Den Haag expert sinds 1996
Eerlijk en persoonlijk advies

Geprezen voor prijs/kwaliteit
door honderden zakelijke klanten

Snel en goed geregeld
1 contactpersoon, 1 draaiboek, 1 factuur

Uitje is succesvol opgeslagen in je favorieten!

Speeddaten met collega’s

Verhoog de gunfactor in het team
Speeddaten met collega's
Speeddaten met collega's
Speeddaten met collega's
Speeddaten met collega's
Speeddaten met collega's
Speeddaten met collega's
Speeddaten met collega's

Waarom is speeddaten met collega’s zo goed?

Je ziet ze bijna elke dag. In sommige periodes zelfs meer dan je vrienden, familie of geliefde. Maar hoe goed ken je je collega’s nu echt? Ontdek het tijdens deze originele speeddate sessie. Want hoe beter je elkaar kent, hoe beter de samenwerking! Bij ons geen tafeltjes met standaard vragenkaartjes, maar interactieve spelletjes en opdrachten. Van elkaars talenten ontdekken tot spoedcursus complimenteren: alles om nader tot elkaar te komen. Loop rond met een drankje in de hand en leer elkaar echt kennen. Ineens blijkt die onbekende van de receptie dezelfde hobby te hebben, kom je erachter dat jouw kantoorgenoot een uniek talent bezit en denkt je leidinggevende eigenlijk exact hetzelfde als jij. Na deze sessie verloopt het werk een stuk makkelijker en heb je meer plezier op kantoor!

Waar kun je je op verheugen tijdens dit uitje?

De speeddate sessie is voor verschillende doeleinden in te zetten. Denk bijvoorbeeld aan het leren kennen van andere afdelingen, kennismaking na een fusie of simpelweg het beter leren kennen van je team. Laat ons weten wat de gelegenheid is, wij zorgen graag voor een passende invulling! Waar ga jij speeddaten? Op de werkplek, een mooie locatie in Den Haag of heb je een ander goed idee? Alles kan! De sessie wordt begeleid door een professionele trainer, die met out of the box spelletjes zorgt dat jij voortaan weet wat er schuil gaat achter die persoon met wie je zo nu en dan een praatje maakt bij de koffieautomaat. Ontdek elkaars toekomstdromen, geheime talenten, onverwachtse hobby’s, hilarische weetjes en meer. Na deze sessie verloopt het werk een stuk makkelijker en heb je meer plezier op kantoor!

Liever de online variant van dit bedrijfsuitje?

Zijn jij en je bedrijf niet in staat om fysiek samen te komen? Maar hebben jullie toch de behoefte om samen een leuke activiteit, workshop of quiz te volgen?  Dan hebben wij bij Puur* Den Haag de perfecte oplossing voor jou! Online samenkomen is namelijk nog nooit zo makkelijk geweest als vandaag de dag en Puur* Den Haag heeft ervoor gezorgd dat zelfs de leukste activiteiten nu online te volgen zijn. Zo kunnen jij en je collega’s altijd en overal werken aan dat extra stukje teambuilding tijdens één van onze leuke online-activiteiten. Bekijk nu de online variant van dit uitje om alsnog samen te kunnen komen!

Is een online bedrijfsuitje net wat jij en je collega’s nodig hebben? Neem contact met ons op en laat je inspireren door de Puur* Den Haag experts! Wij nemen je mee door alle mogelijkheden voor het organiseren van jouw onvergetelijke online bedrijfsuitje dat raakt en verbindt!

Sidebar

Informatie Like!

  • Prijs en details
  • vanaf 15 personen
  • 02:00 uur
  • vanaf 24,50 p.p. excl. btw
  • Begeleiding van een professionele teamtrainer
  • Workshop materialen

Beoordeling van onze klanten

Wij hadden wederom een zeer geslaagd event dankzij iedereen van Puur! Vanaf het eerste moment van meedenken tot en met ... Lees verderhet event zelf, was alles tot in de puntjes geregeld. Het speeddaten en de begeleiding van Chantal zorgde ervoor dat letterlijk iedereen in beweging kwam. Bij een volgend event zullen we zeker weer Puur benaderen. Vriendelijk, vrolijk en professioneel!
Deze review kreeg als cijfer een 4
- Wilma Vergunst

MCHaaglanden

Super leuke avond, mede door de begeleiding van Chantal! Collega's op een andere manier leren kennen wat zeker kan bijdragen ... Lees verderaan een nog betere samenwerking. Goed voor het team, dus voor de organisatie
Deze review kreeg als cijfer een 5
- Talitha Sibma | MCHaaglanden

Wij hadden met een groep van 18 mensen een combinatie van Speeddaten en trustgames. Heerlijk aan het strand van Scheveningen. De ... Lees verdervragen waren speels en leuk om van elkaar te weten te komen. Als groep hebben wij elkaar beter leren kennen. Zeker een aanrader!
Deze review kreeg als cijfer een 4
- Tessa Sijstermans
Bekijk Workshop Positiviteit!
vanaf €27,50 p.p. excl BTW

Workshop Positiviteit!

Geef jouw team een positieve boost!
Bekijk Workshop Positiviteit!
Bekijk Teamtraining Effectief Communiceren
vanaf €27,00 p.p. excl BTW

Teamtraining Effectief Communiceren

Verbeter de communicatie in uw team
Bekijk Teamtraining Effectief Communiceren
Bekijk Workshop Creativiteit
vanaf €27,50 p.p. excl BTW

Workshop Creativiteit

Ontdek de creatieve krachten in jouw team
Bekijk Workshop Creativiteit