van de ruimte om een inspirerende en comfortabele setting te creëren. Daarnaast zorgen we voor de benodigde technische ondersteuning, zoals audiovisuele apparatuur en high-speed Wi-Fi, zodat jouw workshop vlekkeloos verloopt.
Activiteiten en begeleiding: Afhankelijk van het doel van je workshop, kunnen we je ondersteunen bij het kiezen en organiseren van de juiste activiteiten, zoals teambuilding, creatieve sessies of educatieve programma’s. Onze ervaren begeleiders zorgen ervoor dat alles soepel en volgens plan verloopt.
Persoonlijke aandacht: Bij Puur* Den Haag staat persoonlijke aandacht voorop. We luisteren naar jouw wensen en ideeën en zorgen ervoor dat elk detail van je workshop zorgvuldig wordt uitgevoerd.

Kortom, met Puur* Den Haag als jouw partner in het organiseren van een workshop op locatie, ben je verzekerd van een succesvol en onvergetelijk evenement. Neem contact met ons op en ontdek hoe we jou kunnen helpen bij het plannen van een workshop die perfect aansluit bij jouw wensen en doelstellingen.

Vrijblijvend advies?

Wij staan voor je klaar

Wij begrijpen dat je bedrijfsuitje in Den Haag méér dan geweldig moet zijn. Bij organiseren gaat het om gevoel, beleving en strakke planning. Jij vertelt ons wat voor effect je graag wilt. Wij kijken verder dan het internet en onze neus lang is. Met ervaring en inlevingsvermogen. Wij zorgen voor een vrijblijvende offerte in je mailbox, frisse blik en strenge budgetbewaking. Wij helpen je graag verder. Daarom zijn we hier!

Bel ons op: 070-7770017
Op dit moment zijn we gesloten.
Stuur ons een bericht
Ga naar contactformulier
Chat met ons
Chat met ons