Den Haag expert sinds 1996
Eerlijk en persoonlijk advies

Geprezen voor prijs/kwaliteit
door honderden zakelijke klanten

Snel en goed geregeld
1 contactpersoon, 1 draaiboek, 1 factuur

Uitje is succesvol opgeslagen in je favorieten!

Instagram Workshop

Maak de Hofstad nog mooier met Instagram
Instagram Workshop
Instagram Workshop
Instagram Workshop
Instagram Workshop
Instagram Workshop
Instagram Workshop
Instagram Workshop
Instagram Workshop
Instagram Workshop
Instagram Workshop
Instagram Workshop
Instagram Workshop
Instagram Workshop

Waarom is de Instagram workshop zo goed?

Instagram is een van de populairste social media platforms van dit moment. Hier deel je jouw mooiste foto’s en leukste stories met de rest van de wereld. Maar hoe zorg je ervoor dat jouw content origineel en creatief is? Dat leer je tijdens deze workshop van een professionele fotograaf en Instagram fanaat. Uiteraard blijf je niet binnen naar een scherm kijken. Welnee, we nemen je mee naar buiten om daar de foto’s te maken. Zo ontdek je de straten, pleinen en bezienswaardigheden van de Hofstad op een unieke manier en breng je het geleerde direct in de praktijk!

Waar kan je je op verheugen tijdens dit uitje?

Waar wil je fotograferen? Onze Instagram workshop is overal te boeken: van binnenstad tot buitenwijk, van de natuurgebieden in Wassenaar tot het strand van Scheveningen. Laat ons je wensen weten, wij zorgen dat alles geregeld is. Onze expert verwelkomt je op een leuke locatie voor een korte presentatie vooraf. Hoe werkt Instagram? Hoe bewerk je foto’s en video’s? Welke filters zijn er en wanneer zet je ze in? Hoe schiet je het juiste plaatje? Na het beantwoorden van deze vragen laten we jullie los. Ontdek je omgeving met de telefoon in de hand en kijk met een hernieuwde blik. Wedden dat je de mooiste details ontdekt? Afsluitend bespreekt de expert samen met jullie de foto’s. Een groot scherm en duidelijke tips helpen je bij het bekijken van het fotoresultaat. Zo worden jullie samen beter!

Liever de online variant van dit bedrijfsuitje?

Zijn jij en je bedrijf niet in staat om fysiek samen te komen? Maar hebben jullie toch de behoefte om samen een leuke activiteit, workshop of quiz te volgen?  Dan hebben wij bij Puur* Den Haag de perfecte oplossing voor jou! Online samenkomen is namelijk nog nooit zo makkelijk geweest als vandaag de dag en Puur* Den Haag heeft ervoor gezorgd dat zelfs de leukste activiteiten nu online te volgen zijn. Zo kunnen jij en je collega’s altijd en overal werken aan dat extra stukje teambuilding tijdens één van onze leuke online-activiteiten. Bekijk nu de online variant van dit uitje om alsnog samen te kunnen komen!

Is een online bedrijfsuitje net wat jij en je collega’s nodig hebben? Neem contact met ons op en laat je inspireren door de Puur* Den Haag experts! Wij nemen je mee door alle mogelijkheden voor het organiseren van jouw onvergetelijke online bedrijfsuitje dat raakt en verbindt!

Sidebar

Informatie Like!

  • Prijs en details
  • vanaf 15 personen
  • 04:00 uur
  • vanaf 19,50 p.p. excl. btw
  • Ontvangst op een gezellige locatie in Den Haag
  • Professionele begeleiding
  • Samen de gemaakte foto's bekijken op groot scherm

Beoordeling van onze klanten

Nestlé

Bedankt voor de foto’s. Iedereen vond het personeelsuitje erg leuk, bedankt voor de goede organisatie.
Deze review kreeg als cijfer een 4
- Marjolein | Nestlé

Rijk Zwaan

Fotoworkshop was een succes, Anna-Maria is een heel fijn mens - lekker los/grappig en goede tips. Ze deed het ... Lees verderecht heel leuk, dat vond iedereen.
Deze review kreeg als cijfer een 4.5
Rijk Zwaan

Ministerie van Veiligheid en Justitie

Ik heb gehoord van de deelnemers dat het erg leuk was, dank!
Deze review kreeg als cijfer een 4
- Nienke | Ministerie van Veiligheid en Justitie

Het was echt heel leuk. Enthousiaste trainer, locatie was prima, hoe verder naar de middag wel wat rumoeriger. Door zijn ... Lees verderflexibiliteit hebben we er uit enthousiasme nog 45 minuten aan vast kunnen plakken. De hele workshop absoluut naar tevredenheid.
Deze review kreeg als cijfer een 4.5
- Brechtje

Politie Wassenaar

Eigenlijk is de Instagram Workshop in één woord samen te vatten: geweldig! Vanuit de medewerkers krijgen wij alleen maar positieve ... Lees verderreacties. Ook van diegenen die wel eens kritisch zijn op dergelijke activiteiten. Sommigen kwamen helemaal tot bloei tijdens hun jacht op de mooiste foto''s! Anna-Maria en Gita hebben daar volledig aan bijgedragen: top hoe zij de workshop hebben verzorgd. Tot slot werkte het prachtige weer ook mee natuurlijk. Ook goed om te horen dat Anna-Maria en Gita hun complimenten uitspraken over de setting en de aanwezigen.
Deze review kreeg als cijfer een 5
- Bert van Tongeren | Politie Wassenaar
Bekijk Bob Ross Workshop
vanaf €32,50 p.p. excl BTW

Bob Ross Workshop

Iedereen kan het! Gezelligheid, creëren en naar huis met een prachtig landschapsschilderij. Dit allemaal tijdens de Bob Ross Workshop in Den Haag
Bekijk Bob Ross Workshop
Bekijk Graffiti Workshop
vanaf €29,50 p.p. excl BTW

Graffiti Workshop

Leef je uit met de spuitbus tijdens de graffiti workshop in Den Haag!
Bekijk Graffiti Workshop
Bekijk Workshop Action Painting
vanaf €29,50 p.p. excl BTW

Workshop Action Painting

Spatten, gooien, smijtâh, spuiten: alles kan en mag tijdens deze te gekke workshop action painting in Den Haag
Bekijk Workshop Action Painting