Den Haag expert sinds 1996
Eerlijk en persoonlijk advies

Geprezen voor prijs/kwaliteit
door honderden zakelijke klanten

Snel en goed geregeld
1 contactpersoon, 1 draaiboek, 1 factuur

Uitje is succesvol opgeslagen in je favorieten!

Bedrijfsquiz op Maat

Stel samen met ons je gepersonaliseerde quiz samen
Bedrijfsquiz op Maat
Bedrijfsquiz op Maat
Bedrijfsquiz op Maat
Bedrijfsquiz op Maat
Bedrijfsquiz op Maat

Waarom is de Bedrijfsquiz zo goed?

Bedrijfsuitje in Den Haag compleet toegespitst op jouw bedrijf en collega’s? Met vol enthousiasme maakt het team van Puur* Den Haag een originele, vermakelijke Bedrijfsquiz op Maat over jouw bedrijf. Alles is mogelijk, jij bent de baas! Ideaal om collega’s, managers en de werkzaamheden van anderen beter te begrijpen. De Bedrijfsquiz Op Maat is op vele manieren te organiseren. Zo is de quiz perfect als onderdeel van een bedrijfsuitje of personeelsfeest, maar ook een goed middel voor extra interactie tijdens een bedrijfs- of afdelingsborrel.

Waar kun je je op verheugen tijdens dit uitje?

De pret begint al ruim voordat het uitje plaatsvindt. Samen hebben we uitgebreid contact om de invulling van de quiz te bepalen. Ga je voor serieus, grappig of een combinatie van beide? De inhoud heb je zelf in de hand, wel zo prettig! De quiz bestaat uit verschillende rondes, die we in overleg invullen. Geen inspiratie? Wij adviseren je graag, we organiseerden immers al vele effectieve quizzen! Wat dacht je bijvoorbeeld van rondes als Foto’s uit de Oude Doos, Ontdekt de Bedrijfswebsite, Ken Je Collega’s en de Social Media Ronde? Plezier en fanatisme gegarandeerd! De laatste ronde is natuurlijk de spannende finale, waarin we voor de laatste keer snelheid en kennis testen. Wie is er de bedrijfskampioen?

Sidebar

Informatie Like!

  • Prijs en details
  • vanaf 15 personen
  • 01:30 uur
  • vanaf 29,50 p.p. excl. btw
  • Gezellige quizlocatie in Den Haag
  • Quiz en presentatie op maat
  • Enthousiaste Quizmaster
  • Prijsuitreiking

Beoordeling van onze klanten

We hebben een onwijs leuke avond gehad. De reacties vanuit de groep waren super goed. Iedereen deed leuk mee. Sharon (... Lees verderde quizmaster) deed het onwijs leuk. Van te voren heb ik bij haar nog aangegeven dat er een aantal mensen in die groep zitten die een vorm van autisme hebben. Zodat ze er rekening mee kon houden dat bepaald mensen anders reageren dan verwacht. Dit bleek achteraf niet eens nodig te zijn omdat de groep het super leuk oppakte. Het was erg fijn dat alles snel op elkaar aansloot. Waardoor er een goed ritme in de avond zat. Een aantal mensen is nog een hele tijd blijven hangen. Later zijn ze zelfs nog met een groep de kroeg in gegaan. Het was een zeer geslaagde avond.
Deze review kreeg als cijfer een 5
- Jessica van den Bos
Bekijk Pubquiz
vanaf €17,50 p.p. excl BTW

Pubquiz

Test de kennis van je collega´s met een gezellige Pubquiz in Den Haag!
Bekijk Pubquiz
Bekijk Mobiele Escape Room de Strijd
vanaf €29,50 p.p. excl BTW

Mobiele Escape Room de Strijd

Ga de Strijd aan in ons Mobiele Escaperoom spel in Den Haag. Wij toveren iedere ruimte om in een bloedstollende belevenis!
Bekijk Mobiele Escape Room de Strijd
Bekijk Gek op Holland quiz
vanaf €17,50 p.p. excl BTW

Gek op Holland quiz

Wat weet je over Nederland? Zoek samen de gezelligheid op tijdens de Gek op Holland quiz in Den Haag
Bekijk Gek op Holland quiz