Den Haag expert sinds 1996
Eerlijk en persoonlijk advies

Geprezen voor prijs/kwaliteit
door honderden zakelijke klanten

Snel en goed geregeld
1 contactpersoon, 1 draaiboek, 1 factuur

Uitje is succesvol opgeslagen in je favorieten!

Gek op Holland quiz

Wat weet je over Nederland? Zoek samen de gezelligheid op tijdens de Gek op Holland quiz in Den Haag
Gek op Holland quiz
Gek op Holland quiz
Gek op Holland quiz
Gek op Holland quiz
Gek op Holland quiz
Gek op Holland quiz
Gek op Holland quiz

Waarom is de Gek op Holland quiz in Den Haag zo goed?

Zelf de hilarische spelshow ik hou van Holland ervaren? Dat kan met dit uitje van Puur* Den Haag! Met deze quiz worden deelnemers op de proef gesteld over oer-Hollandse thema’s als tradities, muziek, geschiedenis en sport. De quiz bestaat niet alleen uit kennisvragen, maar ook grappige opdrachten komen voorbij. Welke teamleden zijn bloedfanatiek? Wie zorgt met zijn gestuntel voor hilarische taferelen? Wie is draait het beste aan het rad en gaat met de hoofdprijs naar huis? De Gek op Holland quiz blijft tot het laatste moment spannend en hilarisch!

Waar kun je je op verheugen tijdens dit uitje?

Op een gezellige locatie in Den Haag verwelkomt onze enthousiaste presentator jouw gezelschap. De ruimte is op zijn Hollands versierd, de drankjes staan klaar en de quizmaster brengt de sfeer er alvast lekker in. Dat wordt gezellig! Jullie worden opgedeeld in teams, waarna de strijd losbarst. Het koningshuis, geschiedenis, topografie en Hollandse hits: noem een thema en het komt voorbij! Bovendien hebben we een aantal hilarische opdrachten voor je in petto. Wie verrast met zijn kennis en loodst het team naar de overwinning?

Liever de online variant van dit bedrijfsuitje?

Zijn jij en je bedrijf niet in staat om fysiek samen te komen? Maar hebben jullie toch de behoefte om samen een leuke activiteit, workshop of quiz te volgen?  Dan hebben wij bij Puur* Den Haag de perfecte oplossing voor jou! Online samenkomen is namelijk nog nooit zo makkelijk geweest als vandaag de dag en Puur* Den Haag heeft ervoor gezorgd dat zelfs de leukste activiteiten nu online te volgen zijn. Zo kunnen jij en je collega’s altijd en overal werken aan dat extra stukje teambuilding tijdens één van onze leuke online-activiteiten. Bekijk nu de online variant van dit uitje om alsnog samen te kunnen komen!

Is een online bedrijfsuitje net wat jij en je collega’s nodig hebben? Neem contact met ons op en laat je inspireren door de Puur* Den Haag experts! Wij nemen je mee door alle mogelijkheden voor het organiseren van jouw onvergetelijke online bedrijfsuitje dat raakt en verbindt!

Sidebar

Informatie Like!

  • Prijs en details
  • vanaf 15 personen
  • 01:30 uur
  • vanaf 17,50 p.p. excl. btw
  • Gezellige quizlocatie in Den Haag
  • Presentatie door energieke quizmaster
  • Hollands decor, attributen en rad van avontuur
  • Quiz met geluid- en videofragmenten
  • Prijsuitreiking met prijzenpakket voor het winnende team

Beoordeling van onze klanten

We hebben met een groep van 11 personen het spel gespeeld. De quizmaster was erg enthousiast en de locatie was in ... Lees verderstijl aangekleed. Iedereen was zeer fanatiek en we hebben een hele leuke middag gehad!
Deze review kreeg als cijfer een 4.5
- Romy de Nas

Uiteindelijk tevreden over dit bedrijf. Leuk uitje gehad in de vorm van een Ik hou van Holland quiz. Leuk om ... Lees verdermet een groep vrienden te doen! Was wel wat verwarring achteraf over een factuur voor de drank, maar dat is allemaal netjes opgelost. Schakelen snel, denken goed mee met wat leuk zou kunnen zijn voor een groep en bieden een leuke mix aan activiteiten.
Deze review kreeg als cijfer een 5
- Hans de Jong

Dudok Wonen

Met een groep van 11 personen hebben we de "Gek op Holland quiz" gespeeld met een zeer enthousiaste spelleidster. Wat een ... Lees verderleuke middag hebben we gehad! Leuke vragen, veel gelachen en daarna nog heerlijk gegeten bij een Tapasrestaurant. Bedankt Puur voor het meedenken en een goed georganiseerd arrangement voor ons!!
Deze review kreeg als cijfer een 5
- Jacqueline Handelaar | Dudok Wonen

Het was erg leuk! We hebben enorm gelachen :) Bedankt. Wie weet, tot ziens!
Deze review kreeg als cijfer een 4.5
- Cheryl
Bekijk Pubquiz
vanaf €17,50 p.p. excl BTW

Pubquiz

Test de kennis van je collega´s met een gezellige Pubquiz in Den Haag!
Bekijk Pubquiz
Bekijk Mobiele Escape Room de Strijd
vanaf €29,50 p.p. excl BTW

Mobiele Escape Room de Strijd

Ga de Strijd aan in ons Mobiele Escaperoom spel in Den Haag. Wij toveren iedere ruimte om in een bloedstollende belevenis!
Bekijk Mobiele Escape Room de Strijd
Bekijk Ranking the Company
vanaf €22,50 p.p. excl BTW

Ranking the Company

Wie kent zijn collega’s het beste? Speel Ranking de Company in Den Haag en kom erachter!
Bekijk Ranking the Company
Bekijk 3-gangen diner naar keuze
vanaf €19,50 p.p. excl BTW

3-gangen diner naar keuze

Geniet van een smakelijk diner dat bij je past
Bekijk 3-gangen diner naar keuze