Den Haag expert sinds 1996
Eerlijk en persoonlijk advies

Geprezen voor prijs/kwaliteit
door honderden zakelijke klanten

Snel en goed geregeld
1 contactpersoon, 1 draaiboek, 1 factuur

Uitje is succesvol opgeslagen in je favorieten!

Walking Dinner

Wandelen, de stad verkennen en lekker eten tijdens de walking dinner in Den Haag
Walking Dinner
Walking Dinner
Walking Dinner
Walking Dinner
Walking Dinner
Walking Dinner
Walking Dinner
Walking Dinner
Walking Dinner

Waarom is het Walking Dinner in Den Haag zo goed?

Culinair wandelen in Den Haag is een avontuur. De stad is deftig maar rauw, mooi maar niet saai. Tijdens deze unieke rondleiding wandel je samen met onze stadsgids langs de mooiste plekjes van de stad. Het Binnenhof, Lange Voorhout, het werkpaleis van de koning: niets ontgaat je tijdens deze wandeling. De gids brengt je naar de lekkerste restaurants op de route voor een voorafje, hoofdgerecht en dessert. Culinair wandelen betekent vrijheid: we zitten niet vast op één plek, de stad is van ons. Je territorium uitbreiden? We kunnen ook richting Scheveningen; lekker uitwaaien en genieten!

Waar kun je je op verheugen tijdens dit uitje?

Op de afgesproken locatie verwelkomt de gids je in hartje Den Haag. Deze Hofstad kenner wandelt jouw groep via de mooiste pleinen en straten naar het eerste restaurant. Hier geniet je van de eerste gang en kan je alvast de eerste indrukken verwerken. Na de eerste ronde smullen haalt de gids je weer op. Tijd voor wandeling nummer twee. Geniet van het Binnenhof, zwaai naar de premier in het torentje en verwonder je over de lange lanen en grote vijvers. Voor je het weet zit je in restaurant nummer twee voor het hoofdgerecht. Hier kan je uitgebreid bijkletsen en genieten van de creaties van de chef. Na deze heerlijke maal begin je aan de laatste wandeling. Bewonder het avondrood achter de Haagse skyline en het koninklijke karakter van deze prachtstad. De gids zet je tot slot af bij het laatste restaurant: lekker nagenieten tijdens een goddelijk dessert!

Voorbeeldprogramma

Onderstaande tijden zijn ter indicatie en kun je naar wens invullen. Liever eerst borrelen en daarna dineren? Een Floating Dinner in plaats van een Walking Dinner? Of zelfs varen en lopen bij het eten? Het kan allemaal! Wij organiseren jouw uitje altijd op maat.

Tijd Activiteit
17.00-18.00 uur Voorgerecht op eerste locatie
18.00-18.30 uur Stadswandeling door Den Haag
18:30-20:00 uur Hoofdgerecht op tweede locatie
20.00-20.30 uur Stadswandeling door Den Haag
20.30-21.30 uur Nagerecht op derde locatie

Sidebar

Informatie Like!

  • Prijs en details
  • vanaf 15 personen
  • 04:30 uur
  • vanaf 59,50 p.p. excl. btw
  • Rondleiding door een professionele gids, mogelijk in verschillende talen
  • Voor-, hoofd- en nagerecht in drie verschillende restaurants

Beoordeling van onze klanten

Donderdag 12 December hadden we een teamuitje. PuurEvents had voor ons een Walking lunch georganiseerd. Ondanks dat het heel koud was, ... Lees verderhebben we het heel erg naar ons zin gehad. Lekker gegeten en veel gelachen. Ook onze gids Gerrit Jan deed ook heel leuk met ons mee. Heel erg bedankt PuurEvents met name Jenny.
Deze review kreeg als cijfer een 5
- Gilda Pergolese

JAN Accountants & Belastingadviseurs B.V.

Het was een zeer geslaagde avond. Alle collega’s hebben het naar hun zin gehad! Dankjewel voor het organiseren. Groetjes, ... Lees verderMonique
Deze review kreeg als cijfer een 4.5
- Monique | JAN Accountants & Belastingadviseurs B.V.

PPG

Het was een succes gisteren! De gidsen waren erg leuk en enthousiast en speelden goed op de groep in (veel ... Lees verderverschillende nationaliteiten; veel “patriotisme”; veel gelachen). Ook heeft iedereen de benodigde lichaamsbeweging gehad! Het eten was ook erg goed! Uiteindelijk is een geen gebruik gemaakt van bordje #45 (liever een bordje te veel dan te weinig!).
Deze review kreeg als cijfer een 4.5
- Libby | PPG

Het was een geslaagde middag en we hebben genoten! We hadden het weer ook wel mee natuurlijk.. Klein minpuntje was ... Lees verderwel dat er in het boekje van de speurtocht stond dat we bij Barera (was het geloof ik) een kopje koffie konden krijgen maar daar wisten ze van niets… Nu kan het zijn dat dit verkeerd in het boekje zat…. Maar dit zorgde wel voor de nodige verwarring zowel bij het cafeetje als bij ons.
Deze review kreeg als cijfer een 3.5
- Anneke

We hebben een hele gezellige avond gehad. De eerste wandeling helaas in de regen, maar de gids heeft ons er ... Lees verdermet veel plezier en enthousiasme doorheen gepraat. Top! En het eten was prima.
Deze review kreeg als cijfer een 4
- Sari

Meyra Retail & Services B.V.

Ik wil je laten weten dat we een erg leuke avond hebben gehad zaterdag. Bedankt voor het organiseren!
Deze review kreeg als cijfer een 4.5
Meyra Retail & Services B.V.

Personal Care Concepts

Het was een topfeest!
Deze review kreeg als cijfer een 4.5
Personal Care Concepts

Janssen Biologics B.V.

Bedankt voor het maken van een onvergetelijke avond; we troffen een leuke gids, mooie lokaties en overheerlijk eten!
Deze review kreeg als cijfer een 4.5
- Irma van Diepen | Janssen Biologics B.V.

Walking dinner

Wij vonden het een erg leuke ervaring en een zeer geslaagd concept .Het wandelen tussendoor met de gids is niet ... Lees verderalleen leuk en informatief, het zorgt er ook voor dat je bij alle gangen de tafelschikking anders kan indelen. Zo spreek je veel verschillende mensen op één avond. Wat ons betreft een zeer leuke en geslaagde avond!
Deze review kreeg als cijfer een 5
- Thom Voskamp | Rijk Zwaan | Walking dinner

We hebben een erg leuke avond gehad. Het eten was goed (alleen het toetje viel wat tegen). De rondleiding was ... Lees verdererg goed, de gids erg enthousiast en met de nodige dosis humor. Zeker de moeite waard als personeelsuitje!
Deze review kreeg als cijfer een 4
- Tineke Koopman

Het walking dinner was helemaal afgestemd op de locatie waar wij ons bevonden. We startten vanaf het hotel en werden ... Lees verderook weer keurig thuis gebracht naar het hotel door onze gids. Zo ontweken we de parkeerissues in Den Haag. De keuze van de restaurants was prima en er werd keurig op tijd uitgeserveerd. Onze gids wist veel te vertellen over de architectuur van de gebouwen en bracht ons op een enthousiaste wijze de geschiedenis bij over Den Haag. Leuke weetjes. De combinatie van ''doen'' en ''lekker eten'' is echt een aanrader. De organisatie via Puur Uitjes was prima geregeld.
Deze review kreeg als cijfer een 4
- Patricia van der Steen
Bekijk Walking & Floating Dinner
vanaf €64,50 p.p. excl BTW

Walking & Floating Dinner

Wandelen, varen en dineren in één arrangement tijdens de Walking & Floating Dinner in Den Haag
Bekijk Walking & Floating Dinner
Bekijk Dagprogramma | Heerlijk Haags
vanaf €74,50 p.p. excl BTW

Dagprogramma | Heerlijk Haags

Beleef alle hoogtepunten van de Hofstad
Bekijk Dagprogramma | Heerlijk Haags
Bekijk Floating Dinner
vanaf €69,50 p.p. excl BTW

Floating Dinner

Varen van restaurant naar restaurant tijdens een Floating Dinner in De Haag
Bekijk Floating Dinner