Den Haag expert sinds 1996
Eerlijk en persoonlijk advies

Geprezen voor prijs/kwaliteit
door honderden zakelijke klanten

Snel en goed geregeld
1 contactpersoon, 1 draaiboek, 1 factuur

Uitje is succesvol opgeslagen in je favorieten!

Pubquiz Boot

Stap aan boord en test jouw algemene kennis
Pubquiz Boot
Pubquiz Boot
Pubquiz Boot
Pubquiz Boot
Pubquiz Boot
Pubquiz Boot

Waarom is de Pubquiz Boot zo goed?

Test jouw algemene kennis op het water! Stap aan boord van de Pubquiz Boot en beleef een gezellige middag met vrienden, familie of collega’s. We verdelen de groep in teams zodat er flink gestreden kan worden. Wie drukt als eerst? Wie geeft het verkeerde antwoord zodat de punten naar de tegenpartij gaan? Welk team gaat naar huis met de beker? Je beleeft het tijdens onze gezellige pubquiz aan boord!

Waar kun jij je op verheugen tijdens dit uitje?

Boek onze Pubquiz Boot en wij zorgen dat het jou aan niets ontbreekt! Aan boord kun je onbeperkt gebruik maken van bier, wijn of fris. Tijdens het varen geniet je van een continu wisselend decor: de stad Den Haag. De quiz wordt gepresenteerd door een enthousiaste presentator die jouw gezelschap bij de les houdt en iedereen enthousiast krijgt. Geen nood: je hoeft geen Albert Einstein te zijn om deze quiz te winnen. De vragen tijdens gaan over van alles. Actualiteit, geschiedenis, muziek en cultuur: iedereen komt aan zijn trekken.

Op- en afstappen

Specifieke wensen wat betreft de opstapplaats? Geen probleem, wij zorgen ervoor dat je wordt opgepikt en afgezet waar jij wil. In Den Haag zijn er diverse opstapplaatsen waar de boten jou kunnen ophalen en afzetten. Vaak kan dit gratis, maar een afwijkende op- of afstapplaats kan soms extra kosten met zich meebrengen. Wij weten per boot precies de mogelijkheden wat betreft op- en afstappen. Zo kunnen wij je adviseren hoe jij de kosten voor jouw vaart met de Pubquiz Boot zo laag mogelijk houdt.

Faciliteiten op de Pubquiz Boot

De faciliteiten aan boord zijn afhankelijk van welke boot je kiest. Wij kennen het Haagse botenaanbod als onze broekzak en adviseren jou graag! Wil je met open dak varen in de zomer? Of heb je graag een dichte boot of overkapping? Ook daarin heb jij de keuze. Daarnaast beschikken sommige schepen over een muziekinstallatie waar je ook jouw telefoon of tablet op kunt aansluiten voor het afspelen van eigen muziek. Een groot deel van het bootaanbod bestaat uit sloepen, deze hebben vaak geen toilet of verwarming aan boord.

Dit uitje in coronatijd boeken?

Als blijkt dat door maatregelen van het RIVM dit uitje in coronatijd even niet te boeken is, kies dan voor de online Pubquiz. Deze competitieve quiz is online minstens zo goed en zo kom je toch met je team creatief samen.

Sidebar

Informatie Like!

  • Prijs en details
  • vanaf 15 personen
  • 01:30 uur
  • vanaf 42,50 p.p. excl. btw
  • Privé boothuur
  • Schipper
  • Hollandse bar (bier, wijn en fris)
  • Quiz met audiofragmenten
  • Quizmaster
  • Prijsuitreiking

Beoordeling van onze klanten

Bekijk Tapasboot
vanaf €42,50 p.p. excl BTW

Tapasboot

Dompel u onder in Spaanse sferen op het water
Bekijk Tapasboot
Bekijk Lunchboot
vanaf €39,50 p.p. excl BTW

Lunchboot

Geniet van een heerlijke lunch op de lunchboot in Den Haag
Bekijk Lunchboot
Bekijk Borrelboot
vanaf €29,50 p.p. excl BTW

Borrelboot

Varen en borrelen tegelijk: ideaal! Geniet van op de Borrelboot in Den Haag van een heerlijke borrel.
Bekijk Borrelboot