Den Haag expert sinds 1996
Eerlijk en persoonlijk advies

Geprezen voor prijs/kwaliteit
door honderden zakelijke klanten

Snel en goed geregeld
1 contactpersoon, 1 draaiboek, 1 factuur

Uitje is succesvol opgeslagen in je favorieten!

Satéboot

Kroepoek, salade en saté aan boord
Satéboot
Satéboot
Satéboot
Satéboot

Waarom is de Satéboot zo goed?

Een lekker sateetje met patat en tegelijkertijd genieten van prachtig Haags uitzicht: wie wil dat nu niet? Tijdens een rondvaart met de satéboot bewonder je Den Haag vanaf het water en zie jij de mooiste bezienswaardigheden aan je voorbijtrekken. Wij zorgen voor een uitgebreid saté menu en lekkere drankjes. De perfecte afsluiter van een bedrijfsuitje in Den Haag of een gezellige dag met vrienden of familie!

Waar kun jij je op verheugen tijdens dit uitje?

Kies jouw ideale datum en tijdstip waarop jij wil varen, wij zorgen dat de boot klaarligt. Varen met de satéboot kan het hele jaar door, dus dat is makkelijk. De schipper navigeert je vakkundig door de Haagse grachten, waardoor jij zorgeloos kunt genieten van het mooie uitzicht. Aan boord geniet je van een uitgebreid satébuffet, aangevuld met Franse frietjes, brood, salade en natuurlijk kroepoek. Dieetwensen of behoefte aan iets extra’s? Laat het ons weten, wij zorgen dat het goed komt.

Op- en afstappen

Specifieke wensen wat betreft de opstapplaats? Geen probleem, wij zorgen ervoor dat je wordt opgepikt en afgezet waar jij wil. In Den Haag zijn er diverse opstapplaatsen waar de boten jou kunnen ophalen en afzetten. Vaak kan dit gratis, maar een afwijkende op- of afstapplaats kan soms extra kosten met zich meebrengen. Wij weten per boot precies de mogelijkheden wat betreft op- en afstappen. Zo kunnen wij jou adviseren hoe jij de kosten voor jouw tochtje met de satéboot zo laag mogelijk houdt.

Faciliteiten op de Satéboot

De faciliteiten aan boord zijn afhankelijk van welke boot je kiest. Wij kennen het Haagse botenaanbod als onze broekzak en adviseren jou graag! Wil je met open dak varen in de zomer? Of heb je graag een dichte boot of overkapping? Ook daarin heb jij de keuze. Daarnaast beschikken sommige schepen over een muziekinstallatie waar je ook jouw telefoon of tablet op kunt aansluiten voor het afspelen van eigen muziek. Een groot deel van het bootaanbod bestaat uit sloepen, deze hebben geen toilet of verwarming aan boord.

Sidebar

Informatie Like!

  • Prijs en details
  • vanaf 15 personen
  • 02:00 uur
  • vanaf 49,50 p.p. excl. btw
  • Privé boothuur
  • Schipper
  • Satébuffet naar keuze

Beoordeling van onze klanten

Broekhuis Ford

Het was super, leuke boot en leuke schipper met mooie verhalen en een duidelijke uitleg! Het eten was okay en ... Lees verderde bediening dik in orde. Met vriendelijke groeten.
Deze review kreeg als cijfer een 4
Broekhuis Ford

Kunstatelier ''t Rondeel

Het was een erg leuk avondje, schipper en ober waren hartstikke aardig. We vertrokken op tijd. Het instappen was een ... Lees verderbeetje eng voor sommige deelnemers ( gehandicapt) hoogte verschil tussen kade en boot net iets te groot, een flinke stap was nodig. Maar schipper en ober waren zeer behulpzaam en het is gelukt om er op en af te komen :-) Wij zijn tevreden!
Deze review kreeg als cijfer een 4.5
Kunstatelier ''t Rondeel

WWBD Group

De avond was zeer geslaagd. We konden de boot makkelijk vinden en de schipper was erg vriendelijk. Ik krijg veel ... Lees verderpositieve reacties van collega’s! Bedankt voor de service.
Deze review kreeg als cijfer een 4.5
- Lotte Binder | WWBD Group

K/AP

Nog bedankt voor de leuke avond die we hebben gehad! Was zeer geslaagd, Sharon deed het echt erg leuk!
Deze review kreeg als cijfer een 4.5
- Jessie Zut | K/AP
Bekijk Tapasboot
vanaf €42,50 p.p. excl BTW

Tapasboot

Dompel u onder in Spaanse sferen op het water
Bekijk Tapasboot
Bekijk Lunchboot
vanaf €39,50 p.p. excl BTW

Lunchboot

Geniet van een heerlijke lunch op de lunchboot in Den Haag
Bekijk Lunchboot
Bekijk Borrelboot
vanaf €29,50 p.p. excl BTW

Borrelboot

Varen en borrelen tegelijk: ideaal! Geniet van op de Borrelboot in Den Haag van een heerlijke borrel.
Bekijk Borrelboot