Den Haag expert sinds 1996
Eerlijk en persoonlijk advies

Geprezen voor prijs/kwaliteit
door honderden zakelijke klanten

Snel en goed geregeld
1 contactpersoon, 1 draaiboek, 1 factuur

Uitje is succesvol opgeslagen in je favorieten!

Uit eten in Den Haag,

de beste restaurants, welke smaak past bij jou?

Den Haag, de op twee na grootste gemeente van Nederland staat bekend als hét politieke hart. Naast de verschillende musea, het Vredespaleis en de Pier van Scheveningen is er enorm veel te beleven en zo ook enorm veel plekken om uit eten te gaan in Den Haag. Om de dag goed af te sluiten met een heerlijk diner zetten wij bijzondere restaurants voor je op een rijtje. Met onze expertise weten we de leukste activiteiten met de juiste restaurants te combineren voor een mooi arrangement op maat.

Restaurant Bleyenberg

Restaurant Bleyenberg in Den Haag
Restaurant Bleyenberg

Midden in Den Haag, bij de bekende Grote Markt, is Restaurant Bleyenberg gevestigd. Een restaurant, meeting & event space, de eerste Haagse rooftop bar en zeven karaoke ruimtes vullen de vijf verdiepingen. Het restaurant, ook wel De Kantine genoemd, geeft een blik in het verleden waarin de oud-bedrijfsleider John Bleyenberg van Kwantum Behang BV een belangrijke rol had. Het hoge plafond, de vele ramen en het kleurrijke interieur zorgen ervoor dat de ruimte met 350 m2 een fijne uitstraling heeft wat het dus een geweldige locatie maakt om uit eten te gaan. Neem zeker een kijkje op hun site voor nog meer informatie zoals menukaarten, foto’s, reservaties en een coole 3D-rondleiding door het hele pand. Het restaurant trekt met de internationale kaart een breed publiek en ontvangt grote groepen. De hele dag is er keuze uit verschillende kleine gerechten die je met elkaar kan delen. Met muziek uit de jaren 70 en 80 en een kleurrijke cocktail op tafel is er ook de mogelijkheid om verschillende bordspellen te spelen. Restaurant Bleyenberg is als locatie ook zeer geschikt in combinatie met één van de Puur Uitjes .

Café-Restaurant De Zwarte Ruiter

Borrelende mensen in café-restaurant De Zwarte Ruiter
Café-restaurant De Zwarte Ruiter

Vlak na de vorige eeuwwisseling is De Zwarte Ruiter gevestigd in het pand aan de Grote Markt. De Tesla onder de keukens, een plant-based eetcafé met opties voor de carnivoor, zo omschrijft De Zwarte Ruiter haar eigen keuken. Aardgasvrij werken, elektrisch langs de lokale leveranciers en werken met de meest energiezuinige en waterbesparende apparatuur. Een eetcafé die zich richt op de toekomst. De Zwarte Ruiter heeft ook een poppodium. Verzadigd van het zweet van Haagse bands zoals Di-Rect, The Deaf en Son Mieux die hier hun eerste shows gaven. Een aanrader om uit eten te gaan in Den Haag!

Café-Restaurant Zèta

Een andere bijzondere locatie bij De Grote Markt om uit eten te gaan is Café-Restaurant Zèta. Van s ’ochtends vroeg met een ontbijtje, een vers kopje koffie tijdens het werken in de kantoortuin, tot een heerlijk diner van de Thaise keuken. Zelfs in de late uurtjes weet Zetà er op de vrijdag en zaterdag een feest van te maken met iedere week een nieuwe gast die plaatjes komt draaien. De locatie is verfrissend, gaat mee met de tijd en biedt ruimte voor aanstormend talent in de creatieve sector. Na een lange tijd bezig te zijn met verduurzamen, is Zèta 100% plantaardig! Daarnaast hangt lokaal talent letterlijk aan de muur. Bewonder de expositie uit Het Gareel aan de Zèta muren. Ook is er voor opkomende en gevestigde lokale DJ’s ruimte om elke week vette sets te laten draaien.

Café-Restaurant Luden

Café-Restaurant Luden in Den Haag
Café-Restaurant Luden

In hartje Den Haag, gevestigd aan het Plein, kan je Café-Restaurant Luden vinden. Een plek waar je kan ontbijten, lunchen, borrelen en dineren met je zakenpartner of voor een privé gelegenheid. Ook bieden ze ruimte om een high wine, high tea, cocktail workshop of babyshower te organiseren. Ook vegetariërs, veganisten en mensen met een (gluten)allergie hebben genoeg keuze om heerlijk uit eten te gaan in Den Haag. Om de ervaring af te maken is er op verschillende avonden in de week live muziek aanwezig. Wil je met een grotere groep komen? Luden heeft de mogelijkheid om groepen tot 200 personen te verwelkomen. Met een walking dinner arrangement zorg je er met grote groep voor dat je toch veel mensen spreekt.

Den Haag heeft nog meer mooie locaties waar onze experts je graag over vertellen. In combinatie met onze Puur Uitjes zorgen wij voor een onvergetelijke middag of avond waarbij je op nieuwe locaties komt geschikt voor jullie gezelschap. Neem een kijkje bij de verschillende mogelijkheden op de website. Wil je meer weten of heb je vragen? Bel of mail gerust met één van onze experts!

Anna-Maria is jouw Den Haag Expert

Anna-Maria is Puur en verliefd op de stad. Altijd op zoek naar nieuwe smaken en ontdekkingen. Sneller en eerder dan de rest. Ze zoekt voor jou de mooiste goudklompjes in de modder. Doel is om jouw Puur* Uitje onvergetelijk te maken. Niet alleen voor nu maar voor de komende jaren. Alles gaat om beleven * genieten * onthouden. Anna Maria blogt over bedrijfsuitjes, events en effectieve teambuilding activiteiten in Amsterdam Rotterdam, Utrecht & Den Haag. Bel of mail Puur* Den Haag en wij sturen je een vrijblijvende offerte om jouw bezoek extra onvergetelijk te maken.

Deel dit bericht

Schrijf je in voor de nieuwsbrief