Den Haag expert sinds 1996
Eerlijk en persoonlijk advies

Geprezen voor prijs/kwaliteit
door honderden zakelijke klanten

Snel en goed geregeld
1 contactpersoon, 1 draaiboek, 1 factuur

Uitje is succesvol opgeslagen in je favorieten!

Popquiz

Test de muziekkennis van jouw team tijdens de Popquiz in Den Haag!
Popquiz
Popquiz
Popquiz
Popquiz
Popquiz
Popquiz
Popquiz

Waarom is de Popquiz in Den Haag zo goed?

Weleens een uitje beleefd waar Michael Jackson, Madonna, Muse & zelfs Frank Sinatra ook aanwezig waren? Tijdens de Popquiz komen ze meerdere keren voorbij, want tijdens dit uitje test je de muziekkennis van het team. Zo leer je elkaar ook nog eens beter kennen, want muzieksmaak zegt immers veel over iemands persoonlijkheid. De vragen zijn gevarieerd en gaan over alle mogelijke genres, de zijn opdrachten origineel en interactief. Leuk voor jong en oud dus. Gaat jouw team voor de winst of de lol? Het kan allebei!

Waar kun je je op verheugen tijdens dit uitje?

Op een leuke quizlocatie in het centrum van Den Haag word je welkom geheten door onze enthousiaste quizmaster. Een perfecte mix tussen kennisvragen, raad de plaat rondes en interactieve uitdagingen met dans- en fluitopdrachten wachten op jullie! De quiz bestaat uit vragen over popmuziek uit uiteenlopende genres en decennia: van nineties dance tot klassieke crooners. Zo krijgt iedereen de kans bij te dragen aan de overwinning! Verbazen jullie elkaar over de aanwezige kennis met de hoofdprijs als resultaat?

Liever de online variant van dit bedrijfsuitje?

Zijn jij en je bedrijf niet in staat om fysiek samen te komen? Maar hebben jullie toch de behoefte om samen een leuke activiteit, workshop of quiz te volgen?  Dan hebben wij bij Puur* Den Haag de perfecte oplossing voor jou! Online samenkomen is namelijk nog nooit zo makkelijk geweest als vandaag de dag en Puur* Den Haag heeft ervoor gezorgd dat zelfs de leukste activiteiten nu online te volgen zijn. Zo kunnen jij en je collega’s altijd en overal werken aan dat extra stukje teambuilding tijdens één van onze leuke online-activiteiten. Bekijk nu de online variant van dit uitje om alsnog samen te kunnen komen!

Is een online bedrijfsuitje net wat jij en je collega’s nodig hebben? Neem contact met ons op en laat je inspireren door de Puur* Den Haag experts! Wij nemen je mee door alle mogelijkheden voor het organiseren van jouw onvergetelijke online bedrijfsuitje dat raakt en verbindt!

Sidebar

Informatie Like!

  • Prijs en details
  • vanaf 15 personen
  • 01:30 uur
  • vanaf 17,50 p.p. excl. btw
  • Gezellige quizlocatie in Den Haag
  • Quiz met audio- en videofragmenten
  • Enthousiaste quizmaster
  • Prijsuitreiking

Beoordeling van onze klanten

Bekijk Pubquiz
vanaf €17,50 p.p. excl BTW

Pubquiz

Test de kennis van je collega´s met een gezellige Pubquiz in Den Haag!
Bekijk Pubquiz
Bekijk Mobiele Escape Room de Strijd
vanaf €29,50 p.p. excl BTW

Mobiele Escape Room de Strijd

Ga de Strijd aan in ons Mobiele Escaperoom spel in Den Haag. Wij toveren iedere ruimte om in een bloedstollende belevenis!
Bekijk Mobiele Escape Room de Strijd
Bekijk Gek op Holland quiz
vanaf €17,50 p.p. excl BTW

Gek op Holland quiz

Wat weet je over Nederland? Zoek samen de gezelligheid op tijdens de Gek op Holland quiz in Den Haag
Bekijk Gek op Holland quiz