Den Haag expert sinds 1996
Eerlijk en persoonlijk advies

Geprezen voor prijs/kwaliteit
door honderden zakelijke klanten

Snel en goed geregeld
1 contactpersoon, 1 draaiboek, 1 factuur

Uitje is succesvol opgeslagen in je favorieten!

Satéboot

Kroepoek, salade en saté aan boord
Satéboot
Satéboot
Satéboot
Satéboot

Waarom is de Satéboot zo goed?

Een lekker sateetje met patat en tegelijkertijd genieten van prachtig Haags uitzicht: wie wil dat nu niet? Tijdens een rondvaart met de satéboot bewonder je Den Haag vanaf het water en zie jij de mooiste bezienswaardigheden aan je voorbijtrekken. Wij zorgen voor een uitgebreid saté menu en lekkere drankjes. De perfecte afsluiter van een bedrijfsuitje in Den Haag of een gezellige dag met vrienden of familie!

Waar kun jij je op verheugen tijdens dit uitje?

Kies jouw ideale datum en tijdstip waarop jij wil varen, wij zorgen dat de boot klaarligt. Varen met de satéboot kan het hele jaar door, dus dat is makkelijk. De schipper navigeert je vakkundig door de Haagse grachten, waardoor jij zorgeloos kunt genieten van het mooie uitzicht. Aan boord geniet je van een uitgebreid satébuffet, aangevuld met Franse frietjes, brood, salade en natuurlijk kroepoek. Dieetwensen of behoefte aan iets extra’s? Laat het ons weten, wij zorgen dat het goed komt.

Op- en afstappen

Specifieke wensen wat betreft de opstapplaats? Geen probleem, wij zorgen ervoor dat je wordt opgepikt en afgezet waar jij wil. In Den Haag zijn er diverse opstapplaatsen waar de boten jou kunnen ophalen en afzetten. Vaak kan dit gratis, maar een afwijkende op- of afstapplaats kan soms extra kosten met zich meebrengen. Wij weten per boot precies de mogelijkheden wat betreft op- en afstappen. Zo kunnen wij jou adviseren hoe jij de kosten voor jouw tochtje met de satéboot zo laag mogelijk houdt.

Faciliteiten op de Satéboot

De faciliteiten aan boord zijn afhankelijk van welke boot je kiest. Wij kennen het Haagse botenaanbod als onze broekzak en adviseren jou graag! Wil je met open dak varen in de zomer? Of heb je graag een dichte boot of overkapping? Ook daarin heb jij de keuze. Daarnaast beschikken sommige schepen over een muziekinstallatie waar je ook jouw telefoon of tablet op kunt aansluiten voor het afspelen van eigen muziek. Een groot deel van het bootaanbod bestaat uit sloepen, deze hebben geen toilet of verwarming aan boord.

Sidebar

Informatie Like!

  • Prijs en details
  • vanaf 15 personen
  • 02:00 uur
  • vanaf 49,50 p.p. excl. btw
  • Privé boothuur
  • Schipper
  • Satébuffet naar keuze
Bekijk Rondvaartboten
vanaf €14,50 p.p. excl BTW

Rondvaartboten

Zie de stad optimaal vanaf het water
Bekijk Rondvaartboten
Bekijk Pizzaboot
vanaf €49,50 p.p. excl BTW

Pizzaboot

Jouw favoriete pizza vers aan boord
Bekijk Pizzaboot
Bekijk High Tea Boot
vanaf €47,50 p.p. excl BTW

High Tea Boot

Thee, broodjes en zoetigheden terwijl u vaart
Bekijk High Tea Boot