Den Haag expert sinds 1996
Eerlijk en persoonlijk advies

Geprezen voor prijs/kwaliteit
door honderden zakelijke klanten

Snel en goed geregeld
1 contactpersoon, 1 draaiboek, 1 factuur

Uitje is succesvol opgeslagen in je favorieten!

The Big Picture

Tijdens The Big Picture in Den Haag werk met het hele team aan een groot schilderij, waarop het karakter van het bedrijf sterk wordt gepresenteerd.
The Big Picture
The Big Picture
The Big Picture
The Big Picture
The Big Picture
The Big Picture

Waarom is The Big Picture in Den Haag zo goed?

Laat jouw creativiteit stromen tijdens dit originele teamuitje. Tijdens The Big Picture werk je met het hele team aan een groot schilderij, waarop het karakter van het bedrijf sterk wordt gepresenteerd. Dit schilderij bestaat uit meerdere kleine doeken, waarop iedereen zijn talenten laat zien. Door middel van samenwerking wordt het één geheel. Precies zoals het tijdens het werk ook werkt. Zie hoe je met creativiteit en samenwerking tot een fantastisch eindresultaat komt. Binnen het schilderij is er ruimte voor zowel individuele creatieve uitspattingen als gezamenlijke doelen. Zo komt de teamspirit vanzelf bovendrijven! Kortom: een teambuildingsactiviteit waarbij iedereen zijn talent kan laten zien.

Waar kun je je op verheugen tijdens dit uitje?

Maak je klaar voor een creatieve dag! Voorafgaand aan de workshop maakt onze workshopleider een professioneel ontwerp voor het totaal schilderij. Altijd in overeenstemming met de doelen, waarden en eigenschappen van jouw bedrijf. Wat moet er zeker in het kunstwerk naar voren komen? Het bedrijfslogo? Een jubileum of recente top prestatie? Wat de insteek ook is, de opdracht voor jouw team is altijd persoonlijk. Na ontvangst en introductie start je eerst met een schetsopdracht. Wat komt er op jouw individuele doek? Hoe zorg je ervoor dat uw individuele eigenschappen gecombineerd worden met het groter geheel? Als de schets klaar is begint het echte werk. Leef je uit en maak een prachtig schilderij. Stem het kleurgebruik af met de andere teams en kijk goed naar de anderen, want onderling samenwerken leidt tot het beste resultaat. Na afloop worden de doeken verzameld en in één groot canvas tentoongesteld. Een prachtig eindresultaat voor op kantoor!

Sidebar

Informatie Like!

  • Prijs en details
  • vanaf 15 personen
  • 02:00 uur
  • vanaf 37,50 p.p. excl. btw
  • Professionele begeleiding
  • Persoonlijk ontwerp door de workshopleider
  • Schilderdoeken en materialen
  • Beschermende kleding

Beoordeling van onze klanten

Wij hebben met ons bedrijf twee activiteiten geboekt bij Puur. Communicatie vooraf was vriendelijk en behulpzaam, maar wel langzaam. Het ... Lees verderduurde een maand voordat we te horen kregen of en wanneer onze activiteiten konden doorgaan. We moesten er regelmatig achteraan bellen en mailen, omdat wij op redelijk korte termijn deze activiteiten wilden organiseren (2 maanden). Wij kozen de big picture en de mindfuck workshop. De activiteiten zelf waren leuk, begeleiders waren vriendelijk en de locaties waren goed. De Big Picture workshop duurde 1,5 uur, maar dit was wel wat kort. Je moet een idee bedenken, een ontwerp maken en deze dan ook nog schilderen. De begeleider dacht aan de start goed mee in hoe we de 'big picture' konden maken. We vonden wel dat de begeleider tijdens de workshop wat meer sturing had kunnen geven zodat het meer een geheel wordt, bijvoorbeeld om de overlopen tussen de doeken iets vloeiender te laten lopen, kleurgebruik af te stemmen of in elk geval een suggestie te doen dat we daar ook op konden letten. De Mindfuck workshop was erg leuk, maar ook wat kort. Een minpunt was dat de workshop in het Engels was. Dit was van te voren niet duidelijk gecommuniceerd.
Deze review kreeg als cijfer een 4
- Eveline Schoevers

Alpha Wax

Samen met collega''s een uitje bij Puur gehad, onder begeleiding van Menno, Menno je bent een topper! Ook de samenwerking ... Lees verderwas fantastisch, ik kreeg geen special vervoer geregeld, dus dit is geregeld door Anouk van Puur. Onze pensionaris heeft een topdag gehad. Wij denken aan een volgend uitje zeker weer aan Puur. Menno en Anouk, dank jullie wel!
Deze review kreeg als cijfer een 4.5
- Patricia van Dolder | Alpha Wax

Deme-group

Ja iedereen was helemaal happy, erg genoten en alles goed voor elkaar! Thuisblijvers hebben wederom weer ongelijk
Deze review kreeg als cijfer een 4.5
- Irene Klaver | Deme-group

Met collega''s een geweldige middag gehad. De organisatie liep perfect met het hoofdkantoor en de begeleiding was TOP!. Ook het ... Lees verderrestaurant Dante heeft ons super ontvangen. Wij komen zeker weer een keer terug.
Deze review kreeg als cijfer een 4.5
- Lucia
Bekijk Bob Ross Workshop
vanaf €32,50 p.p. excl BTW

Bob Ross Workshop

Iedereen kan het! Gezelligheid, creëren en naar huis met een prachtig landschapsschilderij. Dit allemaal tijdens de Bob Ross Workshop in Den Haag
Bekijk Bob Ross Workshop
Bekijk Graffiti Workshop
vanaf €29,50 p.p. excl BTW

Graffiti Workshop

Leef je uit met de spuitbus tijdens de graffiti workshop in Den Haag!
Bekijk Graffiti Workshop
Bekijk Workshop Action Painting
vanaf €29,50 p.p. excl BTW

Workshop Action Painting

Spatten, gooien, smijtâh, spuiten: alles kan en mag tijdens deze te gekke workshop action painting in Den Haag
Bekijk Workshop Action Painting