Den Haag expert sinds 1996
Eerlijk en persoonlijk advies

Geprezen voor prijs/kwaliteit
door honderden zakelijke klanten

Snel en goed geregeld
1 contactpersoon, 1 draaiboek, 1 factuur

Uitje is succesvol opgeslagen in je favorieten!

Kaasproeverij

Proef de lekkerste Hollandse kazen in een authentiek proeflokaal
Kaasproeverij
Kaasproeverij
Kaasproeverij
Kaasproeverij
Kaasproeverij
Kaasproeverij
Kaasproeverij

Waarom is de kaasproeverij zo goed?

Trakteer je smaakpapillen eens op deze geweldige kaasproeverij. Onder leiding van een enthousiaste kaaskenners maak je kennis met uiteenlopende soorten en smaken, terwijl je alles leert over de verschillende kenmerken en herkomsten. Wij kennen in iedere stad de leukste proeflokalen en passen een proeverij moeiteloos in jullie andere activiteiten. Vraag ons naar de mogelijkheden, wij organiseren graag jullie proeverij op maat.

Waar kun je je op verheugen tijdens dit uitje?

De kaasexpert heet je van harte welkom in zijn proeflokaal. Alle zes de kazen liggen al mooi klaar op de bordjes, dus je gaat direct proeven. Het proeven gaat geblinddoekt, zo kun je de smaken het beste onderscheiden. Tijdens het proeven vertelt de deskundige je interessante feitjes over de kaasjes, de totstandkoming en lekkere combinaties. Wat is affinage? Wat zeggen korst, structuur en kleur van de kaas over de smaak? Wat is de beste temperatuur om kaas te serveren? Hoe smaakt een kaas gemaakt van alpagemelk? Binnen de kortste keren ben jij zelf de kenner!

Liever de online variant van dit bedrijfsuitje?

Zijn jij en je bedrijf niet in staat om fysiek samen te komen? Maar hebben jullie toch de behoefte om samen een leuke activiteit, workshop of quiz te volgen?  Dan hebben wij bij Puur* Den Haag de perfecte oplossing voor jou! Online samenkomen is namelijk nog nooit zo makkelijk geweest als vandaag de dag en Puur* Den Haag heeft ervoor gezorgd dat zelfs de leukste activiteiten nu online te volgen zijn. Zo kunnen jij en je collega’s altijd en overal werken aan dat extra stukje teambuilding tijdens één van onze leuke online-activiteiten. Bekijk nu de online variant van dit uitje om alsnog samen te kunnen komen!

Is een online bedrijfsuitje net wat jij en je collega’s nodig hebben? Neem contact met ons op en laat je inspireren door de Puur* Den Haag experts! Wij nemen je mee door alle mogelijkheden voor het organiseren van jouw onvergetelijke online bedrijfsuitje dat raakt en verbindt!

Sidebar

Informatie Like!

  • Prijs en details
  • vanaf 15 personen
  • 01:30 uur
  • vanaf 22,50 p.p. excl. btw
  • Sfeervolle proefruimte
  • Professionele begeleiding
  • Materialen
  • Het proeven van diverse soorten kaas

Beoordeling van onze klanten

Bekijk Wijnproeverij
vanaf €27,50 p.p. excl BTW

Wijnproeverij

De lekkerste wijnproeverij van Nederland
Bekijk Wijnproeverij
Bekijk Chocoladeproeverij
vanaf €19,50 p.p. excl BTW

Chocoladeproeverij

Maak kennis met de lekkerste soorten chocolade
Bekijk Chocoladeproeverij
Bekijk Bierproeverij
vanaf €24,00 p.p. excl BTW

Bierproeverij

Nieuwe bieren leren kennen tijdens een Bierproeverij in Den Haag
Bekijk Bierproeverij