Den Haag expert sinds 1996
Eerlijk en persoonlijk advies

Geprezen voor prijs/kwaliteit
door honderden zakelijke klanten

Snel en goed geregeld
1 contactpersoon, 1 draaiboek, 1 factuur

Uitje is succesvol opgeslagen in je favorieten!

Fietstochten in Den Haag

Ervaar Den Haag op zijn best met een fantastische fietstocht. Op de fiets voel je je een echte Hagenaar! De stad is van jou om te ontdekken! Met onze fietstochten rijd je moeiteloos van het historische centrum naar het Scheveningse strand en via prachtige routes langs bijvoorbeeld het Vredespaleis. Voel de vrijheid en ontdek zoveel meer. Wil je graag het platteland rond Den Haag verkennen? Onze enthousiaste privégids neemt je mee op een fietstocht door de groene omgeving van Den Haag. Met de veerpont over, een stukje trappen, en je bevindt je midden in de natuur! Den Haag op de fiets ontdekken is puur genieten. Je kunt veel meer kilometers afleggen dan te voet, waardoor je nog meer kunt zien van deze prachtige stad. Een fietstocht door Den Haag is een unieke ervaring. Zodra je het centrum verlaat, kom je een enorme diversiteit aan omgevingen tegen. Liever steppen of culinair fietsen? Wij regelen het van begin tot eind! Boek snel je bedrijfsuitje en geniet van een bijzondere fietstocht in Den Haag.
Bekijk Puur Den Haag Fietstocht
Puur Den Haag Fietstocht

Puur Den Haag Fietstocht

 • vanaf 15 personen
 • 02:00 uur
 • vanaf 24,50 p.p. excl. btw
Stap op de fiets en geniet van de stad aan zeen tijdens de Puur Den Haag Fietstocht! Met onze gids zie je alle hoogtepunten van de stad en ben je lekker in beweging. Den Haag op haar best!
Bekijk Instagram Fietstour
Instagram Fietstour

Instagram Fietstour

 • vanaf 15 personen
 • vanaf 29,50 p.p. excl. btw
Ontdek samen met onze bevlogen expert hoe leuk Instagram is tijdens dit creatieve, actieve uitje! Uiteraard blijf je niet binnen naar een scherm staren, want we maken een lekkere fietstocht met vele tussenstops om de mooiste foto's te schieten.
Bekijk Solextour
Solextour

Solextour

 • vanaf 15 personen
 • 02:30 uur
 • vanaf 54,50 p.p. excl. btw
Dompel je onder in de nostalgie tijdens de solextour van Puur* Den Haag. In de jaren zestig waren deze tweewielers volop aanwezig in het straatbeeld. Des te leuker om ze nu weer eens van stal te halen.
Bekijk Fietspuzzeltocht
Fietspuzzeltocht

Fietspuzzeltocht

 • vanaf 15 personen
 • 03:00 uur
 • vanaf 34,50 p.p. excl. btw
Waarom is de Fietspuzzeltocht in Den Haag zo goed? De stad ontdekken, een sterk teamgevoel, lol met elkaar en krakende hersenen. Onze Fietspuzzeltocht door Den Haag is alles in één! Met een tablet of smartphone op je stuur trap je door de stad. Op verschillende punten geeft het spelsysteem een [..]

Fietsen door Den Haag

Het ontdekken van Den Haag op de fiets is een waar genot. Je kunt veel meer kilometers afleggen dan te voet, wat betekent dat je nog meer van deze prachtige stad kunt zien. Fietsen door Den Haag biedt een unieke ervaring. Zodra je het centrum verlaat, kom je een diversiteit aan omgevingen tegen. Na een fietstocht door Den Haag weet je meer over de stad dan de meeste inwoners!

Solex tour Den Haag

De solex tour in Den Haag is een fantastische ervaring, echt een favoriet bij ons. Voel de wind door je haren en geniet van de nostalgie op een knetterende solex. Op de bromfiets kom je dichter bij elkaar en word je één met de omgeving van Den Haag. Voel de ronkende motor onder je stuur en tour onder begeleiding van onze ervaren gids zorgeloos richting plekken als Scheveningen, Clingendael, of het Haagse Bos. Kies je favoriete route, stap op de solex en ervaar de ultieme vrijheid met onze solex tour in Den Haag.

Vrijblijvend advies?

Wij staan voor je klaar

Wij begrijpen dat je bedrijfsuitje in Den Haag méér dan geweldig moet zijn. Bij organiseren gaat het om gevoel, beleving en strakke planning. Jij vertelt ons wat voor effect je graag wilt. Wij kijken verder dan het internet en onze neus lang is. Met ervaring en inlevingsvermogen. Wij zorgen voor een vrijblijvende offerte in je mailbox, frisse blik en strenge budgetbewaking. Wij helpen je graag verder. Daarom zijn we hier!

Bel ons op: 070-7770017
Op dit moment zijn we gesloten.
Stuur ons een bericht
Ga naar contactformulier
Chat met ons
Chat met ons