Den Haag expert sinds 1996
Eerlijk en persoonlijk advies

Geprezen voor prijs/kwaliteit
door honderden zakelijke klanten

Snel en goed geregeld
1 contactpersoon, 1 draaiboek, 1 factuur

Uitje is succesvol opgeslagen in je favorieten!

Gouden tip: de leukste uitjes in Den Haag!

 

Leer Den Haag kennen..

Den Haag. Eén van de mooiste steden van Nederland, waar stad en strand elkaar ontmoeten. In de hofstad zul je je niet snel vervelen. Er zijn talloze activiteiten voor een uitje te bedenken. Je kunt een stadswandeling maken door het oude centrum, winkelen, musea bezoeken, lekker eten én uitwaaien op het strand van Scheveningen. De perfecte plek om er een dagje op uit te gaan. Maar, wat ga je doen als er zoveel keus is? Wij hebben een aantal tips voor jou op een rijtje gezet..

  1. Het Binnenhof en de de Tweede kamer: ontdek het centrum van het staatkundig leven in Nederland. Ben je een film- en kunstliefhebber? Dan is dit uitje zeker iets voor jou. Volg de rondleiding door de Ridderzaal en de Tweede kamer, leer de geschiedenis kennen en kijk je ogen uit door de historische architectuur. Vergeet ook niet te zwaaien naar bekende politici ?.
  2. Stadswandeling: laat je door de Haagse gids meenemen langs alle highlights van de stad. Krijg bij elk paleis en elke hoek van de straat een leuke anekdote. Leer de stad beter kennen. Aan het eind van de dag heeft Den Haag je hart gegarandeerd gestolen!
  3. Borrelboot: leer Den Haag vanuit een ander perspectief kennen. Borrelen met fijn gezelschap, maar dan nog beter. Stap de boot in en vaar door de Haagse grachten langs de mooiste plekken. En dat met een lekker drankje en hapje in de hand. Genieten!
  4. Den Haag Challenge: wil je de stad op een actieve manier leren kennen? Kies dan voor deze leuke speurtocht. Loop je eigen route langs onder andere het Mauritshuis, het Spui en het Buitenhof. Verzamel de clous en leer de stad beter kennen door middel van (foto)opdrachten. Lol gegarandeerd. 
  5. Walking dinner: niets leuker dan cultuur opsnuiven en lekker eten combineren. Bij het walking dinner neemt de gids je mee naar de mooiste plekken van Den Haag en brengt je bij de lekkerste restaurants. Langs het torentje en de Hofvijver, via de Lange Voorhout naar de plek met het mooiste uitzicht op de Haagse skyline. Ook leuk om te eindigen in Scheveningen voor een ‘bakkie pleur’.

Hopelijk hebben we je op een leuk idee gebracht! Benieuwd naar wat er nog meer mogelijk is in deze fijne stad? Bekijk onze uitjes hier.

Veil plezieâh!

 

 

Juul Pröpper is een expert op het gebied van events. Weet precies het verschil tussen best wel leuk en extreem goed. Gaat voor kwaliteit. Verliefd op de stad Den Haag. Ze blogt voor Puur* Events over bedrijfsuitjes in Amsterdamleuke teamuitjes in Rotterdam en effectieve teambuilding activiteiten in Utrecht.

Deel dit bericht

Schrijf je in voor de nieuwsbrief