Den Haag expert sinds 1996
Eerlijk en persoonlijk advies

Geprezen voor prijs/kwaliteit
door honderden zakelijke klanten

Snel en goed geregeld
1 contactpersoon, 1 draaiboek, 1 factuur

Uitje is succesvol opgeslagen in je favorieten!

Taart Vaart

Genieten van heerlijk gebak aan boord
Taart Vaart
Taart Vaart
Taart Vaart
Taart Vaart
Taart Vaart
Taart Vaart

Waarom is de Taart Vaart zo goed?

Ben jij een zoetekauw en heb je altijd al eens door Den Haag willen varen? Dit is jouw kans! Tijdens deze rondvaart geniet jij van heerlijke gebakjes, die wij halen bij een ambachtelijke bakker in Den Haag. Laat alles even los en geniet van deze toprondvaart door de Hofstad. Dé perfecte ochtend- of middagactiviteit, makkelijk te combineren met een stadsspel, creatieve workshop of vergaderarrangement.

Waar kun jij je op verheugen tijdens dit uitje?

De Taart Vaart is het hele jaar door te boeken. Welke datum of tijdsstip je ook kiest, wij zorgen ervoor dat de privé boot op de afgesproken plek klaar ligt. Het enige wat jij hoeft te doen is jouw favoriete mensen om mee te varen uitkiezen! Allergieën of een specifiek dieet? Laat het ons weten, wij zorgen voor een passende oplossing. Op verzoek verzorgen we muzikaal entertainment aan boord of zorgen we voor een gepassioneerde gids, informeer naar de mogelijkheden!

Op-en afstappen

Specifieke wensen wat betreft de opstapplaats? Geen probleem, wij zorgen ervoor dat je wordt opgepikt en afgezet waar jij wil. In Den Haag zijn er diverse opstapplaatsen waar de boten jou kunnen ophalen en afzetten. Vaak kan dit gratis, maar een afwijkende op- of afstapplaats kan soms extra kosten met zich meebrengen. Wij weten per boot precies de mogelijkheden wat betreft op- en afstappen. Zo kunnen wij jou adviseren hoe jij de kosten voor jouw Taart Vaart zo laag mogelijk houdt.

Faciliteiten aan boord

De faciliteiten aan boord zijn afhankelijk van welke boot jij kiest. Wij kennen het Haagse botenaanbod als onze broekzak en adviseren jou graag! Wil je met open dak varen in de zomer? Of heb je graag een dichte boot of overkapping? Ook daarin heb jij de keuze. Daarnaast beschikken sommige schepen over een muziekinstallatie waar je ook jouw telefoon of tablet op kunt aansluiten voor het afspelen van eigen muziek. Een groot deel van het Haagse bootaanbod bestaat uit sloepen, deze hebben geen toilet of verwarming aan boord.

Sidebar

Informatie Like!

  • Prijs en details
  • vanaf 15 personen
  • 01:30 uur
  • vanaf 32,50 p.p. excl. btw
  • Boothuur
  • Schipper
  • Koffie en thee
  • Gebak

Beoordeling van onze klanten

Bekijk Tapasboot
vanaf €42,50 p.p. excl BTW

Tapasboot

Dompel u onder in Spaanse sferen op het water
Bekijk Tapasboot
Bekijk Lunchboot
vanaf €39,50 p.p. excl BTW

Lunchboot

Geniet van een heerlijke lunch op de lunchboot in Den Haag
Bekijk Lunchboot
Bekijk Borrelboot
vanaf €29,50 p.p. excl BTW

Borrelboot

Varen en borrelen tegelijk: ideaal! Geniet van op de Borrelboot in Den Haag van een heerlijke borrel.
Bekijk Borrelboot