Den Haag expert sinds 1996
Eerlijk en persoonlijk advies

Geprezen voor prijs/kwaliteit
door honderden zakelijke klanten

Snel en goed geregeld
1 contactpersoon, 1 draaiboek, 1 factuur

Uitje is succesvol opgeslagen in je favorieten!

Walking & Floating Dinner

Wandelen, varen en dineren in één arrangement tijdens de Walking & Floating Dinner in Den Haag
Walking & Floating Dinner
Walking & Floating Dinner
Walking & Floating Dinner
Walking & Floating Dinner
Walking & Floating Dinner

Waarom is een Walking & Floating Dinner in Den Haag zo goed?

Op zoek naar een heerlijk verwen uitje met het hele team? Dan is het Walking & Floating Dinner ideaal. Je ziet de mooiste monumenten, straatjes en grachten van de Hofstad te voet en per boot. Tijdens jouw wandel- en vaartocht voorziet onze enthousiaste gids je van kleurrijke verhalen en anekdotes over de stad. Ook onze chefkoks staan al te popelen, want tussen het wandelen en varen door geniet je van een heerlijke drie-gangen diner. Welke drie restaurants kies je uit? Wij adviseren je met liefde. Liever eerst de vaartocht en daarna de wandeling? Ook dat kan!

Waar kun je je op verheugen tijdens dit uitje?

Onze stadgids en kapitein staan klaar om je te begeleiden van restaurant naar restaurant voor een fijn diner. We starten met een heerlijk voorgerecht, waarna de gids je ophaalt voor een bijzondere wandeling langs de verborgen schatten van Den Haag. Wandel door het prachtige centrum, via Spui en het Plein. De wandeling eindigt bij het volgende restaurant waar de keukenbrigade een verrassend hoofdgerecht heeft bereid. Ga lekker zitten, laat je verwennen en geniet van al het lekkers op het bord. Wanneer je uitgesmuld bent, ligt de boot al klaar aan de kade. Beleef tijdens de vaartocht de stad in zijn meest magische vorm. Vaar ontspannen door de bruisende stad en geniet! In het laatste restaurant is de tafel ondertussen al opgedekt voor de laatste gang. Tijd om nog één keer nieuwe tafelpartners te kiezen, te smullen en heerlijk uit te buiken.

Voorbeeldprogramma

Onderstaande tijden zijn ter indicatie en kun je naar wens invullen.  Ter aanvulling van jouw diner een borrelboot? Het kan allemaal! Wij organiseren jouw uitje altijd op maat.

Tijd Activiteit
17.00-18.00 uur Voorgerecht op eerste locatie
18.00-19.00 uur stadswandeling met gids
19.00-20.00 uur Hoofdgerecht op tweede locatie
20.15-21.00 uur Privé rondvaart
21.15-22.00 uur Dessert op laatste locatie

Sidebar

Informatie Like!

  • Prijs en details
  • vanaf 15 personen
  • 04:30 uur
  • vanaf 64,50 p.p. excl. btw
  • 3-gangen diner in drie verschillende restaurants
  • Privé boothuur
  • Schipper
  • Stadswandeling door een professionele gids

Beoordeling van onze klanten

Cunera

Wij hebben voor een jubilaris een walking & floating dinner georganiseerd. Samen hebben wij genoten van een heerlijke avond met ... Lees verderlekker eten. Deze avond was perfect geregeld door Puur.
Deze review kreeg als cijfer een 4,5
- Johan Toonen | Cunera

Facility Service B.V.

Het weer was top, Hans was super, de Ondeugd had op 22 personen gerekend (en door ziekte en een privezaak bleek ... Lees verderdat ook het aantal dat we hadden) en schoot even in de stress omdat er één voorgerecht niet klopte, Hetty (de verteller) en Henk de kapitein van de boot waren geweldig, bij Hemels was het eten ook heerlijk, en het nagerecht was ook uitstekend. Omdat vrijwel iedereen van onze organisatie vanuit verschillende delen van het land komt waren we allemaal met de auto en hadden we wellicht beter een nagerecht in de binnenstad kunnen eten, dan had Hans nog meer geweldige verhalen kunnen vertellen. Nu had iedereen zijn auto in de parkeergarages in de stad geparkeerd en zijn we eigenlijk voor het nagerecht naar het restaurant buiten de stad gewandeld (en daarna weer terug :-) Maar ik krijg alleen maar positieve en leuke berichten: iedereen heeft echt een superavond gehad!
Deze review kreeg als cijfer een 4.5
- Chris | Facility Service B.V.

Het uitje was zeer geslaagd, vooral de rondvaart in het donker was een groot succes. Hartelijk bedankt voor de organisatie!
Deze review kreeg als cijfer een 3.5

Signwise

Wat een gezellige avond hebben wij gehad, alles was perfect georganiseerd. Wij hadden een mooie rondvaart ondersteund door de verhalen ... Lees verdervan een fijne gids, ook de stadswandeling tussen de heerlijke gerechten door is echt een aanrader!
Deze review kreeg als cijfer een 5
- Nicola Brugge | Signwise
Bekijk Dagprogramma | Heerlijk Haags
vanaf €74,50 p.p. excl BTW

Dagprogramma | Heerlijk Haags

Beleef alle hoogtepunten van de Hofstad
Bekijk Dagprogramma | Heerlijk Haags
Bekijk Walking Dinner
vanaf €59,50 p.p. excl BTW

Walking Dinner

Wandelen, de stad verkennen en lekker eten tijdens de walking dinner in Den Haag
Bekijk Walking Dinner
Bekijk Floating Dinner
vanaf €69,50 p.p. excl BTW

Floating Dinner

Varen van restaurant naar restaurant tijdens een Floating Dinner in De Haag
Bekijk Floating Dinner