Den Haag expert sinds 1996
Eerlijk en persoonlijk advies

Geprezen voor prijs/kwaliteit
door honderden zakelijke klanten

Snel en goed geregeld
1 contactpersoon, 1 draaiboek, 1 factuur

Uitje is succesvol opgeslagen in je favorieten!

Kook Workshop

Kook wat je wilt en met wie je wilt tijdens een kook workshop in Den Haag!
Kook Workshop

Wat maakt de Kook Workshop in Den Haag zo goed?

Meer weten over koken, verse ingrediënten en bereidingstechnieken voor in eigen keuken? Kies voor onze kook workshop! Naast workshop biedt dit uitje ook nog een diner, namelijk jouw zelfbereide recepten. Twee vliegen in één klap: dat is wat dit arrangement zo leuk maakt. Onder begeleiding van een professionele chef leer je de recepten optimaal bereiden. Specifieke wensen? Laat het ons weten. Een kinderworkshop, teambuilding, vegetarisch koken, mediterraans of een high-tea bereiden: alles kan!

Waar kun je je op verheugen tijdens dit uitje?

De kook workshop vindt plaats in een leuke kookstudio in Den Haag. De ingrediënten staan klaar, je favoriete recepten zijn geprint en de kok heet je gezelschap welkom. Na een gezellig ontvangst ga je aan de slag. Je wordt in groepjes opgedeeld en gaat aan het werk met de recepten. De kok geeft jullie aanwijzingen waar nodig en vertelt wat deze gerechten hun bijzondere smaak geeft. Snijden, hakken, mixen, pruttelen en braden: al snel ontstaat er een hemels gerecht. Klaar? Tijd om te genieten van het eindresultaat. Aan tafel en smullen maar! Ben je competitief en wil je graag een wedstrijdelement aan de workshop toevoegen? Laat het ons weten, wij zorgen altijd voor een uitje op maat.

Liever de online variant van dit bedrijfsuitje?

Zijn jij en je bedrijf niet in staat om fysiek samen te komen? Maar hebben jullie toch de behoefte om samen een leuke activiteit, workshop of quiz te volgen?  Dan hebben wij bij Puur* Den Haag de perfecte oplossing voor jou! Online samenkomen is namelijk nog nooit zo makkelijk geweest als vandaag de dag en Puur* Den Haag heeft ervoor gezorgd dat zelfs de leukste activiteiten nu online te volgen zijn. Zo kunnen jij en je collega’s altijd en overal werken aan dat extra stukje teambuilding tijdens één van onze leuke online-activiteiten. Bekijk nu de online variant van dit uitje om alsnog samen te kunnen komen!

Is een online bedrijfsuitje net wat jij en je collega’s nodig hebben? Neem contact met ons op en laat je inspireren door de Puur* Den Haag experts! Wij nemen je mee door alle mogelijkheden voor het organiseren van jouw onvergetelijke online bedrijfsuitje dat raakt en verbindt!

Sidebar

Informatie Like!

  • Prijs en details
  • vanaf 15 personen
  • 04:00 uur
  • vanaf 89,50 p.p. excl. btw
  • Ontvangst op een gezellige locatie in Den Haag
  • Begeleiding van professionele kok(s)
  • Workshop materialen
  • Menu naar keuze
  • Recepten

Beoordeling van onze klanten

Een ontzettend leuke avond gehad. Met het hele team genoten van een kookworkshop, met een goede organisatie en toch ook ... Lees verderruimte voor eigen inbreng! We hebben vervolgens heerlijk kunnen (na)tafelen.
Deze review kreeg als cijfer een 5
- Mirjam Twilt

KPN

Het ging super en was heel erg leuk. Ja, gewoon dikke punten voor Robert en Frank!
Deze review kreeg als cijfer een 5
- Annechien | KPN

NUON

We hebben een leuke avond gehad. Lekkere gerechten gemaakt, leuke locatie. Ook leuk dat we de enige groep waren, dus ... Lees verderdan voel je je ook wat vrijer. De collega’s hebben heerlijk gegeten en vonden een kookworkshop een leuk idee. De schorten zijn ook echt goed gelukt, werd ook door iedereen enthousiast ontvangen, dus ben blij dat dit gelukt is. Ik hoop snel weer bij jullie te mogen aankloppen voor een nieuw event!
Deze review kreeg als cijfer een 3
NUON

Op een of andere manier had ik het idee dat we in een restaurantje zouden zitten of zo, maar dit ... Lees verderwas op een industrieterrein, loods in, industriële keuken. Dus eerste reactie: oh jee… Maar het werd uiteindelijk hartstikke gezellig en de mensen van q-vis waren fantastisch in dat ze op zo’n korte termijn iemand bereid hebben gevonden om in het Engels de workshop te geven! Daarbij gingen wij na de workshop Den Haag in en hebben ze de sushi die wij hebben gemaakt afgeleverd bij Siemens, supergaaf! Ik werd wel om 7.17 door receptie gebeld die zwaar verbaasd was dat ze opeens met 9 (zeer grote) bakken sushi zaten :). Dank je wel voor het organiseren, wij hebben complimentjes gehad van onze Deense gasten.
Deze review kreeg als cijfer een 4.5
- Tom Siemens

De workshop was erg leuk en werd ook heel erg leuk gegeven door de twee koks! Het eten was heerlijk ... Lees verderen alles was goed gelukt. Alle ingrediënten stonden klaar en de recepten werden goed uitgelegd. Je kon zelf kiezen welk recept je leuk vond om te maken. Daarna hebben we heerlijk gegeten in de wijnkelder die gezellig was aangekleed. Zeker een aanrader!
Deze review kreeg als cijfer een 5
- Lydia Jochems
Bekijk Cocktail Workshop
vanaf €37,50 p.p. excl BTW

Cocktail Workshop

Shake en stir met jouw vrienden of collega’s!
Bekijk Cocktail Workshop
Bekijk Bonbon Workshop
vanaf €47,50 p.p. excl BTW

Bonbon Workshop

Creëer de mooiste bonbons met de lekkerste chocolade
Bekijk Bonbon Workshop
Bekijk Tapas Workshop
vanaf €64,50 p.p. excl BTW

Tapas Workshop

Creatief aan de slag met de Spaanse keuken. ¡Olé!
Bekijk Tapas Workshop