Den Haag expert sinds 1996
Eerlijk en persoonlijk advies

Geprezen voor prijs/kwaliteit
door honderden zakelijke klanten

Snel en goed geregeld
1 contactpersoon, 1 draaiboek, 1 factuur

Uitje is succesvol opgeslagen in je favorieten!

Pizzaboot

Jouw favoriete pizza vers aan boord
Pizzaboot
Pizzaboot
Pizzaboot
Pizzaboot

Waarom is de Pizzaboot zo goed?

Hoe vaak eet je nu pizza op de Haagse wateren? Niet dagelijks toch? Daarom organiseert Puur* Den Haag leuke rondvaarten met de Pizzaboot. Genieten van de mooiste Haagse monumenten terwijl jouw pizza vers bereid wordt! Proef de verse ingrediënten en de Italiaanse liefde! Perfect voor een bedrijfsuitje of afsluiter van een onvergetelijke dag met vrienden of familie!

Waar kun jij je op verheugen tijdens dit uitje?

Wij zorgen graag voor jouw perfecte vaart! Op de uitgekozen dag en tijd ligt de boot voor jou klaar, zodat je meteen aan boord kunt. Van te voren kies je jouw favoriete pizza. Deze wordt terwijl jij geniet van de Haagse uitzichten vers voor jou bereid! Wanneer jouw pizza klaar is wordt deze vers aan boord bezorgd, zodat jij kunt genieten van een lekker en warm pizzamaaltje.

Op- en afstappen

Specifieke wensen wat betreft de opstapplaats? Geen probleem, wij zorgen ervoor dat jij wordt opgepikt en afgezet waar je wil. In Den Haag zijn er diverse opstapplaatsen waar de boten jou kunnen ophalen en afzetten. Vaak kan dit gratis, maar een afwijkende op- of afstapplaats kan soms extra kosten met zich meebrengen. Wij weten per boot precies de mogelijkheden wat betreft op- en afstappen. Zo kunnen wij je adviseren hoe jij de kosten voor jouw pizza vaart zo laag mogelijk houdt.

Faciliteiten aan boord

De faciliteiten aan boord zijn afhankelijk van welke boot je kiest. Wij kennen het Haagse botenaanbod als onze broekzak en adviseren jou graag! Wil je met open dak varen in de zomer? Of heb je graag een dichte boot of overkapping? Ook daarin heb jij de keuze. Daarnaast beschikken sommige schepen over een muziekinstallatie waar je ook jouw telefoon of tablet op kunt aansluiten voor het afspelen van eigen muziek.

Sidebar

Informatie Like!

  • Prijs en details
  • vanaf 15 personen
  • 02:00 uur
  • vanaf 49,50 p.p. excl. btw
  • Privé boothuur
  • Schipper
  • Pizza naar keuze

Beoordeling van onze klanten

Bekijk Tapasboot
vanaf €42,50 p.p. excl BTW

Tapasboot

Dompel u onder in Spaanse sferen op het water
Bekijk Tapasboot
Bekijk Lunchboot
vanaf €39,50 p.p. excl BTW

Lunchboot

Geniet van een heerlijke lunch op de lunchboot in Den Haag
Bekijk Lunchboot
Bekijk Borrelboot
vanaf €29,50 p.p. excl BTW

Borrelboot

Varen en borrelen tegelijk: ideaal! Geniet van op de Borrelboot in Den Haag van een heerlijke borrel.
Bekijk Borrelboot