Den Haag expert sinds 1996
Eerlijk en persoonlijk advies

Geprezen voor prijs/kwaliteit
door honderden zakelijke klanten

Snel en goed geregeld
1 contactpersoon, 1 draaiboek, 1 factuur

Uitje is succesvol opgeslagen in je favorieten!

Leukste cafés in Den Haag,

alle leukste en beste cafés van Den Haag!

Van een wandeling naar het strand, tot de vele toeristische trekpleisters in het centrum. De Hofstad, Den Haag, heeft alles wat een stad nodig heeft. Het Buitenhof, het Plein en De Grote Markt zijn de bekende pleinen van deze prachtige stad. Maar hoe vind je de leukste cafés om even uit te rusten in Den Haag voor een goede kop koffie, of dat lekkere koud biertje? Met onze expertise hebben wij deze voor het gemak onder elkaar gezet.

Café Momfer de Mol

bier onder tap, Leukste cafés in Den Haag

De naam van het café geeft al prijs dat het gevestigd moet zijn in de Oude Molstraat. Café Momfer de Mol is meerdere jaren genomineerd in de Misset Horeca top 100. Met een vijfde plaats in deze lijst kan je deze locatie niet overslaan tijdens een bezoek aan Den Haag. Naast Hertog Jan hebben ze acht verschillende taps, een rijke selectie speciaal bieren en goed gekwalificeerde wijnen. Voor de likeurliefhebber is er een groot aanbod van Van Kleef Likeurtjes. Ben je met een diverse groep? Dit café heeft voor ieder wat wils. Voor groepen maakt Café Momfer de Mol ook graag ruimte. De verschillende Puur uitjes zoals de pubquiz gaan daarom ook goed in combinatie met deze gezellige locatie.

Pavlov

voorkant cafe Pavlov
Café Pavlov

‘The name that rings a bell’, zo omschrijft café Pavlov in Den Haag zichzelf. Goed eten, drinken en gastvrijheid staat voor deze locatie hoog in het vaandel. De verschillende ruimtes lenen zich uitstekend voor borrels, private dining, vergaderingen en andere uitjes. Van grote tot kleine groepen, er is ruimte voor iedereen. In de winter bij de openhaard of juist lekker op het terras tijdens de zomerse dagen. Tijdens de zondagmiddag borrel hoef je niet ver te zoeken voor cultuur. Pavlov organiseert dan zelf gratis jazzconcerten verzorgt door Equinox Jazz Productions. Met uitzicht op de Nieuwe Kerk is Pavlov gevestigd in een sfeervol Rijksmonument aan het Spui in Den Haag. Een geschikte locatie om na te borrelen na een actieve middag.

Rootz

Groep mensen proosten met bier

In een monumentaal koetshuis in hartje centrum Den Haag is Café Restaurant Rootz sinds 1998 gevestigd. In de sfeer van de 17de eeuw is deze locatie geschikt voor circa 150 personen. Uitermate geschikt voor diverse evenementen. Rootz noemt zichzelf een walhalla voor elke bierliefhebber. Volledig terecht volgens onze experts want naast 20 bieren op de tap en hebben ze nog minstens 300 andere bieren van over de hele wereld. Bier is een passie van Rootz. Eén van de eigen biertjes, Rootz Blond, is zelfs verkozen tot beste huisbier van Nederland in 2015. Naast een groot terras biedt de locatie ook veel mogelijkheden voor een privé borrel in één van de drie zalen met elk een eigen sfeer.

Grand Café Haagsche Bluf

Een uniek dakterras en boutique hotel The Collector maken samen met de Foodhallen, het Grand Café en andere bedrijven deel uit van de Haagsche Bluf. Gevestigd op loopafstand van het Noordeinde, de Grote Markt en het Buitenhof in een historisch pand met replica gevels. De Haagsche Bluf kenmerkt zicht door licht, ruimte, lucht en gezelligheid. In informele sferen kan je zeven dagen per week genieten van een borreltje in het Grand Café. Zeker de moeite waard om een kopje koffie of een biertje te drinken!

Bistro Jules

Bistro Jules Den Haag, Leukste cafés in Den Haag

De toegankelijke en sfeervolle bistro Jules is gericht op jong én oud. Met een prachtige tuin en de intieme sfeer tijdens het diner kan je genieten van de Franse en Zwitserse menukaart. De eerdergenoemde likeurtjes van Van Kleef kan je ook uitproberen bij het jenever- en likeurenhuis zelf. Ambacht, historie en kwaliteit komen in harmonie tezamen in de vele Haagse heerlijkheden. Als één van de oudste, nog operationele bedrijven uit Den Haag is het ook zeker een bezoekje waard.

Cafés en restaurants voor groepen in Den Haag

Gemalen koffiebonen

Wat past bij jouw bedrijfsuitje of event? Wat is goed genoeg? De bovenstaande selectie kunnen we nog verder aanvullen met hoogtepunten. Een selectie van restaurants en gezellige cafés in Den Haag waar we zelf graag komen. Voor elke gelegenheid een smakelijk menu op maat; voor elke borrel de perfecte plek. Zoek je bijvoorbeeld een locatie voor een grotere groep? Paviljoen Te Werve is een unieke locatie met uitstekende prijs-kwaliteitverhouding voor een feestelijke gelegenheid geschikt voor maximaal 200 gasten. Zorg voor een goede start van jouw uitje of succesvolle finale van een goede dag. Liever private dining op een inspirerende plek? Ook die hotspots delen we graag. Of kies je voor varen en borrelen tijdens een borrelboot? Genieten van de Hofstad in combinatie met gezellig borrelen: beter kan niet!

Den Haag heeft nog meer mooie locaties waar onze experts je graag over vertellen. In combinatie met onze Puur* uitjes zorgen wij voor een onvergetelijke middag of avond waarbij je op nieuwe locaties komt geschikt voor jullie gezelschap. Neem een kijkje bij de verschillende mogelijkheden op de website. Wil je meer weten of heb je vragen? Bel of mail gerust met één van onze experts!

Anna-Maria is jouw Den Haag Expert

Anna-Maria is Puur en verliefd op de stad. Altijd op zoek naar nieuwe smaken en ontdekkingen. Sneller en eerder dan de rest. Ze zoekt voor jou de mooiste goudklompjes in de modder. Doel is om jouw Puur* Uitje onvergetelijk te maken. Niet alleen voor nu maar voor de komende jaren. Alles gaat om beleven * genieten * onthouden. Anna Maria blogt over bedrijfsuitjes, events en effectieve teambuilding activiteiten in Amsterdam Rotterdam, Utrecht & Den Haag. Bel of mail Puur* Den Haag en wij sturen je een vrijblijvende offerte om jouw bezoek extra onvergetelijk te maken.

Deel dit bericht

Schrijf je in voor de nieuwsbrief