Den Haag expert sinds 1996
Eerlijk en persoonlijk advies

Geprezen voor prijs/kwaliteit
door honderden zakelijke klanten

Snel en goed geregeld
1 contactpersoon, 1 draaiboek, 1 factuur

Uitje is succesvol opgeslagen in je favorieten!

Evenementenbureau in Den Haag

Wil jij een onvergetelijk personeelsfeest of een sportieve teambuildingactiviteit organiseren? Dan staan onze professionals te popelen om voor je aan de slag te gaan. Wij begrijpen dat je bedrijfsuitje in Den Haag perfect moet zijn. Puur Events Den Haag staat voor je klaar! Neem contact met ons op voor de mogelijkheden.

Evenement organiseren in Den Haag

Wat voor evenement zullen we voor jou organiseren in Den Haag? Van De Pier tot aan het Vredespaleis: Den Haag heeft alles. Het is dan ook een populaire stad om events te organiseren. Kies je voor een Expeditie Robinson spel op het strand van Scheveningen? Of wil je alle hoogtepunten van Den Haag vanaf het water zien op onze borrelboot? Bekijk wat de mogelijkheden zijn!

Wat voor events organiseren wij?

Wij organiseren allerlei events. Van officiële openingen en productpresentaties tot relatie evenementen en jubileumfeesten. Wij maken jouw event onvergetelijk. Zo hebben we voor het 50-jarig jubileum van Palletcentrale een feest voor 600 gasten georganiseerd. Van een springkussen en mini bioscoop voor de kleintjes tot een geweldig feest in de avond. Het was een waanzinnig jubileum.

Mandy: “Palletcentrale 50 jaar, wat een geweldig feest, helemaal top. We praten er nog over na!”

Evenementenbureau inschakelen?

Wat kost een muziekvergunning? Wat voor personeel heb je nodig bij een evenement? Wie verleent een evenementenvergunning? Hoe organiseer je een personeelsfeest? Welke locatie kies ik voor mijn evenement? Er zijn nogal wat zaken waar je aan moet denken als je een evenement organiseert. Zeker als je een evenement organiseert voor een grote groep mensen. Wij kunnen je daarbij helpen. Zo hoef je ‘s nachts niet wakker te liggen van alle vragen en hoef je alleen maar te genieten van het moment! Voor welk event schakel jij ons evenementenbureau in?

Hoe gaan we te werk?

Wij begeleiden het event van A tot Z: van de brainstormsessie tot de aftermovie. Vertel ons wat je leuk lijkt om te doen in Den Haag, en wij regelen de rest. Het is onze expertise om jouw droom en idee om te zetten naar een te gek event waar nog lang over nagepraat zal worden.  

Waarom kiezen voor Puur Events?

Wij organiseren al sinds 1996 de leukste en meest bijzondere events. Deze events maken we op maat: verschillend per type organisatie, doelgroep en budget. Onze kernwaarden zijn: transparant, persoonlijk, ambachtelijk, enthousiast en innovatief. Dat maakt het verschil! Lees de recensies van andere bedrijven.

Evenementenlocaties in Den Haag

Een evenement in Den Haag kan natuurlijk het beste geregeld worden door een team van echte Hagenezen. Onze professionals kennen dé beste plekjes van de stad. Waar zelfs de locals versteld van zullen staan. Heb jij een voorkeur voor een locatie in Den Haag? Of laat je je verrassen door onze locals? Neem contact met ons op en we brainstormen er op los!

Aanbod en activiteiten van Puur Events Den Haag

Wij bij Puur Events Den Haag hebben een breed en afwisselend aanbod in activiteiten. Speel het meest hilarische potje voetbal ooit met bubble voetbal of ontdek de stad tijdens de Grote Den Haag Challenge. Maak gebruik van een van onze arrangementen waarbij een leuke activiteit gecombineerd wordt met een heerlijke maaltijd. Wil je liever iets creatiefs doen? Dat kan tijdens onze leuke workshops. Bekijk ons volledige aanbod en kies welk uitje er het beste bij jou past.

Alles voor jouw perfecte event: van bedrijfsfeest tot stadswandeling

Bij Puur Events Den Haag regelen wij alles voor jouw perfecte event. Van een tof bedrijfsfeest tot een stadswandeling door Den Haag. Neem contact met ons op voor de mogelijkheden.

Evenementenbureau in een andere stad?

Ben jij op zoek naar een personeelsuitje, arrangement, workshop of een ander onvergetelijk uitje in een andere stad? Puur* Events organiseert al het eerder genoemde en meer in Amsterdam, Utrecht en Rotterdam! Heb je vragen of een specifieke wens? Neem dan contact op en laat je inspireren door onze experts. Ons team zit in elke stad klaar om het perfecte bedrijfsuitje of teambuildingsdag voor jou en je gezelschap te organiseren.