Den Haag expert sinds 1996
Eerlijk en persoonlijk advies

Geprezen voor prijs/kwaliteit
door honderden zakelijke klanten

Snel en goed geregeld
1 contactpersoon, 1 draaiboek, 1 factuur

Uitje is succesvol opgeslagen in je favorieten!

Pavlov

Pavlov
Pavlov
Pavlov

Waarom is Pavlov zo’n goede feestlocatie?

Bij Bar & Restaurant Pavlov wordt er met veel liefde gekookt, met de beste ingrediënten gewerkt en wordt u met aandacht bedient. Door zijn veelzijdigheid is deze locatie zeer geschikt voor zowel grote als kleine gezelschappen en voel je je direct thuis door de ongedwongen sfeer. 

Pavlov is gehuisvest in een sfeervol Rijksmonument aan het Spui, midden in het centrum van Den Haag. De locatie beschikt over verschillende ruimtes die zich uitstekend lenen voor borrels, privatedining, vergaderingen  en andere partijen. Naast een ruime eetzaal beneden met open haard en een prachtige serre is er ook nog een (verwarmd) terras waar je in het voorjaar en in de zomer heerlijk in de zon kunt zitten met uitkijk op de Nieuwe Kerk terwijl in de winter het haardvuur lekker knispert. 

De bar is uitermate geschikt voor een feestavond en bij mooi weer kan je gebruik maken van het riante terras naast De Nieuwe Kerk en de ommuurde tuin. De gehele locatie heeft een bijzondere ambiance en doet zeer intiem aan.

 

Sidebar

Informatie Like!

  • Prijs en details
  • vanaf 50 personen
  • Prijs op aanvraag

Beoordeling van onze klanten

Bekijk Mooie Boules Delft
vanaf €0,00 p.p. excl BTW

Mooie Boules Delft

Mooie Boules Delft betovert je met zijn unieke karakter. Deze locatie biedt ruimte voor verschillende groepsgroottes en creëert de ideale sfeer om te eten, te spelen, borrelen én natuurlijk jeu de boulen.
Bekijk Mooie Boules Delft
Bekijk Bleyenberg
vanaf €0,00 p.p. excl BTW

Bleyenberg

Bekijk Bleyenberg
Bekijk Paviljoen Te Werve
vanaf €39,50 p.p. excl BTW

Paviljoen Te Werve

Bekijk Paviljoen Te Werve