Den Haag expert sinds 1996
Eerlijk en persoonlijk advies

Geprezen voor prijs/kwaliteit
door honderden zakelijke klanten

Snel en goed geregeld
1 contactpersoon, 1 draaiboek, 1 factuur

Uitje is succesvol opgeslagen in je favorieten!

Expeditie Robinson

Trotseer de wildernis met je team op het strand van Scheveningen of in een stadspark tijdens Expeditie Robinson in Den Haag
Expeditie Robinson
Expeditie Robinson
Expeditie Robinson
Expeditie Robinson
Expeditie Robinson
Expeditie Robinson
Expeditie Robinson

Waarom is Expeditie Robinson in Den Haag zo goed?

Klaar voor de Haagse wildernis? Met dit spel waan je je samen met je team op een onbewoond eiland. Geen dak boven je hoofd, geen vuur, overgeleverd aan de elementen. Hoe gaan jullie daarmee om? Dat test je tijdens Expeditie Robinson in Den Haag. Geschikt voor iedereen, want tijdens de verschillende opdrachten komt zowel fysieke kracht als ingenieus denken van pas. Expeditie Robinson is ook de ultieme manier om het teamgevoel te testen, want tijdens de uitdagingen staat samenwerking voorop. Kortom: zeer geschikt als teambuilding!

Waar kun je je op verheugen tijdens dit uitje?

Wat wordt jouw scenario? Aangespoeld op het strand in Scheveningen na een storm op zee of toch liever survivallen in een Haags stadspark? De expeditie is op vele locaties in Den Haag te organiseren, dus vertel ons jouw wensen! Op locatie word je verwelkomt door onze spelmakers. Na de teamindeling en speluitleg begint het avontuur! Welk team verlegt zijn grenzen? Wie vertrouwt elkaar? Je ervaart het tijdens de door jou vooraf gekozen robinsonproeven: van vuur maken tot reuzekatapult bouwen, van latlopen tot bamboe bouwen, van touwtrekken tot de eetproef. Wie werken het beste samen, bundelt de krachten en gaat voor de winst?

Sidebar

Informatie Like!

  • Prijs en details
  • vanaf 15 personen
  • 02:30 uur
  • vanaf 24,50 p.p. excl. btw
  • Locatie in Den Haag
  • Professionele begeleiding
  • Spelmaterialen (o.a. reuzenkatapult, vuurproef, eetproef, boogschieten etc.)
  • Keuze uit verschillende spellen
  • Prijsuitreiking met prijsbeker voor het winnende team

Beoordeling van onze klanten

BOAA BV

Goed voor de teambuilding! Echt super leuk georganiseerd en leuke locatie! iedereen was super enthousiast. Ook het contact met puur ... Lees verderevents verliep super! AANRADER!
Deze review kreeg als cijfer een 5
- samantha kok | BOAA BV

RSM STAR

Ik heb alleen maar goede verhalen gehoord over Expeditie Robinson gisteren, dus bedankt daarvoor!
Deze review kreeg als cijfer een 4.5
- Rik | RSM STAR

Expeditie Robinson

Ontzettend bedankt voor de organisatie en ondersteuning; alles was top geregeld. We hebben 2 super leuke dagen gehad!
Deze review kreeg als cijfer een 4
- Nienke | Leaseplan | Expeditie Robinson

P&R Visual Merchandising

Het was een zeer geslaagde dag! De reacties waren positief en het weer was ook redelijk. Wij willen jullie dan ... Lees verderook bedanken voor een geslaagde dag. De tijd ging wel onwijs snel, dus het had zeker nog wel langer mogen duren met meer spellen. En wij vonden het jammer dat niet alle vier de teams tegen elkaar strijden in 1 proef, naast de eet proef dan. Maar voor de rest top! Bedankt
Deze review kreeg als cijfer een 4
- Jeffrey | P&R Visual Merchandising

Jongerius Gerechtsdeurwaarders

We hebben een heerlijke dag gehad mede door jullie ! Het is allemaal een groot succes geweest en wij zullen jullie ... Lees verdernaam zeker onthouden en waar kan doorgeven. Ons doel om nader tot elkaar te komen is zeker uitgekomen. Dank voor de inspanningen om onze dag tot dit succes te maken.
Deze review kreeg als cijfer een 4.5
- Robin | Jongerius Gerechtsdeurwaarders

Wij hebben twee hele leuk middagen gehad. Bedankt voor de goeie zorgen we hebben echt genoten.
Deze review kreeg als cijfer een 4.5

GOGLA

Het Expeditie Robinson spel haalde het beste in ons naar boven. Nooit geweten dat iedereen zo competitief is! Djenga letterlijk ... Lees verdertot grote hoogte gekomen. En niemand wilde opgeven met touwtrekken. Uiteindelijk wel een duidelijke Winnaar. Heerlijk gegeten, nog gesupt kortom we hebben een geweldige dag op het strand gehad. Echte aanrader.
Deze review kreeg als cijfer een 5
- Marily Kleijn | GOGLA

Wij hebben een super leuke middag gehad met de spellen van Expeditie Robinson! De opdrachten waren uitdagend en we moesten ... Lees verderals team goed samenwerken wat de teamsfeer erg ten goed kwam. Naast deze leuke onderdelen hebben wij ook Bubble Voetbal gespeeld. Dit was ook een groot succes omdat dit een compleet nieuwe ervaring was. De begeleiding was enthousiast en qua organisatie was het allemaal goed geregeld. Heel erg bedankt voor de fijne middag!
Deze review kreeg als cijfer een 4
- Karel Zegers

Auren

Wij hebben met ons bedrijf meegedaan aan de Expeditie en vinden het een erg leuke manier om aan teambuilding te ... Lees verderdoen. De onderdelen zijn er g leuk bedacht en door iedereen uit te voeren. De organisatie en begeleiding is erg leuk en professioneel. Ik kan het iedereen aanraden.
Deze review kreeg als cijfer een 4
- Karin Houwer | Auren

Novotel

Hartelijk dank voor de leuke workshops afgelopen donderdag in Scheveningen! Ondanks het hele slechte weer is het een hele leuke ... Lees verdermiddag geworden. De eerste groep heeft een flinke storm en hagelbui getrotseerd maar voor de overige twee groepen hebben we de activiteiten naar binnen verplaatst. Dit hebben Marvin en Jos heel flexibel en op een creatieve manier opgelost! Dank daarvoor aan hen. Omdat we zelf met de rest van de dag/groep bezig waren, hebben zij heel zelfstandig hun workshop moeten uitvoeren, dit verliep vlekkeloos!
Deze review kreeg als cijfer een 4.5
Novotel

Dura Vermeer

Met 11 mannen en 2 vrouwen het Expeditie Robinson spel in Scheveningen gedaan. Wat is iedereen enorm fanatiek! Leuk om te zien. ... Lees verderWe hebben enorm veel plezier gehad met elkaar en daar ging het om. De winnaar was, volgens ons team, onterecht ;-) Maar de beker is inmiddels in onze handen en krijgt een plek in ons bedrijf waar we nog vaak aan dit samenzijn terug gaan denken.
Deze review kreeg als cijfer een 5
- Vanessa Bakker | Dura Vermeer

Wij hebben een superleuke dag gehad op het strand van Scheveningen. Alle collega's waren enthousiast en hebben erg genoten van ... Lees verderhet Expeditie Robinson spel. De BBQ was ook perfect geregeld en voldeed aan al onze wensen. Bedankt voor de goede organisatie!
Deze review kreeg als cijfer een 5
- Danny Lamers | Plavei
Bekijk Herken de Mol
vanaf €19,50 p.p. excl BTW

Herken de Mol

Een actief en spannend spelletje Herken de Mol in Den Haag. Spot jij de Mol in je team?
Bekijk Herken de Mol
Bekijk Pubquiz
vanaf €17,50 p.p. excl BTW

Pubquiz

Test de kennis van je collega´s met een gezellige Pubquiz in Den Haag!
Bekijk Pubquiz
Bekijk The Great Escape
vanaf €24,50 p.p. excl BTW

The Great Escape

Ontsnap met je team uit bezet Den Haag in 1940. Een spannend en uniek stadsspelletje The Great Escape in Den Haag.
Bekijk The Great Escape