Den Haag expert sinds 1996
Eerlijk en persoonlijk advies

Geprezen voor prijs/kwaliteit
door honderden zakelijke klanten

Snel en goed geregeld
1 contactpersoon, 1 draaiboek, 1 factuur

Uitje is succesvol opgeslagen in je favorieten!

Parkeren in Den Haag,

goedkoop parkeren in het centrum en bij het strand

Parkeren in een stad als Den Haag lijkt afschrikkend, maar met een klein beetje informatie vooraf valt dit reuze mee. Wil je er een dagje heerlijk op uit om Den Haag te verkennen, dan valt er al een grote druk van je schouders, wanneer de parkeergelegenheid bij jouw bestemming goed is geregeld. Dus waar kun je het beste parkeren in Den Haag en voor de juiste prijs natuurlijk?

Parkeren in hartje Den Haag

Parkeren Den Haag

Als je wilt parkeren in Hartje Den Haag, dan is dit met de auto gemakkelijk te doen. De binnenstad van den haag is namelijk gemakkelijk te bereiken door de goede infrastructuur. De drukte op de weg zit helaas niet altijd mee. Wil je graag parkeren in het centrum van Den Haag, dan ben jij bij Parkeergarage Markthof op het juiste adres. Deze parkeergelegenheid heeft het goedkoopste dag/uurtarief en ligt precies in hartje Den Haag. Te vinden op de Gedempte Gracht 605, naast het bekende Chinatown, is dit een ideale plek om jouw auto weg te zetten. Vooral als je een dagje Den Haag wilt verkennen. Vanuit deze parkeerplaats kun je zo doorrollen naar de diverse winkelgelegenheden zoals; De Bijenkorf, Peek, Bershka, Decathlon, Pull & Bear, Snipes en velen meer.

Parkeren vlakbij Den Haag Centraal

Parkeergarage

In Den Haag is er ook de mogelijkheid om je auto te parkeren vlak bij Den Haag centraal. Bijvoorbeeld Parkergarage Helicon wat op drie minuten loopafstand ligt van Den Haag centraal. Als je reserveert kun je hier al voor het mooie dagtarief van €10 parkeren. De parkeergarage is te vinden op de Zwarte Weg 40 in Den Haag. Het Mauritshuis en Het Haags Historisch Museum zijn op loopafstand verwijderd van deze parkeergarage. De parkeergarage is 24 uur per dag geopend en telt 226 plekken.

Natuurlijk is het ook mogelijk om op straat te parkeren, maar net zoals alle grote steden lopen de kosten snel op én is het überhaupt een uitdaging om een plekje te vinden. Bekijk deze plattegrond om te zien wat de parkeertarieven zijn in heel Den Haag.

Parkeren + Reizen (P+R) Den Haag

Eén van de meest goedkope en efficiënte manieren om te parkeren in Den Haag zijn de Parkeren + Reizen (P+R) parkeerterreinen. Dit zijn parkeerplekken in de omgeving van Den Haag en kunnen gemakkelijk gefilterd worden naar wens. Deze parkeerterreinen zijn te vinden in de stad, aan de rand van de stad én in Scheveningen. Op de Jaap Edenweg 10, bij de Uithof, kun je gratis parkeren en via het openbaar vervoer gemakkelijk de stad door reizen. Vanaf deze parkeerplek brengt de tram je binnen 15 minuten naar het centrum van Den Haag. Natuurlijk kun je ook de (OV-)fiets pakken om jezelf door Den Haag te verplaatsen.

Overige P + R parkeerplekken waar je gebruik van kunt maken:
• P+R Station Laan van Nieuw Oost-Indië (in de stad)
• P+R World Forum (in de stad)
• P+R Hoornwijck (rand van de stad)
• P+R Mariahoeve (rand van de stad)
• P+R Station Ypenburg (rand van de stad)
• P+R Station Leidschenveen Haven (rand van de stad)

Parkeren met apps als parkmobile

Tegenwoordig zijn veel parkeergelegenheden niet meer voorzien van een betaalautomaat, maar zijn deze vervangen door borden met codes. Hierdoor kun je dus gemakkelijk met jouw telefoon de parkeerkosten betalen. Het is tegenwoordig erg gemakkelijk om te parkeren met apps als Parkmobile. Met de Parkmobile app kun je je auto parkeren in straten of garages. Door de app te downloaden in de Apple- of Play store, kun je gemakkelijk jouw parkeerkosten betalen via de telefoon. Nadat je de app gedownload hebt, is het de bedoeling dat je een account aanmaakt en deze activeert. Vanaf dat moment kun je direct parkeren in Nederland en België. Je checkt in wanneer je gaat parkeren en checkt weer uit als je gaat wegrijden. Je betaalt dus het precieze bedrag voor hoelang je geparkeerd hebt en hoef je niet te berekenen hoe lang je ergens denkt te gaan staan. In de app is er een functie die je een herinnering stuurt om je parkeeractie te stoppen als je gps het vermoeden heeft dat je weer wegrijdt. De kosten van het parkeren worden aan het einde van de maand afgeschreven via je creditcard of een automatische incasso.

Parkeren op zon- en feestdagen in Den Haag

Den Haag nieuwjaar

Als je op feestdagen wilt parkeren in Den Haag, dan kan het goed zijn dat je alleen betaald kan parkeren. Als in een bepaald gebied het parkeren op de zondagen betaald is, dan geldt dit ook voor de feestdagen. Mocht het zo zijn dat parkeren op zondag gratis is, dan is dat ook zo op de feestdagen. Om het voor jou duidelijk op een rijtje te zetten, geldt betaald parkeren op de volgende feestdagen in Den Haag:
• Nieuwjaarsdag
• Goede Vrijdag
• 1e en 2e paasdag
• Koningsdag
• Bevrijdingsdag
• Hemelvaartsdag
• 1e en 2e pinksterdag
• 1e en 2e kerstdag

Anna-Maria is jouw Den Haag Expert

Anna-Maria is Puur en verliefd op de stad. Altijd op zoek naar nieuwe smaken en ontdekkingen. Sneller en eerder dan de rest. Ze zoekt voor jou de mooiste goudklompjes in de modder. Doel is om jouw Puur* Uitje onvergetelijk te maken. Niet alleen voor nu maar voor de komende jaren. Alles gaat om beleven * genieten * onthouden. Anna Maria blogt over bedrijfsuitjes, events en effectieve teambuilding activiteiten in Amsterdam Rotterdam, Utrecht & Den Haag. Bel of mail Puur* Den Haag en wij sturen je een vrijblijvende offerte om jouw bezoek extra onvergetelijk te maken.

Deel dit bericht

Schrijf je in voor de nieuwsbrief