Search
Generic filters
Exact matches only
Filter by Custom Post Type
8.8/10 (438 reviews)
  • Nederlands
  • English

Den Haag expert sinds 1996
Eerlijk en persoonlijk advies

De beste prijs/kwaliteit
op maat georganiseerd voor jouw groep

Snel en goed geregeld
1 contactpersoon, 1 draaiboek, 1 factuur

Uitje is succesvol opgeslagen in je favorieten!

Speeddaten met collega’s

Speeddaten met collega's
Speeddaten met collega's
Speeddaten met collega's
Speeddaten met collega's
Speeddaten met collega's
Speeddaten met collega's
Speeddaten met collega's

Waarom is Speeddaten met Collega’s zo goed?

Je ziet ze bijna elke dag. In sommige periodes zelfs meer dan je vrienden, familie of geliefde. Maar hoe goed ken je je collega’s nu echt? Ontdek het tijdens deze originele speeddate sessie. Want hoe beter je elkaar kent, hoe beter de samenwerking! Bij ons geen tafeltjes met standaard vragenkaartjes, maar interactieve spelletjes en opdrachten. Van elkaars talenten ontdekken tot spoedcursus complimenteren: alles om nader tot elkaar te komen. Loop rond met een drankje in de hand en leer elkaar echt kennen. Ineens blijkt die onbekende van de receptie dezelfde hobby te hebben, kom je erachter dat jouw kantoorgenoot een uniek talent bezit en denkt je leidinggevende eigenlijk exact hetzelfde als jij. Na deze sessie verloopt het werk een stuk makkelijker en heb je meer plezier op kantoor!

Waar kan je je op verheugen tijdens dit uitje?

De speeddate sessie is voor verschillende doeleinden in te zetten. Denk bijvoorbeeld aan het leren kennen van andere afdelingen, kennismaking na een fusie of simpelweg het beter leren kennen van je team. Laat ons weten wat de gelegenheid is, wij zorgen graag voor een passende invulling! Waar ga jij speeddaten? Op de werkplek, een mooie locatie in Den Haag of heb je een ander goed idee? Alles kan! De sessie wordt begeleid door een professionele trainer, die met out of the box spelletjes zorgt dat jij voortaan weet wat er schuilt gaat achter die persoon met wie je zo nu en dan een praatje maakt bij de koffieautomaat. Ontdek elkaars toekomstdromen, geheime talenten, onverwachtse hobby’s, hilarische weetjes en meer. Na deze sessie verloopt het werk een stuk makkelijker en heb je meer plezier op kantoor!

vanaf 24,50 p.p. excl. btw

Sidebar

Speeddaten met collega’s

  • Vanaf 10 personen
  • 02:00 uur
  • Vanaf 24,50 p.p. excl. btw
  • 8.7/10

Inclusief

  • Begeleiding van een professionele teamtrainer
  • Alle benodigde materialen

Beoordeling van onze klanten

Wij hadden wederom een zeer geslaagd event dankzij iedereen van Puur! Vanaf het eerste moment van meedenken tot en met Lees verderhet event zelf, was alles tot in de puntjes geregeld. Het speeddaten en de begeleiding van Chantal zorgde ervoor dat letterlijk iedereen in beweging kwam. Bij een volgend event zullen we zeker weer Puur benaderen. Vriendelijk, vrolijk en professioneel!
Deze review kreeg als cijfer een 4
- Wilma Vergunst

MCHaaglanden

Super leuke avond, mede door de begeleiding van Chantal! Collega's op een andere manier leren kennen wat zeker kan bijdragen Lees verderaan een nog betere samenwerking. Goed voor het team, dus voor de organisatie
Deze review kreeg als cijfer een 5
- Talitha Sibma | MCHaaglanden

Wij hadden met een groep van 18 mensen een combinatie van Speeddaten en trustgames. Heerlijk aan het strand van Scheveningen. De Lees verdervragen waren speels en leuk om van elkaar te weten te komen. Als groep hebben wij elkaar beter leren kennen. Zeker een aanrader!
Deze review kreeg als cijfer een 4
- Tessa Sijstermans
Plaats een review
Speeddaten met collega's

Speeddaten met collega's

Verhoog de gunfactor in het team
vanaf €24,50 p.p.
Bekijk Speeddaten met collega's