Search
Generic filters
Exact matches only
Filter by Custom Post Type
8.8/10 (438 reviews)
  • Nederlands
  • English

Den Haag expert sinds 1996
Eerlijk en persoonlijk advies

De beste prijs/kwaliteit
op maat georganiseerd voor jouw groep

Snel en goed geregeld
1 contactpersoon, 1 draaiboek, 1 factuur

Uitje is succesvol opgeslagen in je favorieten!

Walking & Floating lunch

Walking & Floating lunch
Walking & Floating lunch
Walking & Floating lunch
Walking & Floating lunch
Walking & Floating lunch
Walking & Floating lunch

Waarom is de Walking & Floating lunch zo goed?

Op zoek naar een heerlijk verwen uitje met het hele team? Dan is de Walking & Floating Lunch ideaal. Je ziet de mooiste monumenten, straatjes en grachten van de Hofstad te voet en per boot. Tijdens jouw wandel- en vaartocht voorziet onze enthousiaste gids je van kleurrijke verhalen en anekdotes over de stad. Ook onze chefkoks staan al te popelen, want tussen het wandelen en varen door geniet je van een heerlijke drie-gangen lunch. Welke drie restaurants kies je uit? Wij adviseren je met liefde. Liever eerst de vaartocht en daarna de wandeling? Ook dat kan!

Waar kan je je op verheugen tijdens dit uitje?

Onze stadgids en kapitein staan klaar om je te begeleiden van restaurant naar restaurant voor een fijne lunch. We starten met een heerlijk voorgerecht, waarna de gids je ophaalt voor een bijzondere wandeling langs de verborgen schatten van Den Haag. Wandel door het prachtige centrum, via Spui en het Plein. De wandeling eindigt bij het volgende restaurant waar de keukenbrigade een verrassend hoofdgerecht heeft bereid. Ga lekker zitten, laat je verwennen en geniet van al het lekkers op het bord. Wanneer je uitgesmuld bent, ligt de boot al klaar aan de kade. Beleef tijdens de vaartocht de stad in zijn meest magische vorm. Vaar ontspannen door de bruisende stad en geniet! In het laatste restaurant is de tafel ondertussen al opgedekt voor de laatste gang. Tijd om nog één keer nieuwe tafelpartners te kiezen, te smullen en heerlijk uit te buiken.

Voorbeeldprogramma

Onderstaande tijden zijn ter indicatie en kun je naar wens invullen.  Ter aanvulling van jouw diner een borrelboot? Het kan allemaal! Wij organiseren jouw uitje altijd op maat.

Tijd Activiteit
11.00-12.00 uur Starter op eerste locatie
12.00-14.00 uur Hoofdgerecht op tweede locatie
14.00-15.30 uur Dessert op laatste locatie
vanaf 44,50 p.p. excl. btw

Sidebar

Walking & Floating lunch

  • Vanaf 15 personen
  • 04:30 uur
  • Vanaf 44,50 p.p. excl. btw
  • 8.0/10

Inclusief

  • Privé boothuur
  • Schipper
  • Een leuke stadsgids
  • 3-gangen lunch naar keuze

Beoordeling van onze klanten

Het Walking en Floating Dinner in den Haag was super. behalve dat het weer mee zat, was ook het voorgerecht Lees verderbij 't Gouden Hooft heerlijk, goed verzorgd en vriendelijk opgediend, de aansluitende vaartocht was mooi en vermakelijk en het diner daarna bij De Basiliek heerlijk en ook nu weer vlot en gezellig op tafel gezet. Hierna nog een wandelingetje door De Haag naar Pavlov om daar van het nagerecht te genieten. Ook nu weer snel op tafel vergezeld van prettige gastheren. De menu's boden voor elk wat wils. Kortom een zeer goed verzorgde avond die perfect geregeld was. Een aanrader voor een ieder die lekker wilt eten en toch ook nog iets wilt doen om het spijs verteren te helpen.
Deze review kreeg als cijfer een 4
- Bernadette Essers-Jacobs

Gemeente Den Haag

Het is een heel leuk uitje. We hebben met zijn allen veel plezier gehad. het is een perfecte gelegenheid om Lees verdercollega's beter te leren kennen. Het is heel relaxed en door de vele restaurants en wisselingen in de tafels volop tijd om met iedereen te kunnen bijkletsen. Bootreis is leuk, een heel ander gezicht naar de stad vanuit het water.
Deze review kreeg als cijfer een 4
- Karin Demeijer | Gemeente Den Haag

Walking & floating lunch

Het Walking en Floating Dinner in den Haag was super. Een zeer goed verzorgde avond die perfect geregeld was. Een Lees verderaanrader voor een ieder die lekker wilt eten en toch ook nog iets wilt doen om het spijsverteren te helpen.
Deze review kreeg als cijfer een 4
- Bernadette Essers-Jacobs | Walking & floating lunch
Plaats een review
Solextour

Solextour

Op de Solex door de Hofstad!
vanaf €54,50 p.p.
Bekijk Solextour
Walking Lunch

Walking Lunch

vanaf €44,50 p.p.
Bekijk Walking Lunch
Rondleiding Binnenhof en Tweede kamer

Rondleiding Binnenhof en Tweede kamer

Even zwaaien naar de minister president
vanaf €14,50 p.p.
Bekijk Rondleiding Binnenhof en Tweede kamer