Den Haag expert sinds 1996
Eerlijk en persoonlijk advies

Geprezen voor prijs/kwaliteit
door honderden zakelijke klanten

Snel en goed geregeld
1 contactpersoon, 1 draaiboek, 1 factuur

Uitje is succesvol opgeslagen in je favorieten!

Haka workshop

Geef jouw teamspirit een boost met de Haka Workshop in Den Haag
Haka workshop
Haka workshop
Haka workshop
Haka workshop
Haka workshop
Haka workshop

Waarom is de Haka Workshop in Den Haag zo goed?

Ben jij bekend met de tradities van de Nieuw-Zeelandse Maori? Een van die tradities heb je vast wel eens gezien: de ceremoniële Haka. Deze dans wordt vaak aan het begin van een sportwedstrijd of officiële gelegenheid opgevoerd door een team, dat als strijders een gezamenlijke choreografie uitvoert met veel gebrul en krachtige gebaren. Wij gaan het je leren! Waarom? Het geeft kracht en zorgt ervoor dat je je teamgenoten in een ander daglicht ziet. Geen diepgaande gesprekken, reflecties of zweverigheid, maar actie en bewegen. De manier om je team een boost te geven!

Waar kun je je op verheugen tijdens dit uitje?

De Haka Workshop kan op vele binnen- en buitenlocaties in Den Haag plaatsvinden. Kies je favoriet en wij zorgen dat een professionele Haka instructeur jouw team op de afgesproken datum en tijd verwelkomt. De actieve workshop begint met een korte uitleg over de Haka traditie en de Nieuw-Zeelandse Maori. Dan ga je van start! We beginnen met de basisbewegingen, die al snel de choreografie vormen. Voel de oerkracht en eenheid binnen het team en brul het uit! Liever een eigen teamdans maken in plaats van een traditionele Haka? Dat kan! Geef je voorkeuren door, wij zorgen voor een persoonlijke workshop op maat.

Liever de online variant van dit bedrijfsuitje?

Zijn jij en je bedrijf niet in staat om fysiek samen te komen? Maar hebben jullie toch de behoefte om samen een leuke activiteit, workshop of quiz te volgen?  Dan hebben wij bij Puur* Den Haag de perfecte oplossing voor jou! Online samenkomen is namelijk nog nooit zo makkelijk geweest als vandaag de dag en Puur* Den Haag heeft ervoor gezorgd dat zelfs de leukste activiteiten nu online te volgen zijn. Zo kunnen jij en je collega’s altijd en overal werken aan dat extra stukje teambuilding tijdens één van onze leuke online-activiteiten. Bekijk nu de online variant van dit uitje om alsnog samen te kunnen komen!

Is een online bedrijfsuitje net wat jij en je collega’s nodig hebben? Neem contact met ons op en laat je inspireren door de Puur* Den Haag experts! Wij nemen je mee door alle mogelijkheden voor het organiseren van jouw onvergetelijke online bedrijfsuitje dat raakt en verbindt!

Sidebar

Informatie Like!

  • Prijs en details
  • vanaf 15 personen
  • 01:00 uur
  • vanaf 37,50 p.p. excl. btw
  • Professionele begeleiding van een Haka instructeur

Beoordeling van onze klanten

Bekijk Bamboe Workshop
vanaf €19,50 p.p. excl BTW

Bamboe Workshop

Creëer een mooi bouwwerk en een sterk team tijdens de Bamboe Workshop in Den Haag!
Bekijk Bamboe Workshop
Bekijk Scherm Workshop
vanaf €27,50 p.p. excl BTW

Scherm Workshop

Heb jij het hart van een musketier?
Bekijk Scherm Workshop
Bekijk Poker Workshop
vanaf €19,50 p.p. excl BTW

Poker Workshop

Speel het spel vol spanning, bluf en lef
Bekijk Poker Workshop